10 °C

Община Първомай се включва и тази година в „Да изчистим България заедно” на 14 септември

За поредна година bTV Media Group организира кампания по почистване на най-уязвимите зони. Тази година доброволческата инициатива „Да изчистим България заедно” ще се състои на 14 септември /събота/.

Община Първомай освен, че ще се включи в кампанията, ще бъде организатор на местно ниво. Желаещите да се включат е необходимо да заявят своето участие в срок до 11 септември в ОбА – Първомай, етаж 2,стая 216 или на тел.: 0884311109.

Определените места за почистване са :  

● за гр. Първомай :

- района около Ромската махала - извън регулация в гр. Първомай, северна част;

- района на път от републиканската пътна мрежа III 667 (Плодовитово – Асеновград);

- улица ,,Братя Миладинови“ – юг ( от кръстовището с ул. „Кочо Честименски” до кръстовището с ул. „Малина”).

● за всички останали населени места в Община Първомай - определените от кметовете места за почистване.

Община Първомай ще осигури чували и ръкавици на доброволците и те ще бъдат раздавани в деня на почистването пред кметствата. Начален час на кампанията е 9 часа.

Сборен пункт за Първомай – пред сградата на Общината, а за селата пред кметствата.

Красимира Ст. Славова

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  9 -1
  13:21, 5 сеп 2019
  От общината и ромите от този раьон да чистят не само на аванта да карат те серат ние дето работим и плащаме всичко ще им чистим да бе как пък не който им дава кебапчетата ся да ги събере да си изчистят нали са Българи така се имат и славят
 • 2
  Ше
  шекеровото коле
  12 0
  22:20, 5 сеп 2019
  Питам се и не мога да си отговоря на въпроса си:Защо трябва да се ангажира целия народ да чисти боклуци ,докато по-лесно е да не се цапа и изхвърля? за мен е по-лесно всеки да си хвърли чашката от кафе и хартията от сандвича в кошчето за боклук отколкото после да участва в излишни кампании? Но всичко това опира до възпитание и манталитет като първото вече го няма,а второто е подивяло.
 • 3
  Ма
  Мара черната от Градина
  11 -2
  00:24, 6 сеп 2019
  Добра инициатива! Да изчистим Боклука! Първо Папазов! Това е достатъчно за града!
  • Ис
   Истината
   8 0
   18:44, 6 сеп 2019
   Папазов не е виновен, виновна е Катя Попова дето издига не избираем кандидат.
  • Из
   Избирател
   4 -7
   23:05, 6 сеп 2019
   Никога няма да падне Папазов. Кой ще го бие Давчева, Митков, Вълчев, Асен - те са не избираеми.
  • Ис
   Истината
   1 0
   21:59, 10 сеп 2019
   Има един много умен човек, който подкрепя Папазов, само той може да го смени.
 • 4
  Ед
  Един от народа
  12 0
  16:47, 6 сеп 2019
  Ако във всяко семейство се създават навици на поколението, което отглеждат цялата картинка с боклука по улиците и кварталните сметища би била различна.На голяма част от жителите на общината липсват не само навиците. Липсват самосъзнание, самоконтрол и чувство за отговорност. А тези неща неща не се постигат със социални помощи.
 • 5
  Та
  ТАТО
  6 0
  19:58, 6 сеп 2019
  Тази инициатива “Да изчистим България” е добра, НО не ми е ясно Първо - защо чистим улици вместо парламент и Второ - защо има за чистене циганската махала, междуградски път и една улица в центъра, а хората които нямат възможности да си позволят да живеят в центъра или махлата какво ? Мистър Здрасти ще се включи ли АКТИВНО в чистенето или е зает да брои колко кебапчета да купи за местните!!!
  • Ив
   Иван
   2 0
   08:14, 9 сеп 2019
   Принципно съм съгласен с теб, но в този случай няма как да се чисти точно на тази дата центъра
   събор и пазар има
 • 6
  Ар
  Архимед
  7 0
  23:12, 6 сеп 2019
  Я.. Папаза що го няма на снимката!?
  Сигурно няма маса.

Хороскоп за 15.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
От вас зависи денят ви да е спокоен, ползотворен и приятен. Имате сили да приключите в срок със задачите си, оставяйки си време и за себе си. Добрите ви намерения ще ви отведат на интересни места и срещнат с подходящите хора. Починете си. Самотата не е добър партньор на никому.
15 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Работата ви е интересна и напълно ви удовлетворява. Не бързайте да отговаряте на направено ви предложение. Изчакайте известно време, ситуацията съвсем скоро много ще се промени. Готови сте да помогнете на ваш близък, но самият той като че ли не иска да излезе от затрудненото положение.
15 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Сами ще се уверите в повишаващите ви се творчески и професионални възможности, възползвайте се от момента.
15 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. В такъв дух новите ви идеи, споделени с подходящите хора, ще намерят по-бързата си реализация. Добрите взаимоотношения ви дават кураж и сила, които се отразяват благоприятно на самочувствието, плановете и настроението ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Грижата за някого ще ви натовари допълнително, но няма да съжалявате. Помощта ви ще бъде оценена, но най-важното е, че чрез подкрепата ви ще се изправи и продължи. Има друго, което ви притеснява. Не всичко е такова, каквото би ви се искало в интимните отношения и голяма тежест ще свалите от гърба си, ако част по-скоро изясните положението.
15 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
15 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
15 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Животът ви е научил да се справяте с новостите без да жалите себе си, и без особени затруднения. Ще имате на своя страна добър помощник, макар, че все още не го припознавате в тази му роля. Ще вземете решение по проблем, който не търпи отлагане. Децата ще ви зарадват с добрите си постижения.
15 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съсредоточете се върху краткосрочните си планове, като дадете предимство на професионалните си и бизнес-изяви. Днес ще можете да осъществите отлагано мероприятие и да постигнете съгласие по общ въпрос с роднини или партньори. Други ще получат интересна оферта, която ще ги занимава през следващите дни.
15 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Възможността да ви оценят справедливо и според заслугите ви е реална. В тази връзка покажете добрите си страни и не се главозамайвайте, ако отзивите надминат очакванията ви, продължете с упорството си над трудните въпроси и дайте своя принос за решението им.
15 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с положителна енергия за дните напред, стига да отворите сетивата си и погледнете на живота си от към добрата му страна.
15 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Придобивате повече опит в нова за вас област. Това ви дава увереността да се заемете с въпроси, които сте избягвали досега. Бъдете сигурни, че късметът е на ваша страна. Очаква ви интересно запознанство, което може да прерасне в нещо сериозно. Инициативата е изцяло във вас. Вие избирате как да се развие всичко.
15 ное 2019
Последни новини