Премиерите през януари по FOX Crime и FOX Life

FOX LIFE

Специализантът, Сезон 3
От 14 януари, вторник @ 22:00 ч.
Премиера за България
Третият сезон на „Специализантът“ продължава да повдига завесата и да разкрива истината за това какво се случва в болниците из страната. Провокативната медицинска драма проследява историята на група лекари в болница „Частейн Мемориъл“, докато се изправят ежедневно пред лични и професионални предизвикателства и в същото време се борят за живота на пациентите.

В ролите:
Мат Зукри, Емили Ванкамп, Маниш Даял

Сладки неприятности, Сезон 2
От 20 януари, понеделник @ 21:00 ч.
Премиера за България
Сладки неприятности“ е спиноф на признатия от критиците сериал „Семейство Фостър“. Вторият сезон проследява живота и изпитанията на жителите в най-оживения жилищен комплекс в центъра на Лос Анджелис. В този сезон Мариана, Кали и останалите от комплекса ще продължат да лавират между своите раздели, желание за равноправие и търсене на щастие. Разбира се, продължават и да се борят за всичко онова, в което истински вярвят.

В ролите:
Мая Мичъл като Кали, Сиера Рамирез като Мариана

Милион малки неща, Сезон 2
От 22 януари, сряда @ 21:00 ч.
Премиера за България
Казват, че приятелството не е едно голямо нещо, а съвкупност от милион малки неща - това важи за група приятели от Бостън, сближили се при неочаквани обстоятелства. Нито един от тях не живее животът, за който си е мечтал. След като техен приятел умира неочаквано, това се оказва нужното пробуждане за останалите, за да си дадат сметка за миналите избори. Всички те са готови да разрешат една мистерия без отговори за човек, който са смятали, че познават.

В ролите:
Дейвид Джинтоли (Еди Савил), Рон Ливингстън (Джон Диксън), Романи Малко (Роум Хауърд), Алисън Милър (Маги Блум), Кристина Моузес (Реджина Хауърд), Кристина Охоа (Ашли Моралес), Грейс Парк (Катрин Ким), Джеймс Родей (Гари Мендез), Стефани Шостак (Делайла Диксън), Лизи Грийн (Софи Диксън)

Ню Амстердам, Сезон 2
От 28 януари, вторник @ 21:00 ч.
Премиера за България

Ню Амстердам“ се завръща за ободряващ втори сезон, пълен с увлекателни, емоционални и вдъхновяващи медицински случаи. Д-р Макс Гудуин и неговия изключителен екип от лекари и медицински сестри продължава своята мисия да осигурява отлична грижа за пациентите, докато в същото време лекува болната здравна система отвътре.

Инфарктният край на последния сезон остави доста хора на ръба на живота, след като линейка с Макс, жена му Джорджия, новородената им дъщеря Луна, д-р Лаурен Блум и д-р Хелън Шарп катастрофира. Разберете кой от тях не е успял да оцелее и как тази трагедия ще се отрази на личните и професионалните съдби на хората, работещи в болницата.

В ролите:
Райън Иголд, Джанет Монтгомъри, Фрима Аджейман, Джоко Симс, Тейлър Лабин, Анупам Кер

Анатомията на Грей, Сезон 16
От 30 януари, четвъртък @ 21:00 ч.
Премиера за България
Носителят на награда „Златен глобус“ за 2007 година и номиниран многократно за награди „Еми“ сериал „Анатомията на Грей“ е смятан за един от най-добрите сериали в нашата епоха. Сезон 16 на напрегнатата драма проследява дейността на д-р Мередит Грей и екипа от лекари в болница „Греу Слоун Мемориъл”. Те се изправят пред ситуации и решения на живот и смърт всеки ден. Търсят утеха един в друг, а понякога и нещо повече от приятелство. Заедно разбират, че нито медицината, нито взаимоотношенията могат да се опишат в черно или бяло.

В ролите:
Елън Помпео като Мередит Грей, Джъстин Чеймбърс като Алекс Карев, Чандра Уиълсън като Миранда Бейли, Джеймс Пикенс Мл. като Ричард Уебърл, Кевин Маккид като Оуен Хънт, Джеси Уилямс като Джаксън Ейвъри, Камила Лъдингтън като Джозефин Уилсън, Катерина Скорсоне като д-р Амилия Шепърд, Джакожо Джаноти като Андрю Делука, Ким Рейвър като Теди Алтман

FOX CRIME

Капитан Шариф, Сезон 5
2 януари, 2020 г., четвъртък @ 22:00 ч.
Премиера за България
Заедно те разкриват различни престъпления и убийства. От едната страна е капитан Кадер Шериф, следовател в отдел „Убийства“, който влага истинска страст в работата си! Той има нюх и надушва нередното във всеки случай, а внимателният му подход пречи на престъпниците да застанат нащрек. С легендарния си сарказъм и познания за телевизионните сериали, той обича да изкарва от равновесие не само заподозрените, но и колегите си.

От другата страна е елегантната му партньорка и следователка – капитан Аделин Бриард. Тя не одобрява начина му на работа и предпочита да следва обичайните процедури, но не може да му се сърди повече от няколко минути, тъй като между двамата неустоими герои има нещо повече…

В ролите:
Абделхафид Металси и Грег Жерман

Броукънуд, Сезон 6
3 януари, 2020 г., петък @ 22:00 ч.
Премиера за България
Престъпленията – страховити, изобретателни и напълно озадачаващи.

Заподозрените – винаги сбор от чудати и сложни герои, ръководени от различни, но винаги класически желания като любов, гордост, страст, завист, алчност и омраза.

Всичко това се преплита, бълбука и кипи в смъртоносното и привидно идилично градче Борукънуд, докато се извършват убийства. Да, тук се извършват убийства. Те са странни, обезпокоителни и винаги озадачаващи. Появяват се, когато най-малко очакваш и те държат в напрежение до края кой е извършителят. Престъпленията могат да бъдат разкрити единствено от полицейския екип на Броукънуд – старши сержант Майк Шепърд и неговите помощници детективите Кристин Слимс, Сам Бийн и патолога Джина Кадински.

В ролите:
Нийл Риа и Фърн Съдърланд

Бул, Сезон 4
8 януари, сряда @ 22:00 ч.
Премиера за България
Хитовият сериал „Бул“ е отново тук с нов четвърти сезон. Действието в новите епизоди се развива няколко месеца след събитията, които разкриха, че д-р Джейсън Бул очаква дете от своята бивша жена и сестра на Бени – Изабела Колон.

В ролите:
Майкйъл Уедърли и Фреди Родригез

Хъдсън и Рекс, Сезон 1
31 януари, петък @ 22:00 ч.
Премиера за България
Детектив Чарли Хъдсън има екип, на който може да разчита изцяло в отдела за тежки престъпления. До Чарли винаги се разхожда немската овчарка Рекс, някога част от К-9, която сега e верен помощник на Чарли. Към отряда се присъединява и д-р Сара Труонг – млада, талантлива и привлекателна съдебна лекарка, която може да се превърне в нещо повече от „просто колега“ на Чарли. Ново попълнение е и компютърния гений Джеси, който може да се справи с всяка кибер атака. Всички те са оглавени от коравия и опитен офицер Джо Донован, който никога не се поддава на напрежението.

В ролите:
Джон Риърдън и Майко Нгуйен

Роко Скиавоне, Сезон 3
20 януари, понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България
Криминалният сериал, базиран на известните романи на Антонио Мандзини, се фокусира върху заместник-шефа на полицията Роко Скиавоне. Той не е типичният полицай и пример за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особено покорен, италианецът трябва да контролира нервите си и променливото си настроение. След провинение, детективът е заточен в малко провинциално алпийско градче, но не само снегът има навика да покрива всичко наоколо в Италианските Алпи...

В ролите:
Марко Джалини и Ернесто д’Ардженио

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини