13 °C

Дъждът премести благотворителният концерт в село Градина на 14 юни

    1223,15 лв. събра благотворителния концерт в село Градина. Лошото време показа това, което всички знаеха и заради което се бяха събрали – селото няма нито едно закрито помещение, което може да се ползва за представления и се нуждае спешно от сцена.

    Всичко започна с много настроение и вълнение. Председателят на читалище „Селска пробуда“ приветства гостите и обяви сумата, която са си поставили за цел – 17 300 лв. „Протегнете ни ръка и заедно ще гарантираме успеха на нашето начинание“,  каза тя.

    Пред публика успяха да изиграят своите танци децата от ДГ „Първи юни“ и най-малките от ТК „Евридика“ – Градина. Организаторите бързо смениха декора, за да се подготвят за сцена от „Криворазбраната цивилизация“ и в този момент времето смени „настроението си“. Задуха силен вятър, а подготвяният с толкова труд откъс беше прекъснат от дъжд.

    Това принуди участници и гости да се скрият под дърветата, а инициативният комитет се събра за спешно решение.

    Концертът е отложен за 14 юни.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      сега чичо иван да земе да са стегне малко и да организира една благотворителна кампания да продава примерно полуеврейската автобиограюия и да дари спечеленото зь една добра кауза Колко хора гласуваха за бсп на изборите 1800 мисля или нещо такова Нека всеки си купи по една книга за по 15 лева примерно и ето ти една добра сума така и членовете на бсп ще свършат едно богоугодно дело и чичо иван и полуевреина също ще може да каже че е свършил нещо в безмисления си живот стига само е бъркал в устите на сиромаситеАЗ също бих си купил книгата заради благотворителната кауза другото е само подскачане по сцената на читалището като някой папагал облечен със червена фанела Както и да оглеждам тази идея струва ми се добра всички печелят никой не губи нищо
    • 2
      Пи
      питагор
      0 -1
      08:28, 3 юни 2019
      От кумунист ни учаквай благотвурителнуст той аку може сичку за негу ще земе иначе инициативи да праят кумунистите еша си нямат да впрягат хората които и без тува са дебили какту казваше пак един виден комунист.
    Последни новини