Граждански форум подкрепи Никола Чанев за кмет на Кърджали, обяви го за носител на нова енергия за кърджалийци

Общественици, интелектуалци, личности с доказан авторитет в различни сфери на живота и различни политически възгледи застанаха зад кандидатурата на Никола Чанев за кмет. В обръщение към гражданите на Кърджали те заявяват, че в негово лице виждат грижовен стопанин, който се ръководи единствено от интереса на местната общност. Подкрепата ни за Никола Чанев е израз на надежда, че Кърджали ще се върне на икономическата и културна карта на България.   /Ето и пълния текст на писмото/

Обръщение към гражданите на Кърджали

от Граждански форум в подкрепа на кандидатурата на Никола Чанев за кмет на общината

Скъпи съграждани,

Ние, които имаме късмета да сме родени и да живеем сред магическото великолепие на Родопите;

Ние, които отглеждаме децата си в един горд, някога китен град, гордеещ се със своята толерантност и многообразие;

Ние, които гледаме как младите хора ни обръщат гръб, за да търсят късмета си по света, защото не виждат тук перспектива за своето развитие,

Се обединяваме днес, за да заявим:

Осъзнаваме потенциала на нашето кътче от Родината, и ни боли, че Кърджали все повече се отдалечава икономически, културно и като стандарт на живот от градове, с които преди години можехме да се равняваме.

Боим се, че вратата на възможностите да обърнем тази тенденция неумолимо се затваря. Боим се, че ако в рамките на нашето поколение не настъпи рязка и категорична промяна в местната политика в Кърджали, градът ни е обречен да заглъхне съвсем.

За двете години, през които Никола Чанев беше областен управител, ние видяхме една нова енергия и една нова надежда. Млад човек, неизкушен от властта, който във всяко свое действие се ръководеше единствено от интереса на съгражданите си. Виждахме го да обикаля нощем републиканските пътища при снежна буря, за да ни информира от къде ще можем да минем спокойно на следващия ден. Виждахме го да инспектира язовири при опасност от преливане. Виждахме го да се бори да получи от държавата необходимото финансиране за обекти, от които всички до един ще имаме полза.

Днес ние излизаме пред Вас с имената си, за да изразим подкрепата си за неговата кандидатура за кмет. Подкрепата ни не се влияе от политически пристрастия, а от всичко, което Никола Чанев доказа по време на работата си като областен управител.

Ние вярваме, че в лицето на Никола Чанев Кърджали може да намери своята надежда да излезе от спиралата на пропадане, в която се е загубил в момента. Подкрепата ни за Никола Чанев е израз на надежда, че Кърджали ще се върне на икономическата и културна карта на България.

Нашият обичан Кърджали има всички дадености да бъде град за пример, уютен, чист и проспериращ, град на свободни хора, уверени, че всеки нов ден може да бъде по-добър от вчерашния. И вярваме, че именно Никола Чанев ще бъде грижовният стопанин в общинската власт, който най-добре ще работи, за да постигнем тази мечта.

Д-р Живко Райчев

Д-р Атанас Митков

Стамен Дафинов

Пенка Атанасова

Яни Янев

Георги Башков

Полк. Стефан Стефанов

Проф. Тодор Черкезов

Инж. Слави Славов

Иванка Христева

Милен Камарев

Красимир Димитров

Д-р Георги Янчев

Маргарита Павлова

Златко Атанасов

Лиляна Деликирова

Николай Маргаритов

Д-р Милко Господинов

Костадин Стратиев

Д-р Маргарита Спирова

Кърджали бг вести

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Още новини

Последни новини