БСП печелят балотажите, на които се явиха в община Първомай

БСП печелят всички балотажи, на които имаха свои представители в община Първомай, сочат резултатите, оповестени от ЦИК.

Голямата победа е за Николай Митков, който получи 5417 гласа, с 1441 повече от стария кмет Ангел Папазов. С „Не подкрепям никого“ са гласували 280 избиратели.

В село Брягово най-дългогодишният кмет Петър Танчев също беше отстранен. С 57% или с 235 гласа победител е Атанас Кръстев.

Село Искра също вече има кмет от БСП – Тодор Налбантов победи действащият кмет Димитър Несторов от СДП. Налбантов, който на първи тур остана на десетина гласа от кметския стол, този път има 529 гласа срещу 310 за съперника му.

В Градина се бореха двама нови кандидати. Йордан Стоев от БСП спечели битката за селото с 55% срещу 44%.

Две кметски места спечелиха и ГЕРБ, и двете са срещу представители на ЗС "Александър Стамболийски".

Едното е за Мариана Колева, която ще управлява трети мандат. Нейният резултат е 58% срещу 40,5% за Иван Иванов.

Другото е кметство, което ще управлява ГЕРБ е Виница. Тодор Тодоров не успя да се пребори за 7 мандат и там кмет ще е Георги Русев, избран с 58,21% срещу 41,79%.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (21)

 • 1
  Ве
  Венсеремос
  22 -5
  12:36, 4 ное 2019
  Пияната банда на Минков прие власта, която им поднесоха на тепсия.
  • Ра
   Радой Ралин
   24 -5
   12:43, 4 ное 2019
   За срам на Европа, на всичките нас
   когато докопа в ръцете си власт,
   по-страшен от спина, по-жилав от рака
   сега засега се оказа Простака
 • 2
  Ко
  кокал
  26 -9
  14:33, 4 ное 2019
  Тамън човек да си помисли,че има надежда за общината и пак комунисти ще дойдат на власт
  хора докато ни управляват такива града и общината като цяло няма да просперира
  разберете го там където е бсп няма подем
  • Ар
   Архимед
   25 -2
   14:38, 4 ное 2019
   Това го знаем ама влака замина.
 • 3
  Ше
  Шекеровото Коле
  21 0
  14:52, 4 ное 2019
  Такаа.Надявам се еуфорията и емоциите от отминалите избори отмина.Хубав или лош вече имаме избран кмет.Сета вече спечелилите трябва да си направят някаква равносметка какво бе свършено в града и общината за подобряване на живота ни от предишното управление ,какво остана недовършено.Да се излезе с ясна програма пред хората какви ще са приоритетните задачи за общ.администрация ,за да можете след четири години да застанете пред хората със заслужени претенции за нов мандат.Ако обаче смятате да се влачите от банкет на банкет и упражнявате нищо правене,знайте че ще се сгромолясате с още по-голям успех от бившите и никакви изборни чалъми и коалиции не ще ви помогнат-заминавате на бунището на историята и никой няма да иска да чуе за вас повече.Сега първомайци имат големи очаквания за някаква промяна към по-добър живот в града,било повече ивнестиции,работни места и дано част от тях осъществите г-да от бсп.
  • Ар
   Архимед
   16 0
   15:46, 4 ное 2019
   напълно си прав. План график искаме и резултати.
   И контрол по всяко време.
   на това се казва да се държат изкъсо.
 • 4
  До
  До Архимед и подобни
  11 -6
  17:21, 4 ное 2019
  Тя вашата стана като оная работа , дето след като я свършили,той рекъл: то кот тана,тана ам дай да та бацна.Сега ви дойде на ума да искате програма и срокове за изпълнение с нея.Само ,че вече е твърде късно да искате подобни неща.И второ,никой нищо не ви е обещавал.Я си спомнете на предизборните срещи,и на страниците в нета какво ви беше казано."Не обещаваме нищо.Ние ще работим за вас".Е, тогава какви очаквания имате?Смехории.
  • Ар
   Архимед
   11 -1
   17:44, 4 ное 2019
   Точно не очакваме никакви промени в живота ни с новите. Всяка промяна ще е изненада за нас.
 • 5
  Сп
  Спомени
  7 -2
  18:01, 4 ное 2019
  Когато Ангу ставаше кмет, тук коментарите удряха стоте. Сега и 10 не могат да станат, цял ден се пънат един - двама да отстрамят любителите на анонимни писаници. Знаете, че това се прави повече от скука, никой от списващите не се взема насериозно.
  • Пи
   питагор
   15 -3
   18:17, 4 ное 2019
   Сичко свърши мумче офцяту избраха комунизма без да знаят каква беля направиха. Пада червен мрак над пърумай. Ще прайм лаф след 3 години аку сме живи до тугава гарантирам чи 90% ут сигашните офця коиту избраха то кмет жъ реват надупени тува е ставалу едно време жъ стани и сига. Иедно време оня пулицай кумунист къту спичели беше по млад и ут фитлету и напрай сичкуту бомбок и ся жъ стани тъка дано офця ни сгрешите пак след време аре лека нощ и до след три гудини ако е дал Господ ще блеете из форума нидоволни.
  • Ар
   Архимед
   4 0
   23:30, 4 ное 2019
   От скука и от апатия.
   Няма я еуфорията. Патова ситуация.
 • 6
  Ча
  Чакаме
  17 0
  18:23, 4 ное 2019
  И сега следва голямата червена метла.....Да видим от къде ще заметат най—напред, че доста за мете има...
  • Бе
   безработна
   11 0
   18:32, 4 ное 2019
   от общината откъде другаде
 • 7
  Дж
  джонгата
  21 -6
  20:55, 4 ное 2019
  Навремето (по-младите от вас не го знаят) преди Ангу имаше една пиянка червен кмет за цели 2 мандата върна града в средновековието, боклука се изхвърляше на месец веднъж, нямаше осветление дори и в центъра, а глутници кучета обикаляха града, дупки - на всякъде и т.н..... Надявам се само с този нов червен кмет да не е така!
 • 8
  Ча
  Чакъла
  18 -4
  22:03, 4 ное 2019
  Из града и сега се разхождат глутница кучета, дупките са повече от всякога все едно са бомбардирали Първомай, градския парк е тъмен занемарен, няма детски площадки, затварят се цехове фирми бягат от града, за 16 години Ангу разгони първомайци из света и големите градове. Дано от днес нататък започне нещо да се прави, може да е малко но да се прави, да ни радват реални неща, а не хора и екскурзии за бабите.
  • Ар
   Архимед
   16 -2
   22:52, 4 ное 2019
   Да се обединим около идеята за един мечтан град. Да мислим позитивно. Да споделяме мнения и как да го постигнем.
   Тук е нашият дом. Навсякъде другаде сме чужденци и гости.
   Ако видим нередност без колебание да проявим активност. Да търсим истината. Да не се стесняваме да питаме и търсим информация от нашите избранници. Те са длъжни да ни я предоставят своевременно. Върху тях е цялата тежест на закона за държавния служител и моралния кодекс.
   Престъпноста и безпредела процъфтява когато обществото изповядва търпимост.
   Трябва да бъдем активни съграждани с нетърпимост към нередности.
  • Дж
   джонгата
   3 -1
   08:31, 5 ное 2019
   Сега не е чак толкова зле колкото беше тогава, но както и да е.
 • 9
  40
  4000
  14 -2
  08:29, 5 ное 2019
  Отпредните избори и двамата кандидати имаха по 6000 и отгоре гласа , всеки. Сравнявайки с настоящия балотаж около 2500 души не са излезли да гласуват. Или са напуснали града ?
  Червената шайка, не е алтернатива за развитието на този град.
  След още 4 години - ще гласуват още 2000 души помалко. Когато избираш по-малкато ЗЛО
  нямаш избор.
 • 10
  За
  Загрижен гражданин
  5 0
  08:30, 5 ное 2019
  Папазян да се е обаждал?
  • Bt
   BTK
   3 0
   16:54, 5 ное 2019
   Дава му изключен телефон.
  • Да
   да
   1 -1
   20:57, 5 ное 2019
   Всеки ден е на центъра. Какъв ти е проблема? Що не търсиш новия?Вече шербет тече по улиците...

Още новини

Хороскоп за 03.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
03 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
03 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
03 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
03 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
03 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
03 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
03 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
03 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
03 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
03 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
03 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
03 апр 2020
Последни новини