24 °C

Община Първомай се включва и тази година в „Да изчистим България заедно” на 14 септември

За поредна година bTV Media Group организира кампания по почистване на най-уязвимите зони. Тази година доброволческата инициатива „Да изчистим България заедно” ще се състои на 14 септември /събота/.

Община Първомай освен, че ще се включи в кампанията, ще бъде организатор на местно ниво. Желаещите да се включат е необходимо да заявят своето участие в срок до 11 септември в ОбА – Първомай, етаж 2,стая 216 или на тел.: 0884311109.

Определените места за почистване са :  

● за гр. Първомай :

- района около Ромската махала - извън регулация в гр. Първомай, северна част;

- района на път от републиканската пътна мрежа III 667 (Плодовитово – Асеновград);

- улица ,,Братя Миладинови“ – юг ( от кръстовището с ул. „Кочо Честименски” до кръстовището с ул. „Малина”).

● за всички останали населени места в Община Първомай - определените от кметовете места за почистване.

Община Първомай ще осигури чували и ръкавици на доброволците и те ще бъдат раздавани в деня на почистването пред кметствата. Начален час на кампанията е 9 часа.

Сборен пункт за Първомай – пред сградата на Общината, а за селата пред кметствата.

Красимира Ст. Славова

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  9 -1
  13:21, 5 сеп 2019
  От общината и ромите от този раьон да чистят не само на аванта да карат те серат ние дето работим и плащаме всичко ще им чистим да бе как пък не който им дава кебапчетата ся да ги събере да си изчистят нали са Българи така се имат и славят
 • 2
  Ше
  шекеровото коле
  11 0
  22:20, 5 сеп 2019
  Питам се и не мога да си отговоря на въпроса си:Защо трябва да се ангажира целия народ да чисти боклуци ,докато по-лесно е да не се цапа и изхвърля? за мен е по-лесно всеки да си хвърли чашката от кафе и хартията от сандвича в кошчето за боклук отколкото после да участва в излишни кампании? Но всичко това опира до възпитание и манталитет като първото вече го няма,а второто е подивяло.
 • 3
  Ма
  Мара черната от Градина
  11 -2
  00:24, 6 сеп 2019
  Добра инициатива! Да изчистим Боклука! Първо Папазов! Това е достатъчно за града!
  • Ис
   Истината
   8 0
   18:44, 6 сеп 2019
   Папазов не е виновен, виновна е Катя Попова дето издига не избираем кандидат.
  • Из
   Избирател
   4 -7
   23:05, 6 сеп 2019
   Никога няма да падне Папазов. Кой ще го бие Давчева, Митков, Вълчев, Асен - те са не избираеми.
  • Ис
   Истината
   1 0
   21:59, 10 сеп 2019
   Има един много умен човек, който подкрепя Папазов, само той може да го смени.
 • 4
  Ед
  Един от народа
  11 0
  16:47, 6 сеп 2019
  Ако във всяко семейство се създават навици на поколението, което отглеждат цялата картинка с боклука по улиците и кварталните сметища би била различна.На голяма част от жителите на общината липсват не само навиците. Липсват самосъзнание, самоконтрол и чувство за отговорност. А тези неща неща не се постигат със социални помощи.
 • 5
  Та
  ТАТО
  6 0
  19:58, 6 сеп 2019
  Тази инициатива “Да изчистим България” е добра, НО не ми е ясно Първо - защо чистим улици вместо парламент и Второ - защо има за чистене циганската махала, междуградски път и една улица в центъра, а хората които нямат възможности да си позволят да живеят в центъра или махлата какво ? Мистър Здрасти ще се включи ли АКТИВНО в чистенето или е зает да брои колко кебапчета да купи за местните!!!
  • Ив
   Иван
   2 0
   08:14, 9 сеп 2019
   Принципно съм съгласен с теб, но в този случай няма как да се чисти точно на тази дата центъра
   събор и пазар има
 • 6
  Ар
  Архимед
  7 0
  23:12, 6 сеп 2019
  Я.. Папаза що го няма на снимката!?
  Сигурно няма маса.

Хороскоп за 19.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Справяйки се с текущ проблем, не решавате нещата си веднъж за винаги. Нужно е време и го съзнавате, за това ще запазите спокойствие и ще продължите работата си. Ще откриете чувствата си към някого, с когото ви свързват общи интереси и с това ще ускорите развитието на връзката си.
19.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Денят ви ще е ползотворен и приятен. Наистина се преуморявате с работа, но пък си заслужава. Ще бъдете оценени и скоро ще имате предложения за промяна на работното място. Финансовите приходи ще са добри, а и се радвате на доверието на хората към вас. Изненадайте близките си с нещо интересно.
19.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате твърде много работа и малко време, за да се занимавате с въпросите, несвързани с работата ви. Подхождате недостатъчно сериозно към определени въпроси, което впоследствие може да се окаже пречка за вас. Вслушвайте се повече в съветите на хората, с които работите, особено на по-опитните от тях. Срещате се с интересни хора, които ще обогатят познанията ви.
19.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
На юристите и работещите в правната сфера им предстоят успешни изяви. С действията си ще помогнете на някого да възвърне вярата си в себе си, както и да подобри социалното си положение. Ще ви вълнуват преживяванията с някой, с когото имате връзка. Бъдете честни в отношенията си, в противен случай очаквайте сътресения.
19.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Някои от вас днес ще се откажат от свое намерение, въпреки че рискуват с това да заслужат много учудени погледи от околните. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви се наложи да пренебрегнете професионален ангажименти.
19.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Успехи очакват онези от вас, които се занимават с търговски дела. Реализирате печалби, които отдавна очаквате. Спокойно можете да помислите за инвестиции в близко бъдеще. Сътрудниците ви ще останат доволни от вас, вие също има от какво да бъдете доволни в общата ви работа. Изисквате прекалено много от човека до себе си и това може да го обърка.
19.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
19.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Упоритостта в работата ви ще дава своите резултати. Ще се радвате на заслужено признание и материални придобивки. Няма да ви липсва настроението, независимо от поведението на околните. Бъдете толерантни към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми и не присъства край вас.
19.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не си създавайте излишни неприятности, като се задълбочавате в проблем, не заслужаващ толкова внимание. Ако работите в екип ще увеличите ефективността на работата си и ще останете всички доволни. Ще се радвате на приятна изненада от страна на близък човек, с когото не сте се срещали от дълго време.
19.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Ще получите помощ от малко познати за вас хора и това ще укрепи вярата ви в доброто.
19.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Очаква ви спокоен ден и разтоварване от напрегнатата ви работа в последно време. Имате с какво да се похвалите и в личната сфера. Възможно е да продължите да си сътрудничите с хората, с които сте работили досега, от което само можете да спечелите. Вечерта ви очаква особено приятна среща.
19.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Ентусиазирани и с настроение ще работите за собствения си просперитет. Предприемчивият ви дух няма да срещне прегради, те сами ще отстъпят пред него. Ще впечатлявате и ще привличате много хора за делото си. Ако ви остане време не пропускайте занимания със спорт и разходки.
19.09.2019
Последни новини