17 °C

Община Първомай се включва и тази година в „Да изчистим България заедно” на 14 септември

За поредна година bTV Media Group организира кампания по почистване на най-уязвимите зони. Тази година доброволческата инициатива „Да изчистим България заедно” ще се състои на 14 септември /събота/.

Община Първомай освен, че ще се включи в кампанията, ще бъде организатор на местно ниво. Желаещите да се включат е необходимо да заявят своето участие в срок до 11 септември в ОбА – Първомай, етаж 2,стая 216 или на тел.: 0884311109.

Определените места за почистване са :  

● за гр. Първомай :

- района около Ромската махала - извън регулация в гр. Първомай, северна част;

- района на път от републиканската пътна мрежа III 667 (Плодовитово – Асеновград);

- улица ,,Братя Миладинови“ – юг ( от кръстовището с ул. „Кочо Честименски” до кръстовището с ул. „Малина”).

● за всички останали населени места в Община Първомай - определените от кметовете места за почистване.

Община Първомай ще осигури чували и ръкавици на доброволците и те ще бъдат раздавани в деня на почистването пред кметствата. Начален час на кампанията е 9 часа.

Сборен пункт за Първомай – пред сградата на Общината, а за селата пред кметствата.

Красимира Ст. Славова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ве
  ВЕТЕРАН.
  9 -1
  13:21, 5 сеп 2019
  От общината и ромите от този раьон да чистят не само на аванта да карат те серат ние дето работим и плащаме всичко ще им чистим да бе как пък не който им дава кебапчетата ся да ги събере да си изчистят нали са Българи така се имат и славят
 • 2
  Ше
  шекеровото коле
  12 0
  22:20, 5 сеп 2019
  Питам се и не мога да си отговоря на въпроса си:Защо трябва да се ангажира целия народ да чисти боклуци ,докато по-лесно е да не се цапа и изхвърля? за мен е по-лесно всеки да си хвърли чашката от кафе и хартията от сандвича в кошчето за боклук отколкото после да участва в излишни кампании? Но всичко това опира до възпитание и манталитет като първото вече го няма,а второто е подивяло.
 • 3
  Ма
  Мара черната от Градина
  11 -2
  00:24, 6 сеп 2019
  Добра инициатива! Да изчистим Боклука! Първо Папазов! Това е достатъчно за града!
  • Ис
   Истината
   8 0
   18:44, 6 сеп 2019
   Папазов не е виновен, виновна е Катя Попова дето издига не избираем кандидат.
  • Из
   Избирател
   4 -7
   23:05, 6 сеп 2019
   Никога няма да падне Папазов. Кой ще го бие Давчева, Митков, Вълчев, Асен - те са не избираеми.
  • Ис
   Истината
   1 0
   21:59, 10 сеп 2019
   Има един много умен човек, който подкрепя Папазов, само той може да го смени.
 • 4
  Ед
  Един от народа
  12 0
  16:47, 6 сеп 2019
  Ако във всяко семейство се създават навици на поколението, което отглеждат цялата картинка с боклука по улиците и кварталните сметища би била различна.На голяма част от жителите на общината липсват не само навиците. Липсват самосъзнание, самоконтрол и чувство за отговорност. А тези неща неща не се постигат със социални помощи.
 • 5
  Та
  ТАТО
  6 0
  19:58, 6 сеп 2019
  Тази инициатива “Да изчистим България” е добра, НО не ми е ясно Първо - защо чистим улици вместо парламент и Второ - защо има за чистене циганската махала, междуградски път и една улица в центъра, а хората които нямат възможности да си позволят да живеят в центъра или махлата какво ? Мистър Здрасти ще се включи ли АКТИВНО в чистенето или е зает да брои колко кебапчета да купи за местните!!!
  • Ив
   Иван
   2 0
   08:14, 9 сеп 2019
   Принципно съм съгласен с теб, но в този случай няма как да се чисти точно на тази дата центъра
   събор и пазар има
 • 6
  Ар
  Архимед
  7 0
  23:12, 6 сеп 2019
  Я.. Папаза що го няма на снимката!?
  Сигурно няма маса.

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
20 сеп 2020
Последни новини