Здравка Манолова пое Синдикат „Образование“ в Първомай

На проведената отчетно-изборна конференция на Синдикат „Образование“ – Първомай за председател беше избрана Здравка Манолова. Тя замени на тази позиция Невенка Чалъкова. Здравка Манолова е преподавател в ПГСС „Васил Левски“. С решение на конференцията организацията ще има двама секретари – детската учителка Станка Костова и учителката в СУ „Златаров“ Теодора Янкова.

Гости на събитието бяха председателят на Областната организация  Цило Нейчев и секретарят Мария Петрова. Те благодариха за усърдната работа на досегашния председател Невена Чалъкова и ѝ връчиха паметен плакет с пожелание за здраве и много щастие.

На конференцията беше отчетено подписването на допълнително споразумение за учителите и служителите в детските градини. Поставено беше за цел да се работи за допълнително споразумение и в училищата и на национално равнище за намаляване на пенсионната възраст на учителите.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Пи
    питагор
    13 -12
    09:23, 25 окт 2019
    Кви са тя смешки ва къв синдикат ва некви лелки учителки си играят на ръководство ва и някъв цоло ли е каналин цолов ли е цило ли е цильо ли е си играе на гулям шеф ебаси изрудскътъ история кой е защитил то синдикат никъв.
  • 2
    Из
    избор
    5 -3
    06:09, 26 окт 2019
    Здравка - кмет!!!
  • 3
    Ст
    Станка
    5 -6
    09:07, 26 окт 2019
    За съжаление -прости първомайски кокошки-нищо повече!
  • 4
    Пе
    Пешо
    7 -2
    21:59, 26 окт 2019
    Тая дърта уруспия Чалъкова как са я допуснали неграмотницата до тая служба - хем злобно, хем нагло!
Последни новини