36 °C

Нова план-сметка и такса "Битов отпадък" предлага кметът

С обръщение към жителите на община, кметът Николай Митков уведомява, че Община Първомай предлага на Общинския съвет План-сметката за управление на отпадъците за 2020 г. и определя нов размер на такса за битов отпадък.

В план – сметката се включват необходимите разходи за услугите, които ще се предоставят през 2020 г. по събиране и извозване на битовите отпадъци в депо и тяхното обезвреждане, разходите по осъществяване на дейността по поддържане на чистотата на териториите за обществено ползване. За 2020 г. са предвидени средства в размер на 1674258 лв.

Въз основа на направените разчети на необходимите средства за финансиране на дейностите, касаещи предоставяните услуги свързани с битовите отпадъци за 2020 година и заради увеличените отчисления на тон битов отпадък, се предлага увеличаване размера на таксата за битови отпадъци.

На сайта на Община Първомай е публикуван и проектът на План-сметката. В IV раздел в нея се предвижда и размера на Такса „Битов отпадък“:

За жилищни имоти на граждани и предприятия на територията на град Първомай, пропорционално върху данъчните оценки на имотите – 7,5 ‰ . За нежилищни имоти на предприятия, търговски дружества, кооперации, и фирми на еднолични търговци в града – 13.3‰. За всички села таксите са систематизирани в таблици.

Предвидени са и са определени и такси за еднократно и целогодишно извозване на отпадък със специализирана техника.

С цел прозрачност при определянето на приходите и необходимите разходи по План-сметката и в изпълнение на чл.66, ал.1 и 2 от АПК, с настоящия Проект на План – сметка в едномесечен срок се дава възможност на заинтересованите лица да осъществят правото си на участие, като дадат своите писмени предложения и възражения по нея. Писмени предложения и възражения могат да се подават в Център за услуги на гражданите в сградата на общинска администрация, гр.Първомай, ул.  Миладинови-юг №50, или на електронна поща: obaparv@parvomai.escom.bg.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (65)

 • 1
  Пи
  питагор
  28 -2
  11:29, 21 ное 2019
  Яваа гледате ли сииря ва дето ви обещах. Ега си свободните икономически съчинения. Хем отчита че с 800 бона се обезпечава сметосъбирането хем трябва общината да получи милион и двестта хем реве. Ами събери си всички пари и работата жъ се върже. На сичкуту от горе са планирали милион и шестинхиляди куето е двойно повече от разходените средства. Тук има две логични заключения или искат да купят техника и да гепят некви кинти или натоварват повече изрядните платци за да може някои фирми и определен процент черни съграждани да не си плащат таксата
  • Им
   Има фирма-има проблем
   33 0
   12:31, 21 ное 2019
   Дайте на ЧСИ неизрядните фирми , които с години и Вие в това число г-н кмете Митков прикривахте че не плащат такси смет. Само една от тях дължи на общината над милион. Докога ще има Недосегаеми и Неназовани
 • 2
  Гл
  Гласувал против Папаза
  36 -3
  11:48, 21 ное 2019
  Митков почва да ми лази по нервите
 • 3
  Гл
  гласувал и против митков
  37 -2
  12:28, 21 ное 2019
  Митков не наглей ! Предложи увеличението на такса смет- заедно с план за икономии и финансово оздравяване на общината. Съкращения на администрацията които обещаваше , се превръщат в замяна на един хрантутник с друг. Първо покажи какви оздравителни мерки предприемаш и тогава вдигай данъците.
 • 4
  33
  333
  28 -1
  12:44, 21 ное 2019
  Митков,ти не си социалист,щом като започваш кметуването с вдигане на такса смет два пъти!Ти си агент на Б.Б.Той като свърши парите за крадене се обажда на министъра на МВР и катаджиите започват да глобяват бедните.Как можеше при Папазов парите да стигат.а ти още не си започнал работа и се обяви срещу комунистите и бедните!Срам и позор!
  • Wh
   whatever
   8 -1
   15:26, 21 ное 2019
   Има една легенда, че катаджиите няма да те глобяват ако си изряден ;)
  • Ба
   бай Мангау
   6 -2
   19:44, 21 ное 2019
   Ния имаме контейнери на ул. Извън регулацията №1, ама не плащаме нищо.
   И пак ще гласуваме за Митков.
  • До
   До бай ******
   12 -1
   20:19, 21 ное 2019
   А вие от извън регулация май плачете за багер булдозер и фандрома и май скоро ще изпосъборят керпичените ви хралупи
 • 5
  На
  Най-доброто
  6 -25
  12:58, 21 ное 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • ..
   ................
   9 -1
   14:00, 22 ное 2019
   Кво да мачка Бряговската си кратуна ли или апартаментите си из Пловдив ??????
 • 6
  С директорките Яна и Марияна щата в общината ще е без промяна.
  • ИО
   и още
   11 -2
   09:15, 22 ное 2019
   Гинка,Поетесата,Минка,Анго, и още,и още
 • 7
  Да
  Данъчен
  10 -3
  14:08, 21 ное 2019
  А данък МПС,кога .?Давай смело ,че пара трябва .!
 • 8
  Гр
  Гражданин
  24 -3
  14:57, 21 ное 2019
  Давай Ники,какъвто кметът такова и кметуването му (за нищо не става),ама нека нали си го избраха сега да му сърбат попарата на този "КМЕТ",ама май и той е за СМЕТ!
  • 🔞
   🔞
   3 -7
   17:36, 21 ное 2019
   Гражданин ти друг кмет ли имаш❓ Архимед духа и гъл... Виж коментара
 • 9
  Гр
  Гражданка
  25 -15
  17:34, 21 ное 2019
  Искахте промяна.... Ето ви я.... Аз не зная този цървул дава ли си сметка , че само такса битови отпадъци за един апартамент със средна данъчна оценка 50000 ще бъде 375 лева. Недоумявам как ще бъде увеличена с 50% и то от човек , който 8 години не си мръдна пръста да събере вземанията от фирми и видни граждани. . Това е непосилно за хората в града ни със заплати от 500 лева.Да не говорим за пенсионерите и братовчедите, които го избраха. Ние ще плащаме и тяхните задължения.А хрантутниците от Общинският съвет ще гласуват защото ще им трябват по 630 лева заплати . А предстоят плащания на данък сгради, гражданска отговорност, винетки.....Срам.....Отврат. Аз лично обявявам , че няма да плащам данъци на този алчен безхаберник. Социалист..... На Ганчев... На Вълчев и цялата гладна, тъпа пасмина около тях които ни замаяха с обещания а сега ни обират най- просташки. Ще им се дадем ли.....?
  • ..
   .....
   12 -10
   19:42, 21 ное 2019
   Гражданко,селският манталитет не се премахва цял живот.Държиш се като селска мутреса.
  • До
   До Гражданка
   12 0
   06:18, 22 ное 2019
   Направо ме разплака!!!По-кротко с изблиците. Ще си докараш нещо. Ти в кой свят живееш?! Ще плащаш като поп. Като не платиш в срок , ще платиш с лихвите, като не платиш доброволно ще ти ги вземат със съответните правни механизми. То зам.-кметове още няма.Администрацията буквално е заспала, буксува, дремят по канцелариите , а някои дори са и неоткриваеми там...50 процента са за освобождаване...Ама друг определя щатовете...Не е на местно ниво. Тя рибата се вмирисва откъм главата. А нашата си мирише отвсякъде...Пий си хапчетата и гледай турски сериали!!!
  • Пи
   Питагор
   7 -2
   06:52, 22 ное 2019
   Явааа както винаги съм казвал в пърумай лудите са нормални а на нормалните им казват да си пият хапчетата. Гражданке ти май си за хапчета ми се струва какви са тия откровения че друг определял щатовете кой е тоя друг да не е Господ ако е така си права щото комунистите и Господ не се обичат обаче за съжаление не е така щатовете се определят по предложение на кмета и се гласуват от общинския съвет но ти явно ни знаеш това. Ще си плащаме като попове когато и другите попове започнат да си плащат разрииш ли щото не може един да е поп а друг да е по поп от него така беше едно време. Нека митката да накара сички да си плащат а не да дига таксата произволно. Затва ти иди да си пийш хапчетата прочети малку и тугава съ изхождай по въпроси коиту изобщу ни разбираш.
  • Ко
   кокал
   4 -4
   08:13, 22 ное 2019
   Само 630 лв ли взимат, до колкото знам е поне 850 лв, а прецедателя над 1000 лв
  • До
   До Питагор
   7 0
   18:36, 22 ное 2019
   Гражданка е написала верни неща.Щатовете и много,много други работи както и цялото управление се определя другаде.Като казвам другаде нямам предвид на Марс.Естествено ,че се правят предложения от кмета ,само,че има и едни други хора,които имат последната дума.Вие ще ми кажете ,че тука си определяте управление и политиката? Приказки за наивници и глупаци.Явно други сте за хапчета.Учудващо за тебе Питагоре.Който разбрал ,разбрал,който не е,да е .Наистина не изкарвайте лудите нормални,а нормалните луди.А ако се гласува и приеме новата такса смет,гражданите сме длъжни да я плащаме.По това две мнения не може да има.По един или друг начин ще бъде събирана.
  • Пи
   питагор
   5 -4
   07:35, 23 ное 2019
   Ава серсеми колко пъти да ви казвам чи батя ви е ориентиран в убстановката ва какъв марс какъв юпитер ва. Пърумай е малку село и тука петима хитреци нареждат рабутата и секи го знае ва. Ама митката нали искаше да е кметь ха да го видим сига ще може ли нещо сам да направи яз за тва ви убяснявам чи пу закон кметя придлага ама в наше село кметя и това не може сам да напраи ва ве ни разбирате куга ви са гувори ируничну и куга фактологичну мноо сте зле ва. А относно таксата само офцято платат кугату се дигне двойну нурмалните прутестират заккото това показва никакво пузнаване на убстановката ни може ей така нещо да се вдига двойну закото митакта беше част ут предишното статукво зако ни алармира тугава ами си мъльчеше. А сига да ти кажа нещу фактулугически ти мислиш ли че секи си плата данъците яз мога да ти кажа чи не ги плата аку ни вярваш питай юриста на местните данъци и такся той пу цял ден се занимава с тува да уведомява ниредовните платци и толкува после ни следва нищу и това гу прави веке над 7 гудини. Затува нимой да си толкова сербез без да знаиш нищата има сириозни прублеми в та община и новия кметь е част от тях затова той нищу няма да реши като хората а ще иска да стриже офцяту щото разсъждават къту тебе.
 • 10
  До
  До Гражданка
  19 -14
  19:06, 21 ное 2019
  Свободна си да напуснеш Първомай още в следващата минута и да плащаш данъците си някъде другаде ;)
  • Пъ
   ПърУмаец
   13 -3
   21:08, 21 ное 2019
   Такава пародия не е имало никога в общината ,жалка картинка.
  • По
   по пародия
   18 -4
   21:13, 21 ное 2019
   То пародията беше цели 16 години
  • До
   До до
   15 -2
   21:44, 21 ное 2019
   Да ,точно Така от които 8 години и другаря беше в управлението .!
  • До
   До по пародия
   9 -1
   07:55, 23 ное 2019
   Тя пародията едва сега започва. Тая бряговска тиква сега може и апартамент в София да си купи и да принуждава първомайската Чистота да му работят на частно без да йм плаща
 • 11
  Да
  Данте
  14 0
  19:36, 21 ное 2019
  "'Надежда всяка тука оставете."....
  Да срещнете вий правий път.
 • 12
  Въ
  Въй
  12 -6
  20:23, 21 ное 2019
  Митков си назначава безхаберни люде да не му пречат уволни и Ангелов който беше информиран
 • 13
  12
  12
  15 -2
  20:42, 21 ное 2019
  Нов план как да ни видят сметката предлага кметът Митков
 • 14
  Ко
  Комунист
  12 -4
  21:01, 21 ное 2019
  Честито да ви е братя драгойновци новата кметска наместника. Ех, Наде, Наде, жа обслужващ с кеф бабите и дядовците, жа вартиш задница пред турчолята. Умееш го тва.
  • Ис
   Истината
   3 -6
   11:05, 22 ное 2019
   Надя е точния човек за кмет на Драгойново.Пожелавам и успехи.
  • Др
   Драгойново 68
   3 -7
   11:17, 22 ное 2019
   Надя с теб сме . Виж коментара
  • 43
   43
   5 -2
   11:35, 22 ное 2019
   Друга е тая детоксикация върти задници .Надето е мъжко момиче.
  • До
   До Истина
   6 -2
   11:43, 22 ное 2019
   Първо да се уточним - не кмет, а кметски наместник (разликата е доста голяма). И второ - какво Ви навежда на мисълта, че въпросната госпожа е точния човек. Какъв принос има досега за благоденствието и развитието на селото, че аз нещо не си спомням за такъв?
  • Ре
   Реалист
   5 0
   12:41, 22 ное 2019
   Защо го правите на световен проблем кой ще ни спуснат като кметски наместник. Просто ще е поредния човек на някой, който са го уредили да лапа 4 години заплати и толкоз. Фигурант, който нищо няма да направи и от когото нищо не зависи. Не разбирате ли, че в замира що село като Драгойново никой луд няма да започне да налива пари. Единствения шанс е наместника да е с много солидни връзки сред управляващите, и този човек го имаме, но той никога няма да дойде да управлява селото ни за съжаление. Така че дерзайте драгойновци с поредната ни натресена марионетка.
  • Со
   Сократ Сурат
   4 -1
   14:08, 22 ное 2019
   Аве Козлученци. Блажени ще е тоз, дет ще дойде да угажда на капризите ви, явно ще е много закъсал тоз човече клетки, щом ще става кметски ви наместник, или сал за нищо друго го не биде, или мързела му й в повече и иска леки и меки пари от заплата.
  • Ко
   Козлука
   6 0
   14:47, 22 ное 2019
   Каква е тази борба за власт в Драгойново,тия хора са се побъркали на живот и смърт за 600лева заплата я се спрете стига излагайте селото.
  • Яс
   Ясновидец
   3 -4
   18:26, 22 ное 2019
   Моите, Мите, казах ли ти бе чичовото да не я назначава Нада за секретарка, че ще те извози. Лисица е тя. Мазно, Мазно си уплете кошницата. Спечели хората на своя страна, а ти ся върви лапай мухите.
  • Го
   Гошо
   4 -1
   19:08, 22 ное 2019
   Нали някой трябва да ги обслужва тия хора. Нима Надя не е достойна за км.наместник
  • До
   До Гошо
   1 -2
   19:19, 22 ное 2019
   Ха-ха, ама точно си го казал - да ги обслужва. Остава и патриковото Ице да и е секретарка. Айде да заемат пример от Гуспата. То Козлука много модерно село бре.
  • Зз
   ЗЗ
   3 -2
   19:24, 22 ное 2019
   След време говорете! Ще видите кой какво умее
  • Ве
   Ве
   3 -3
   20:12, 22 ное 2019
   Наде, нека си говорят глупост. Всяко начало е трудно.Дерзай,с теб сме
  • Нн
   НН
   2 0
   09:22, 23 ное 2019
   Честито ви Драгойновци! Успеха да е с вас. Много хубав човек е Надето. Само глупостите дето се говорят не е приятно, но Наде дерзай. Ние сме с теб. Има и добри хора
  • Ко
   Ко
   2 0
   09:27, 23 ное 2019
   Стига сте изливали помия върху тази жена. Няма ли да ви е срам да я срещнете. Но така е човешката злоба няма граници
 • 15
  Го
  ГОСПОДИ ПОМАГАЙ
  17 -6
  22:48, 21 ное 2019
  Д-ря Митков просто ще съсипе общината!!!
  • Ха
   Ха_ха
   4 -2
   20:46, 22 ное 2019
   Простаците в драгойново са простаци на надка не могат да са на нивото още 100 години
 • 16
  Мъ
  Мъка
  18 -6
  07:25, 22 ное 2019
  Добър или лош, Папазов беше между хората и гледаше с открито лице всеки срещнат. Митков се крие като плъх от любовта на онези, които излъга.Скоро ще го видите да подтичва с охрана. Народната любов скоро ще стигне критична точка с новите данъци и такси.
  • ==
   ====
   19 -4
   08:35, 22 ное 2019
   Да беше сред хората,здрависваше ,черпеше,посрещаше делегации от близо и далеч,обиколи света и нищо не свърши ,увеличи тройно администрацията ,не си плащаше осигуровките към НАП и такса смет към Асеновград и куп още подвизи придружени с 3,7 милиона дълг ама беше народен човек.!!!Ама хич не е важно дали някой ще ни здрависва, по-важно е да си върши работата и да се получават нещата.Ама нещо много активирани са хора загубили благинки и сега се готвят за революция.Имайте малко търпение .Митков още не е управлявал. И не му вменявайте всички грехове на предишния.
  • 34
   345
   17 0
   11:07, 22 ное 2019
   Папазов беше сред хората,но какво правеше освен да раздава вестници.
 • 17
  12
  123
  13 -6
  08:02, 22 ное 2019
  Хайде народе първомайски да те видя сега.Ето я промяната, данъци по високи 50% и то го предлага Вашия избранник. И сега ли ще спиш? На стачка пред общината и да видим тогава, иначе се започва сега и народа беден да крадат.Браво!
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   13:11, 22 ное 2019
   Ъм яз нали ви казвах чи виднага след ибуряту офцято жъ зъспят ти искаш да ги будиш революции да праят та няма да стане. След три гудини жъ съ събудят и пак ще блеят и пак ще искат промяна ама каква и те не знаят каква като сегашната.
 • 18
  Ар
  Архимед
  7 -4
  20:59, 22 ное 2019
  Интересно ми е ОБА как ще си плати таксата смет. Там боклука е най - голям. Не се е извозвал с години. Миризма на застояло безхаберие се носи от там.
  Нов Кмет със старата си СМЕТ.
  • Успех радваме се за теб нормалните хора те обичаме и ти вярваме ти си достоен човек не се поддават на провокации искат да те откажат горе главата ние сме с теб дерзай
 • 19
  Надя давай
 • 20
  Ве
  Ветеран
  5 -1
  23:17, 23 ное 2019
  Казах ви протест и вън до кът не са подхванали макар че този е от 10 години в управата пара няма за него няма и да има ще вдига всичко щото червеното никъде не го щът ориантирайте се другия път по добре и структурата на герб ако играе за тях ще докарам и запозная Бойко как излагат партията му не вярвам той да иска да губи стягайте се червените са страшилище за хората ние ги върнахме тук.
  • Ве
   Ветеранка
   6 0
   08:18, 24 ное 2019
   Ще повярвам на този плъх, криещ се от хората че е смел управленец когато обяви на сайта на Общината, поименно и сумите които дължат на Общинската хазна онези 32% неиздължили се граждани и корпоративни субекти на които аз и вие плащаме услугите.
  • Он
   онези
   3 0
   10:13, 24 ное 2019
   Ми то не е трудно да се сетим кои са тези 32%.Онези, които стояха на входа и изхода на общината и задкулисно управляваха.
  • Се
   Селянин
   3 -5
   13:18, 24 ное 2019
   Абе хора,никой на никой не ви кара да вярвате!Защо трябва да си изливате злобата тук?Какво ще се случи и какво ще промените като сте скрити всички под някакви смешни имена!Иначе никой нищо не казва!Какво искате от кмета?Още не е започнал и нападате!Къде се крие,от кой да се крие от вас жалките гражданчета ли,дето само лайте ама онлайн и скрито!Кмета по цял ден е на работа идете пък го потърсете ако ви е нужен!Неговата работа не е да търка обувки по площада и да ходи по мохабети ежедневно,работата му е в общината!Тръгне ли по мохабети и командировки като Папазчето и той е бита карта няма страшно!
  • Гр
   Гражданин до някой си
   5 -1
   15:28, 24 ное 2019
   И сега този ще ни махне от входа и изхода на общината!!!!!!????? Че той е по- гладен от всички до сегашни взети заедно. И кой ще го спаси от миналото му. Вие ли? Пак ние.Смятате че е забравено съдружието му с Джаков и сие и оранжерията в Драгойново? Хайде стига лафове за неговия електорат. Уж сте умни!
  • Ко
   кокал
   7 0
   08:25, 25 ное 2019
   До Селянин

   То и да искаш не можеш да отидеш при кмета
   Тоя се е барикадирал като старшина в окоп 1915 г.
   Можеш да отидеш при него само във вторник на приемния ден и то само ако той благоволи
   Защото още на първия му приемен ден се скара с хората и каза, че няма да приема повече никой
   Аз бях сред тези хора, които чакаха да влезнат при него
   Такова отношение е недопостимо, за това ли го избрахте, за да гони хората Защото му е станало не удобно
   Е това за мен е пародия
 • 21
  С.
  С.Драгойново
  3 -3
  11:53, 24 ное 2019
  Надюшка бъди смела ! Ти си отговорен човек ,който не среща препятствия пред себе си.Познаваме те от както си се родила.Познаваме и семейството ти.Добри хора бяха майка ти и баща ти.Селото може да просперира само с такъв КМЕТСКИ НАМЕСТНИК!!!
  • С.
   с. Драгойново
   1 -2
   18:43, 24 ное 2019
   Надя, не слушай тия глупости.Всичко ще е наред като вземеш нещата в свои ръце. Много добре се знаем. Ти ще се справиш, ти си упорита. Успех Наде!
  • Др
   Драгойново
   3 0
   17:14, 27 ное 2019
   Стефан пак не можа да стане кмет. Азик.
 • 22
  То
  Тодор
  3 0
  05:49, 25 ное 2019
  Толкова много хрантутници и търтеи носим на гърба си а хората изнемогват тотално. Време е не за увеличаване на данъка а за намаляване. Трябва да се намалят и бройката на общинските съветници както и всички партии. Не може страна с население от 6,4 милиона души да издържа 421 партии. Адски много са и тези 240 плужеци в парламента, стига крадене! Вън гадове мръсни!

Хороскоп за 14.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Не всички от тях носят перспективите, които желаете, за това проучете възможностите, преди да дадете отговора си. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде.
14 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Благоприятно развитие на събитията ще ви тласне в нова посока на мислене, позволяваща ви пълноценно разкриване на потенциала и лична удовлетвореност. С някого ще постигнете съгласие по спорен въпрос.
14 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Няма да ви липсва шанс и свидетелства за него ще станат финансови и лични успехи. Намерете време и за семейството си, а също и да си починете от ежедневните грижи. Някои от вас ще усетят силно привличане към една личност и може би начало на силна връзка.
14 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Не се учудвайте ако наистина ви се наложи да поемете по различен път от този, който сте планирали досега. Срещате трудности, които изискват навременната ви намеса, затова не се колебайте да действате твърдо. Очакват ви скорошни приходи.
14 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Търпеливо дочакахте решението на свой проблем - пред вас ще се открият добри възможности за развитие. Използвайте времето си пълноценно, като не пренебрегвате любимите ви хора. Те ще ви заредят с енергия и увереност в предстоящите ви ангажименти. Поработете върху физическата си форма.
14 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мнозина от вас са склонни на рисковани постъпки днес. Явно умеете да поемате разумни рискове. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално, че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви струва определени усилия.
14 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
14 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Трудностите ще повлияят на някои от вас, правейки ги раздразнителни и затворени. Търсете съдействието на онези, които не биха ви го отказали, за да не губите от инерцията и енергията си. Обърнете внимание на идеите, които ще ви осенят и работете по тях. Приятел ще ви помогне да се разтоварите от стреса, грижейки се за доброто ви настроение.
14 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С доброто си настроение ще правите атмосферата около вас ведра и приятна. Работата няма да ви затруднява и с лекота ще отхвърляте задачите си. Имате енергия, която може да трансформирате в нещо полезно за близките си. Няма причини да сте недоволни от постигнатото.
14 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви различни срещи днес и разнообразна информация, с която ще работите. Стараете се да придвижите напред свой проект и дори да ви се наложи да забавите развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочавате познанията си в определена област, което в последствие ще ви предостави добри възможности на работното място.
14 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Това ще стане и с немалко далновидност от ваша страна. Опитайте се да не се влияете от конкуренцията, работете за себе си и не се съревновавайте с вече постигнати чужди резултати.
14 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати. Мислите ви са свързани и с други задачи, освен професионалните и това ви натоварва. При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и със задоволство ще установите, че ви се отдаде по-лесно, отколкото сте предполагали.
14 авг 2020
Последни новини