4 °C

Два сигнала за неправомерно вписани избиратели провериха от ОИК

Две жалби са подадени до момента в изборния ден до Общинската избирателна комисия. И двете са свързани с правото на глас на хора, за които имат съмнения дали са законно регистрирани. Първата жалба е за един човек. Втората е за група лица, регистрирани без знанието на собственика на имота и вписани в избирателните списъци.

След като ОИК Първомай е направила справка в ГРАО на посочените в жалбите лица е, установено, че всички имат необходимата адресна регистрация, която им дава право да гласуват в с. Брягово.

От ОИК са дадени указания секционната комисия на лицата да бъде разрешено да упражнят правото си на глас.

Изборният ден протича нормално, със сравнително ниска избирателна активност. В 11 секция в Първомай е променен съставът на секционната комисия по молба на един от членовете.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Со
  Сова харис
  25 -19
  12:21, 3 ное 2019
  Гласувах за Митков.

  Одобрявате ли?
 • 2
  Со
  Сова Харис
  20 -24
  12:22, 3 ное 2019
  Гласувах за Папазов Одобрявате ли? Виж коментара
 • 3
  М
  М
  5 -2
  12:53, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и несе однася за нашета секция
 • 4
  М
  М
  5 -2
  12:57, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и това не се однася за нашата секция
 • 5
  Н
  Н
  5 -2
  13:14, 3 ное 2019
  ОТнася се пише с Т.
 • 6
  Ц-
  Ц-ц-ц
  19 -1
  13:17, 3 ное 2019
  Ако миналата неделя не сте гласували за един от двамата, достигнали до балотажа днес, явно не откривате в тях нужните качества за кметска позиция. Тази неделя какво ви кара да мислите, че са се сдобили с тези качества???!!!
 • 7
  Че
  Честен избирател
  6 -1
  14:21, 3 ное 2019
  Естествено, че в Брягово пак...
  Какви качества да имат... Един дол дренки са. Днес критерият е физиономия та на коя дрянка ти е по- малко противна
  • Со
   Сократ
   4 -5
   14:45, 3 ное 2019
   Май става дума за хасковко брягово
  • Бр
   Брягово
   4 -1
   20:16, 3 ное 2019
   позор за тенчев не иска да се премири тоя..... Че няма да спечели
 • 8
  Ар
  Архимед
  2 -1
  21:06, 3 ное 2019
  Честито ви нов кмет от Архимед

Хороскоп за 28.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
28 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
28 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
28 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
28 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
28 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
28 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
28 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
28 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
28 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
28 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
28 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
28 фев 2020
Последни новини