14 °C

Здравка Манолова пое Синдикат „Образование“ в Първомай

На проведената отчетно-изборна конференция на Синдикат „Образование“ – Първомай за председател беше избрана Здравка Манолова. Тя замени на тази позиция Невенка Чалъкова. Здравка Манолова е преподавател в ПГСС „Васил Левски“. С решение на конференцията организацията ще има двама секретари – детската учителка Станка Костова и учителката в СУ „Златаров“ Теодора Янкова.

Гости на събитието бяха председателят на Областната организация  Цило Нейчев и секретарят Мария Петрова. Те благодариха за усърдната работа на досегашния председател Невена Чалъкова и ѝ връчиха паметен плакет с пожелание за здраве и много щастие.

На конференцията беше отчетено подписването на допълнително споразумение за учителите и служителите в детските градини. Поставено беше за цел да се работи за допълнително споразумение и в училищата и на национално равнище за намаляване на пенсионната възраст на учителите.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Пи
  питагор
  13 -12
  09:23, 25 окт 2019
  Кви са тя смешки ва къв синдикат ва некви лелки учителки си играят на ръководство ва и някъв цоло ли е каналин цолов ли е цило ли е цильо ли е си играе на гулям шеф ебаси изрудскътъ история кой е защитил то синдикат никъв.
 • 2
  Из
  избор
  5 -3
  06:09, 26 окт 2019
  Здравка - кмет!!!
 • 3
  Ст
  Станка
  5 -6
  09:07, 26 окт 2019
  За съжаление -прости първомайски кокошки-нищо повече!
 • 4
  Пе
  Пешо
  7 -2
  21:59, 26 окт 2019
  Тая дърта уруспия Чалъкова как са я допуснали неграмотницата до тая служба - хем злобно, хем нагло!

Хороскоп за 18.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
18 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
18 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
18 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
18 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
18 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
18 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
18 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
18 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
18 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
18 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
18 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
18 фев 2020
Последни новини