Без "реформатори" може да останат СИК-овете в Първомайско

Без представители на реформаторския блок може да останат секционните комисии в Първомайско на Евроизбори 2019 .

На свиканите на 17 април консултации, в присъствието на кмета Ангел Папазов и секретаря на община Първомай Ана Николова е имало представители на всички парламентарно представени партии както в българското Народно събрание, така и в Европарламента, без Реформаторския блок: ГЕРБ, БСП, Обединени патриоти, ДПС и ББЦ.

Целта на консултациите беше да се разпределят длъжностите и политическите квоти на 327 члена на 39-те секции. Отсъствието на Реформаторския блок може да доведе до преразпределение на техните места. Това ще стане на ясно на следващите разговори, на 22 април, когато се очаква да се постигне съгласие между участниците в консултациите относно определяне на  състава на секционните избирателни комисии за всички населени места на територията на община Първомай, включително и за техните ръководства.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (19)

  • 1
    Пи
    питагор
    4 -3
    12:55, 19 апр 2019
    Ъм тва е нурмалну ва те ут рефурматурския блок ни знаят заедну или по утделну жъ съ явяват на те избури болен винкела и оня от ДС на национално ниво не са решили ве искате на селско ниво да има. А пък на местну ниво кои са никой ни ги знае саму те си са знаят за тва и няма ама загубата за димукрацията няма да е гуляма като нямат придставител и с тях и без тях ангу жъ е кметь за ко занимавате хората с пудобни прублеми.
    • Си
      сик
      7 -1
      14:21, 19 апр 2019
      Питагор е Ангув неплатен, но щатен трол -папазуид.!!!
  • 2
    Пи
    питагор
    1 -2
    15:49, 19 апр 2019
    Игееееееееееййййййй тва ут къде ти дойде на акъла ва я да видим сига мойш ли го повтори без грешка
  • 3
    Пи
    Питагор е Куку трол
    3 0
    17:48, 19 апр 2019
    На какво ще бъде Ангу кмет ва Питагоре на Брюксел ли?Това са Европейски избори а и Реформаторски блок няма вече.
    • Пи
      Питагор
      3 -2
      21:02, 19 апр 2019
      Ава мумче кой ти прай лаф за тя тъпите избури ва яз използвам статията да ви кажа кой жъ е кметь ва серсемин. Чунким вашите селски глави разбират нещо от европолитика ти гледай наесен кой жъ тъ яха пак и жъ ти вика здрастииииии нимой остроумничи ни си мисли чи си по умен от дяда си единствено по интелект може да се сравняваш само с дедовия повече ни можеш
    • Си
      сик
      4 0
      19:57, 20 апр 2019
      Добре бе кретен с кретена ти Путагоре .Сега ще ти отговоря с подборка от бисери които си ръсил в сайта демек си се изхождал почти по всяка тема."Ко са заяваш ва серсем моя фуи е 1000000 пъти по умен от тебе .Ава селянин ти от Маркс ли падаш главата ти е пълна с какао.Аман от серсеми в тоа град. Като пада дърво да ти падне на кратуната стари дървета като на дяда ти Питагора фуя.Кметя се избира от уфце.Оня льохман отива в гробето при фиганите"-Това е една малка част от изхождането ти в сайта .Ако смяташ ,че това е нормално поведение продължавай да се смяташ за най-умния...фуи...
    • Пи
      питагор
      2 -1
      07:59, 21 апр 2019
      Ъм куе ни е вярну ут казануту ни мужах да разбера яз много пъти съм казвал чи хората в пърумай съ убъркани тува чи съ изразявам така чи да можите да ме разбирете ни узначава чи гуворя глупости яз ви гуворя истината ама ве толкува сте изтрищели чи ни убичате истината да съ казва на букувски диалект за ко така и аз ни знам. Яз с още идин чувек в пърумай сме пуследните пазители на букувския диалект след нас жъ гу забравите веке. Иначи аз мога да съ изказвам и по прифинену ама кът гледам кък разсъждаваш няма да можеш да мъ разбиреш до втору пришествие затува използвам такъв инструментариум с койту и най простия да разбире ама ти ни разбираш како трябва да напрая ни знам. Яз мога и матиматически да съ изразявам ама тугава хептен нищу няма да вдявате затува използвам думички за сравнение като фуя за да можите да разбирете какво се казва в написаното. Иначе твоя прутест е написан и логически издържан къту иесету на някой пъпчив тинейжър двойкажия много писал нищу ни казал нимойте се изнервяйте читите како ви се пише и мислете ни ставайте като оня глас на хората дето чел чел не до чел и ни разбрал а пише некви писания затува разсъждавайте ни съ стръхувайте от думички като фуя те носят смисъл саму трябва да съ разбире.
  • 4
    Ах
    Ахмет
    4 -1
    20:09, 19 апр 2019
    Ангу е Рефурматур. Прекара всички от реформатори през царисти до социалисти и на изборите на есен познайте чий кандидат ще е? ..............Познахте ли на Герб! Честито!
  • 5
    Гл
    Гласът на хората
    3 0
    23:39, 19 апр 2019
    Еее, бай Питагоре. Поизчезна напоследък... Уплаших се, че си умрял.
  • 6
    Пи
    питагор
    3 -3
    08:07, 20 апр 2019
    И тува ще стани моету марксиско мумче затува хиляди пъти съм казал чи съ моля на Господ да отложи присъдата си за да мога да гледам сииря в то град наречен пърумай. Ну колкото и да е милостив Господ ще дойде и тва време в куето жъ напиша и последния си кументар за тва нимой съ стръхувай ти гледай дукато си млад да забрайш за маркс ленин димитров и тодур живкув и китайската мунитарна система тугава жъ си умра спукоен чи още един комунист се е привърнал в нурмален чувек яз по принцип ни вярвам в такъи нища ама се надявам.Ай спулай ти благударя за загрижеността жув съм още.
  • 7
    Ро
    Роко
    3 -1
    19:38, 20 апр 2019
    Питагорчо, като знаеш кой ще е кмет на есен , що не млъкнеш вече.
    • Пи
      питагор
      2 0
      08:06, 21 апр 2019
      Чи защо да мълча ва тва да не ти е личния сайт нали сме димукрация ти защо се упитваш да ми уграничиш правата напрай си сайт напрай си форум и тугава казвай кой да мълчи и кой да гувори.Явну кумунизма ни ви излиза ут главата и веке толкува гудини ни знаете чи жувеем в уж димукрация. Знам кой жъ е кметя и затува ви гу казвам сига да знаете и ве а не като ви каже после здрастииииии да сте изнинадани щото пърумаеца е с къса памет многу съ ерчи а после скляпа на пърцали. Яз пустуянну жъ алармирам пърумайци кой жъ е следващия кмет из тя форуме.
  • 8
    Е.
    Е. Минчев
    1 -1
    21:46, 20 апр 2019
    Подгответе посрещане на новият кмет на есен с цветя и овлажняващ гел!
  • 9
    Си
    сик
    2 0
    13:44, 21 апр 2019
    Разбира се ,че имаш и попадения и се съгласявам ,че си умен, но постоянно да внушаваш ,че Ангу ще е пак кмет си е чиста проба обслужване...Честит празник Цветница!...
  • 10
    Пи
    питагор
    1 -1
    15:00, 21 апр 2019
    Виж ся моуту мумче яз ни внушавам секи си има глъвъ и с нея си мисли в тъмната стаичка а във форумяту приказва другу тува историята го е дуказала математически къту уравнението има следнуту ришение АНГУ+офцяту+(16гудини-царя)+(тъмния му гуспудар+комунистите+фиганяту)=16 гудини. Затува яз си мисля чи ни внушавам тя истината е иедна за нея няма умни и прости има разбиращи я и неразбиращи я. А кугату чувек ие в утбора на ниразбиращите той матиматически клуни към простите убачи ако я разбираш тая истина тува ни тъ прай умен а просто разбиращ. Закото нас 30 гудини нъ управляват се умни хора кой ут умен по умен и ангу да питаш и той жъ ти кажи чи е умен ама ще си спести чи мисли сички за тъпанари щото ангу упправлява 16 гудини и ни разбра истинътъ чи къту служиш на тъмен гуспудар пърумай си заминава и отива в гробето. За тва спуред мен без да си мислите чи внушавам нещо истината ие тъкъва чи ангу пак жъ ие кмет не щоту е хубав умен или там какъвту искате гу наричете а щото няма кой и тува гу е дуказала историята със следнуту ниравенство АНГУ> Баръма+Краса+Катето+Адвукатина. Наесен още един член ут ниравенството жъ съ присъедини ут дясната страна демек ангу пак жъ е кметь за съжаление действителнустта е такава
  • 11
    Си
    сик
    4 0
    16:51, 21 апр 2019
    Ахааааа... сега ми стана ясно дядо Питагоре .За голямо съжаление си прав и даже неразбиращите и простите го знаят това . Няма смисъл умен ФУЙ като тебе постоянно да го натяква .От тебе се иска да измислиш теорема за просвещение на неразбиращите, та белким Ангу и неговият тъмен господар се отдадат на любимото си занимание -земеделието.Питагор кмет...
  • 12
    Пи
    питагор
    2 0
    17:13, 21 апр 2019
    Има смисъл мойту мумче закото офцяту в пърумай са лутат в мрака убаче не заради някой друг а заради себе си зарадъ тъпутията и игиоизма си за тях няма прусвещение мойту мумче за тях има страдание завист мъка и после в гробето ну те ни съ замислят чи убричат и дицата си на тва. Повечету офце дури ни знаят кой е истинския тъмен гуспудар а назувават само имету на помощника му както и ти моету момче тъмния гуспудар ни съ занимава с земеделие а помощника му димек дясната му ръка а има офця коиту величаят помощника на помощника те завинаги са се обрекли на тъма и незнание. Затува яз алармирам аку има възможнуст да ни съ изпълняват тя тиореми демек да има прумяна ама ве не разбирате и ми викате чи съм внушавал. Яз кмет няма да станъ с тъкъв иелектурат койту блее и по хубу той Господ си знае рабутата щоту яз аку стана кметь на другия день жъ има най малку 300 бизработни офця и мъ е жал за тях щото и те офча душа носят и малки уфце утглеждат и жъ избягат ут кушарата наречена пърумай тугава жъ останат само старите офця и къту измрем жъ закрият пърумай.
  • 13
    Си
    сик
    4 0
    18:17, 21 апр 2019
    Злокобно и тъжно, но това е жестоката истина.Даже и над този който е началник на помощника има негови началници закърмени с Маркс ,Енгелс, Г.Димитров, Живков и китайски монетарни системи .
  • 14
    Ло
    Лорд Е. Минчев
    2 -1
    18:36, 21 апр 2019
    Не спорете! На есен ще имате кмет закърмен от Истанбулската конвенция о обично намазан с лубрикант.
    А сега познайте кой ще е!

Случаен виц

Последни новини