21 °C

Два сигнала за неправомерно вписани избиратели провериха от ОИК

Две жалби са подадени до момента в изборния ден до Общинската избирателна комисия. И двете са свързани с правото на глас на хора, за които имат съмнения дали са законно регистрирани. Първата жалба е за един човек. Втората е за група лица, регистрирани без знанието на собственика на имота и вписани в избирателните списъци.

След като ОИК Първомай е направила справка в ГРАО на посочените в жалбите лица е, установено, че всички имат необходимата адресна регистрация, която им дава право да гласуват в с. Брягово.

От ОИК са дадени указания секционната комисия на лицата да бъде разрешено да упражнят правото си на глас.

Изборният ден протича нормално, със сравнително ниска избирателна активност. В 11 секция в Първомай е променен съставът на секционната комисия по молба на един от членовете.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Со
  Сова харис
  25 -19
  12:21, 3 ное 2019
  Гласувах за Митков.

  Одобрявате ли?
 • 2
  Со
  Сова Харис
  20 -24
  12:22, 3 ное 2019
  Гласувах за Папазов Одобрявате ли? Виж коментара
 • 3
  М
  М
  5 -2
  12:53, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и несе однася за нашета секция
 • 4
  М
  М
  5 -2
  12:57, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и това не се однася за нашата секция
 • 5
  Н
  Н
  5 -2
  13:14, 3 ное 2019
  ОТнася се пише с Т.
 • 6
  Ц-
  Ц-ц-ц
  19 -1
  13:17, 3 ное 2019
  Ако миналата неделя не сте гласували за един от двамата, достигнали до балотажа днес, явно не откривате в тях нужните качества за кметска позиция. Тази неделя какво ви кара да мислите, че са се сдобили с тези качества???!!!
 • 7
  Че
  Честен избирател
  6 -1
  14:21, 3 ное 2019
  Естествено, че в Брягово пак...
  Какви качества да имат... Един дол дренки са. Днес критерият е физиономия та на коя дрянка ти е по- малко противна
  • Со
   Сократ
   4 -5
   14:45, 3 ное 2019
   Май става дума за хасковко брягово
  • Бр
   Брягово
   4 -1
   20:16, 3 ное 2019
   позор за тенчев не иска да се премири тоя..... Че няма да спечели
 • 8
  Ар
  Архимед
  2 -1
  21:06, 3 ное 2019
  Честито ви нов кмет от Архимед

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини