4 °C

"Дарете кръв, подарете надежда за живот" в Първомай на 20 декември


Районен център за трансфузионна хематология – гр. Пловдив ще осъществи акция за безвъзмездно кръводаряване в община Първомай на 20 декември 2019 г.. Можете да дарите кръв в часовете между 9.00 и 12.30 ч., в Общинска администрация - втори етаж в заседателната зала.

Акцията е под мотото „Дарете кръв, подарете надежда за живот!“

Надявам се на Вашето разбиране и желание да участвате в тази инициатива, казва директорът на хематологията д-р Соня Джевизова и допълва: Убедена съм, че с общи усилия можем да създадем положително отношение към безвъзмездното кръводаряване, да присъединим повече хора към благородната кауза и да привлечем нови кръводарители в помощ на нашите съграждани.

Теодора Кирякова
 

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Дж
  джонгата
  6 -1
  10:09, 5 дек 2019
  Ей да даряват кръвопийците от общината, те сума време са пили моята и на съгражданите ми кръвта. Сега спирам с майтапа, щеше да е по-добре да го направят в някой почивен ден, защото има хора като мен, които всяка сутрин пътуват и отсъствието от работа просто не е вариант. Ще гледам, ако има възможност да ме оставят да закъснея за работа да дам кръв.
  • Ко
   кокал
   1 -6
   11:30, 5 дек 2019
   джонгата до колкото знам всеки дарил кръв има 4 дн... Виж коментара
  • Дж
   джонгата
   6 0
   12:20, 5 дек 2019
   Последно когато давах преди 2 години бяха два дни, но аз работя в машиностроенето, а там има производствен план, ако не сте разбрали за какво говоря, няма смисъл да обяснявам повече.
  • Кк
   ккк
   2 0
   21:22, 7 дек 2019
   Точен си бе джонга. Ще разчитаме пак на кръвопийците от общината.
 • 2
  Рр
  рр
  1 0
  15:28, 11 дек 2019
  Земстник кмета Ружди се е оял доста и има бая кръвчица за точене, ама дали ще дари кръв не знам

Хороскоп за 20.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ваша молба ще бъде удовлетворена и ще получите нужното ви разрешение. Ако сте решили да предприемате рисковани начинания отложете го за друг път. Денят не е подходящ за това има голяма вероятност да загубите значителна сума. Постъпка на ваш близък ще ви го представи в неподозирана светлина. Имате достатъчно време да намерите решение на проблем, който ви занимава напоследък.
20 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Започвате чудесно новата работна седмица. Действате с размах днес, тъй като имате много работа и идеи, които чакат да бъдат осъществени. Предпочитате да работите самостоятелно, тъй като така е най-сигурно, че ще успеете да се справите с плановете си. Привлечени сте от идеята на свой близък и се стараете да я доразвиете.
20 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Неотстъпчиви сте по отношение на намеренията си и няма да позволите на чуждото мнение и емоции да ви влияят прекалено много. Ще изградите успешно сътрудничество с някой, с когото предстои да вървите в една посока напред в бъдещето си. Създавате нещо ново и то скоро ще ви донесе първите добри резултати.
20 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Това, което ви привлича ще стане причина да отделите голяма част от времето си, за да го постигнете. За много от вас то е свързано с бизнеса или професионалната ви работа. Да сте близо до любимия ви човек е също ваша необходимост. Раците ще имат емоционална среща и вълнуваща вечер.
20 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Мнозина от вас днес са обхванати от творчески колебания. Не сте сигурни точно какъв подход да предприемете при важно начинание. Мислите ви се лутат в разнопосочни идеи. Опитайте се да отсеете онези, които ви се струва, че ще донесат оптимални резултати. Разговор с ваш партньор може много да ви помогне.
20 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Укротете темпото, амбициите ви са прекалено смели и е възможно да не постигнете всичко онова, към което се стремите. Нека това не ви отказва от намеренията ви, но бъдете разумни. Не рискувайте излишно, можете да бъдете на подходящото място в подходящия момент и без много шум. Успешно ще решите възникнал проблем у дома.
20 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
С участието си в печеливш проект ще повишите доходите си, освен, че ще натрупате повече опит и самочувствие. И по други причини има защо да бъдете доволни, в дома си ще се радвате на добри вести. Някои от тях са свързани с бита и пътуванията ви, ваши или на близките ви.
20 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Бъдете по-уверени в себе си. Както вие умеете да насърчавате, така би ви било от полза нечие одобрение сега. Доверявайте се само на проверени хора. Така ще си спестите неприятности. Помислете как да направите вечерта интересна за любимите си хора. Това ще ви сплоти и направи по-добри.
20 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Убедителни и точни, ще фокусирате вниманието на другите върху наболелите теми и ще предлагате решения. Ако сте искрени и честни, ще ви бъде лесно в реализация на всичко, с което се захващате. За онези, които не са ви познати се доверете на специалистите. Отношенията в семейството постепенно се изясняват, в случай, че са били влошени до сега.
20 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Много добри попадения в бизнес начинанията, където действате със свойствения си замах и афинитет към рисковете. В личен план също ви очакват приятни емоции свързани с харесван и желан от вас човек. Все пак не бъдете твърде настоятелни.
20 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Търсенията ви в избрана от вас област ще ви отведат до интересни и неочаквани за вас открития. Напредъкът, който ще постигнете най-вероятно ще ви мотивира да продължите да действате в същата насока. Упоритостта и постоянството ви ще бъдат възнаградени.
20 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Новостите ще ви направят по-смели и дръзки. Грижите ще отстъпят място на мечтите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Желана къща или друга семейна необходимост ще зарадва някои от вас. Колебанията ви ще се стопят и уверено ще пристъпите към изграждането на новия си живот.
20 яну 2020
Последни новини