Топ актьори от екрана гостуват в РДТ Смолян с постановката "Една седмица, не повече"

Изображение 1 от 3
    На 09 декември 2019г от 19 ч. публиката на Смолян ще има възможност да гледа на живо едни от най-популярните звезди от екрана. В зала №1 на Родопският драматичен театър ще може да гледате режисьорския дебют на актьора Емил Марков, който участва заедно с Йоана Буковска и Димо Алексиев в по
    становката "Една седмица, не повече.../Истински лъжи/.
    Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.
    Екипът на „Истински лъжи“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска, Димо Алексиев и Емил Марков.
    Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият той не е очаквал.
    Автор : Клеман Мишел
    Режисьор: Емил Марков
    Сценограф: Юлияна Войкова - Найман
    С участието на: Емил Марков, Йоана Буковска, Димо Алексиев
     
    Постановката гостува на сцената на РДТ по покана на културна организация "Ра АРТ", билети бул. "България" 32 или на тел.0879 697207
     
     
    СмолянБГвести
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини