3 °C

Община Първомай се включва и тази година в „Да изчистим България заедно” на 14 септември

За поредна година bTV Media Group организира кампания по почистване на най-уязвимите зони. Тази година доброволческата инициатива „Да изчистим България заедно” ще се състои на 14 септември /събота/.

Община Първомай освен, че ще се включи в кампанията, ще бъде организатор на местно ниво. Желаещите да се включат е необходимо да заявят своето участие в срок до 11 септември в ОбА – Първомай, етаж 2,стая 216 или на тел.: 0884311109.

Определените места за почистване са :  

● за гр. Първомай :

- района около Ромската махала - извън регулация в гр. Първомай, северна част;

- района на път от републиканската пътна мрежа III 667 (Плодовитово – Асеновград);

- улица ,,Братя Миладинови“ – юг ( от кръстовището с ул. „Кочо Честименски” до кръстовището с ул. „Малина”).

● за всички останали населени места в Община Първомай - определените от кметовете места за почистване.

Община Първомай ще осигури чували и ръкавици на доброволците и те ще бъдат раздавани в деня на почистването пред кметствата. Начален час на кампанията е 9 часа.

Сборен пункт за Първомай – пред сградата на Общината, а за селата пред кметствата.

Красимира Ст. Славова

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  9 -1
  13:21, 5 сеп 2019
  От общината и ромите от този раьон да чистят не само на аванта да карат те серат ние дето работим и плащаме всичко ще им чистим да бе как пък не който им дава кебапчетата ся да ги събере да си изчистят нали са Българи така се имат и славят
 • 2
  Ше
  шекеровото коле
  12 0
  22:20, 5 сеп 2019
  Питам се и не мога да си отговоря на въпроса си:Защо трябва да се ангажира целия народ да чисти боклуци ,докато по-лесно е да не се цапа и изхвърля? за мен е по-лесно всеки да си хвърли чашката от кафе и хартията от сандвича в кошчето за боклук отколкото после да участва в излишни кампании? Но всичко това опира до възпитание и манталитет като първото вече го няма,а второто е подивяло.
 • 3
  Ма
  Мара черната от Градина
  11 -2
  00:24, 6 сеп 2019
  Добра инициатива! Да изчистим Боклука! Първо Папазов! Това е достатъчно за града!
  • Ис
   Истината
   8 0
   18:44, 6 сеп 2019
   Папазов не е виновен, виновна е Катя Попова дето издига не избираем кандидат.
  • Из
   Избирател
   4 -7
   23:05, 6 сеп 2019
   Никога няма да падне Папазов. Кой ще го бие Давчева, Митков, Вълчев, Асен - те са не избираеми.
  • Ис
   Истината
   1 0
   21:59, 10 сеп 2019
   Има един много умен човек, който подкрепя Папазов, само той може да го смени.
 • 4
  Ед
  Един от народа
  12 0
  16:47, 6 сеп 2019
  Ако във всяко семейство се създават навици на поколението, което отглеждат цялата картинка с боклука по улиците и кварталните сметища би била различна.На голяма част от жителите на общината липсват не само навиците. Липсват самосъзнание, самоконтрол и чувство за отговорност. А тези неща неща не се постигат със социални помощи.
 • 5
  Та
  ТАТО
  6 0
  19:58, 6 сеп 2019
  Тази инициатива “Да изчистим България” е добра, НО не ми е ясно Първо - защо чистим улици вместо парламент и Второ - защо има за чистене циганската махала, междуградски път и една улица в центъра, а хората които нямат възможности да си позволят да живеят в центъра или махлата какво ? Мистър Здрасти ще се включи ли АКТИВНО в чистенето или е зает да брои колко кебапчета да купи за местните!!!
  • Ив
   Иван
   2 0
   08:14, 9 сеп 2019
   Принципно съм съгласен с теб, но в този случай няма как да се чисти точно на тази дата центъра
   събор и пазар има
 • 6
  Ар
  Архимед
  7 0
  23:12, 6 сеп 2019
  Я.. Папаза що го няма на снимката!?
  Сигурно няма маса.

Хороскоп за 20.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
20 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
20 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
20 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
20 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
20 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
20 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
20 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
20 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
20 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
20 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
20 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
20 яну 2020
Последни новини