14 °C

Два сигнала за неправомерно вписани избиратели провериха от ОИК

Две жалби са подадени до момента в изборния ден до Общинската избирателна комисия. И двете са свързани с правото на глас на хора, за които имат съмнения дали са законно регистрирани. Първата жалба е за един човек. Втората е за група лица, регистрирани без знанието на собственика на имота и вписани в избирателните списъци.

След като ОИК Първомай е направила справка в ГРАО на посочените в жалбите лица е, установено, че всички имат необходимата адресна регистрация, която им дава право да гласуват в с. Брягово.

От ОИК са дадени указания секционната комисия на лицата да бъде разрешено да упражнят правото си на глас.

Изборният ден протича нормално, със сравнително ниска избирателна активност. В 11 секция в Първомай е променен съставът на секционната комисия по молба на един от членовете.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Со
  Сова харис
  25 -19
  12:21, 3 ное 2019
  Гласувах за Митков.

  Одобрявате ли?
 • 2
  Со
  Сова Харис
  20 -24
  12:22, 3 ное 2019
  Гласувах за Папазов Одобрявате ли? Виж коментара
 • 3
  М
  М
  5 -2
  12:53, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и несе однася за нашета секция
 • 4
  М
  М
  5 -2
  12:57, 3 ное 2019
  Не слагайте стари снимки и това не се однася за нашата секция
 • 5
  Н
  Н
  5 -2
  13:14, 3 ное 2019
  ОТнася се пише с Т.
 • 6
  Ц-
  Ц-ц-ц
  19 -1
  13:17, 3 ное 2019
  Ако миналата неделя не сте гласували за един от двамата, достигнали до балотажа днес, явно не откривате в тях нужните качества за кметска позиция. Тази неделя какво ви кара да мислите, че са се сдобили с тези качества???!!!
 • 7
  Че
  Честен избирател
  6 -1
  14:21, 3 ное 2019
  Естествено, че в Брягово пак...
  Какви качества да имат... Един дол дренки са. Днес критерият е физиономия та на коя дрянка ти е по- малко противна
  • Со
   Сократ
   4 -5
   14:45, 3 ное 2019
   Май става дума за хасковко брягово
  • Бр
   Брягово
   4 -1
   20:16, 3 ное 2019
   позор за тенчев не иска да се премири тоя..... Че няма да спечели
 • 8
  Ар
  Архимед
  2 -1
  21:06, 3 ное 2019
  Честито ви нов кмет от Архимед

Хороскоп за 18.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
За да навлезете и усвоите новостите, които ви привличат е нужно да бъдете смели и да не се съмнявате в себе си. Възползвайте се от добрата енергия, която ви владее сега, времето е благоприятно за активни действия. Предложение за нова работа. Постоянството в усърдието ви прави търсени и предпочитани партньори.
18 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Приемете трудностите и не роптайте. Действително ще бъдете натоварени, но и постигнатото ще ви прави доволни. Общуването с високо издигнати люде ви носи добри перспективи, но също би ви помогнало доброто ви чувство за хумор. Благодарение на подобреното ви материално положение ще укрепне и семейното положение.
18 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Очаква ви ден, наситен с предизвикателства. В добра форма сте и едва ли ще имате сериозни затруднения. Доверете се на усета си и няма да сгрешите. Днес верните решения ще идват по-скоро интуитивно, отколкото в следствие на задълбочени анализи. Разбирате се чудесно с колегите си и сътрудничеството ще ви носи отлични резултати.
18 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Предвижданията ви са напълно оправдани и това ви дава възможност да разгърнете изцяло намеренията си. Заемете се с отстраняването на стари грешки. Дори това да ви отнеме време, бъдете сигурни, че си струва усилията. Изразходвайте внимателно средствата, с които разполагате. Направените днес инвестиции ще се възвърнат в кратки срокове. Има от какво да сте доволни.
18 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ви отправят примамливо предложение, на което трудно ще можете да устоите. То обаче е свързано с различни въпроси, които трябва предварително да уредите, ако искате да сте доволни впоследствие. Радвате се на подкрепата на свои близък, който няма да ви изостави в труден момент. В личен план ви очакват промени, които не зависят пряко от вас.
18 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Бъдете последователни в действията си и не прибързвайте, за да не създавате напрежение сред околните. Осигурете си време за проучване на детайлите и ще се справите с делата си.
18 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Заетостта ви не е извинение за отсъствие на внимание към партньора и близките ви. Решенията ви ще подлежат на обсъждане, за това бъдете търпеливи и не се гневете, ако срещнете неразбиране. Артистичното ви поведение не винаги е във ваша полза, по-често си давайте сметка за очакванията, които имат другите към вас.
18 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е непредсказуем и това май напълно ви устройва. Не се хабете да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на човека, за който до скоро сте се измъчвали.
18 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Склонни сте да поемате рискове, щом знаете, че възможността да спечелите е наистина голяма. За предпочитане е да не взимате пари назаем. Или поне го направете, едва когато другите начини са изчерпани. Приятелите и семейството ви ще ви подкрепят във ваше начинание. Съдействието им може да се окаже много важно.
18 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Без да губите времето си в съмнения и колебания, ще действате и то успешно. Практичността ви отново ще се прояви, този път в навременни решения и финансови сделки. Отношенията ви с човек, когото цените и от когото очаквате съпричастност, ще се задълбочат и могат да прераснат в по-задълбочена връзка.
18 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Каквито и емоции да събуждат у вас събитията днес, възползвайте се от ситуацията, като я обърнете в своя полза. Възможни са разминавания с партньора или с хора, които цените и то по причини, свързани с вас. Говорете по-малко и повече слушайте, ако не друго, то по-не няма да сгрешите.
18 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
За да успеете да се справите със заплетен въпрос от професионално естество, трябва да излезете от ролята на пасивни наблюдатели и сериозно да вземете нещата в свои ръце. Бъдете по-напористи и не се отказвайте сред всяка трудност. Можете да разчитате на подкрепата на близките си, но основната работа остава за вас. Вярвайте в себе си и ще успеете.
18 ное 2019
Последни новини