1 °C

Два сигнала за неправомерно вписани избиратели провериха от ОИК

Две жалби са подадени до момента в изборния ден до Общинската избирателна комисия. И двете са свързани с правото на глас на хора, за които имат съмнения дали са законно регистрирани. Първата жалба е за един човек. Втората е за група лица, регистрирани без знанието на собственика на имота и вписани в избирателните списъци.

След като ОИК Първомай е направила справка в ГРАО на посочените в жалбите лица е, установено, че всички имат необходимата адресна регистрация, която им дава право да гласуват в с. Брягово.

От ОИК са дадени указания секционната комисия на лицата да бъде разрешено да упражнят правото си на глас.

Изборният ден протича нормално, със сравнително ниска избирателна активност. В 11 секция в Първомай е променен съставът на секционната комисия по молба на един от членовете.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Со
  Сова харис
  25 -19
  12:21, 3 ное 2019
  Гласувах за Митков.

  Одобрявате ли?
 • 2
  Со
  Сова Харис
  20 -24
  12:22, 3 ное 2019
  Гласувах за Папазов Одобрявате ли? Виж коментара
 • 3
  М
  М
  5 -2
  12:53, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и несе однася за нашета секция
 • 4
  М
  М
  5 -2
  12:57, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и това не се однася за нашата секция
 • 5
  Н
  Н
  5 -2
  13:14, 3 ное 2019
  ОТнася се пише с Т.
 • 6
  Ц-
  Ц-ц-ц
  19 -1
  13:17, 3 ное 2019
  Ако миналата неделя не сте гласували за един от двамата, достигнали до балотажа днес, явно не откривате в тях нужните качества за кметска позиция. Тази неделя какво ви кара да мислите, че са се сдобили с тези качества???!!!
 • 7
  Че
  Честен избирател
  6 -1
  14:21, 3 ное 2019
  Естествено, че в Брягово пак...
  Какви качества да имат... Един дол дренки са. Днес критерият е физиономия та на коя дрянка ти е по- малко противна
  • Со
   Сократ
   4 -5
   14:45, 3 ное 2019
   Май става дума за хасковко брягово
  • Бр
   Брягово
   4 -1
   20:16, 3 ное 2019
   позор за тенчев не иска да се премири тоя..... Че няма да спечели
 • 8
  Ар
  Архимед
  2 -1
  21:06, 3 ное 2019
  Честито ви нов кмет от Архимед

Хороскоп за 24.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден едва ли ще е лек, но вие изпълнени с енергия и ентусиазъм относно делата, с които се занимавате. Запазвате самообладание в трудни ситуации и се опитвате са намерите най-доброто решение за вас и вашите колеги. Околните могат да разчитат на готовността ви да помогнете и да дадете съвет. В личен план имате повод за радост.
24 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще получите повече информация по интересуващ ви въпрос, което ще благоприятства работата ви по него. Ще се възползвате от нечие благоразположение и то ще има положително въздействие върху вас, най-силно изразено в сферата на финансите или в друга, интересуваща ви област. Все пак бъдете внимателни и не предприемайте нищо, без да сте го обмислили добре.
24 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Възможно е да почувствате раздразнение от нечие изказване по ваш адрес. Не давайте воля на емоциите си, запазете спокойствие. Деловите ви занимания ще донесат резултати, но на по-късен етап. С младежко дръзновение ще прегърнете една идея и ще се отдадете на реализацията й.
24 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ще ви се отдава да успявате там, където други зациклят. Усърдно ще се заемете с реализацията на идеите си и скоро ще постигнете резултатите, които преследвате. С добро чувство ще се отнесете и към хората, с които работите. Служебни пътувания.
24 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Гледайте отговорно на задачите си, с много от тях ще си осигурите по-добри финанси. От срещите си ще получите добра перспектива за професионалното си развитие и ще трасирате за дълго пътя си напред. Няма да ви липсва и късмет, но той идва защото сте му помогнали. Обърнете внимание на отношенията в семейството си.
24 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес сте сантиментално настроени и е възможно дори да проявявате несвойствената за вас разсеяност. Съсредоточете силата си в едно направление и ще постигнете онова, което желаете. Стараете се да се харесате на околните, но това ви пречи, а и ви създава повече напрежение. Пазете се от настинки и инфекции.
24 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Задава се подобряване на материалното ви положение, но до тогава не прекалявайте. С повече усилия на работното място ще направите заявка за издигането си. С колегите и партньорите бъдете толерантни. Здравословното ви състояние изисква да сте отговорни към себе си. Някои от вас ще имат придобивки, идващи им като подарък от съдбата.
24 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Заети сте с много работа днес, но това няма да ви тежи, тъй като виждате раздвижването и добрите перспективи при професионалните ви дела. Работите прецизно и изисквате същото от другите, но не бъдете прекалени педанти - това не би се отразило добре на отношенията ви с колегите. Ще чуете добри новини за ваш близък, които много ще ви зарадват. Изобщо очаква ви хубав ден.
24 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В надпревара с времето ще се стремите да свършите повече работа, което в крайна сметка ще се отрази на настроението и здравето ви. Динамиката в професионалния ви живот ще изкара на преден план нови въпроси, по-важни и срочни. Изкушения също няма да липсват, без това да ви ангажира непременно с тях, но като наблюдатели.
24 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
В спокойна атмосфера ще подреждате приоритетите си и това ще благоприятства реализацията им. Повече време ще отделите и на хората, с които възнамерявате да работите, от опит знаете, че този въпрос не е маловажен за вас. Идеите ви са осъществими и това се споделя от всички, а на вас носи удовлетворение.
24 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Събития, които значително ще увеличат благосъстоянието ви очакват днес. Постиженията ви в деловата сфера ви помагат да укрепите позициите си и са добра основа за бъдещи смели проекти. Потърсете достатъчно време и за почивка. Напоследък ви се събират доста задачи, които не сте предвиждали.
24 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще споделите времето си с приятни хора, така, че на всички ви да е приятно и забавно. Не бъдете прекалено резервирани към доброжелателите си, отпуснете се и ги приемете. При някои от вас са възможни стомашни или други неразположения. Вземете мерки преди да са се усложнили нещата.
24 яну 2020
Последни новини