Криминалисти разкриха светкавично кражби в Джебел и Кирково

. Криминалисти от РУ-Джебел са разкрили за по-малко от час извършена кражба на пари и лични документи от търговски обект в града. Около 10,30 часа в управлението била подадена жалба от 60-годишна джебелчанка, че е откраднато портмонето ѝ с лични документи и сумата от 230 лв. При организираните издирвателни действия е установена и задържана 45-годишна, която предала откраднатите документи и пари. Вещите се намират в на съхранение в РУ-Джебел. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

 Криминалисти от РУ-Кирково установили мъж, проникнал с взлом в частен дом в село Дрангово на 9 септември. В полицейското управление вчера за срок до 24 часа е задържан 50-годишен от област Смолян. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

 Лек автомобил „Сеат“ изгорял при пожар вчера в Кърджали. Няма пострадали. Огънят пламнал, докато 72-годишният водач потеглял. Екипи на РУ-Кърджали и РСПБЗН са били на мястото на произшествието. Няма данни за умишлен палеж. Късо съединение в двигателния отсек причинило пожара. Газова бутилка се запалила в частен двор в село Черноочене вчера около 13 часа. Няма пострадали. Неизправен вентил предизвикал пожара, потушен от екип на службата в Кърджали. Девет пожарникари от кърджалийската, ардинската и момчилградската служби загасили запалени сухи треви и храсти при небрежна работа с огън на изхода на областния град в посока Хасково, в района на гробището в Бял извор и горска постеля в Момчилград. Няма нанесени щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини