4 °C

Първомайският кмет даде ваканция и на 4 февруари

Кметът на общината Ангел Папазов издаде заповед, с която определя 4 февруари за неучебен. 5 февруари беше определен за междусрочна ваканция. Така учениците ще се върнат в училище на 6 февруари, когато започва и вторият учебен срок.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Бл
  Благой
  2 0
  12:37, 30 яну 2019
  Ние пак сме златната среда
 • 2
  По
  Позиция
  14 -5
  12:42, 30 яну 2019
  Толкова продължителна ваканция, макар и по повод грип, носи повече щети, отколкото ползи. Учебният ритъм се нарушава, пропуска се материал, налагат се извънкласни занимания, ангажират се работещите родители. Семействата търпят икономически щети.
  В миналото също сме боледували, но не е имало грипни ваканции.
  • Ив
   Иван
   10 0
   13:49, 30 яну 2019
   Принципно сте прав, но има разлика между учениците сега и тези преди (нас). Сега децата се разболяват много по-често и има много повече болести от тогава. Все пак здравето им е най-важно.
  • Гр
   Гражданка
   7 -3
   14:51, 30 яну 2019
   Изглежда нямате болни деца у вас,за да сте наясно колко време отнема за да се излекува детето от този грип и последствията от него. Знаете ли какво беше положението в детско отделение? В такъв случай здравето на децата е на първо място.
 • 3
  По
  Позиция
  5 -7
  13:56, 30 яну 2019
  Сега има птичи, свински грип и други, а преди най-обикновен, нашенски грип, който не е бил страшен! Не мисля! Всяко отклонение от строен, образователен ритъм се плаща от родителите или осакатява децата. Привидното щастие от ваканцията излиза скъпо.
 • 4
  Бо
  болен здрав носи
  6 -3
  21:27, 30 яну 2019
  Първомайския кмет да даде безсрочна ваканция на Митков
  • Де
   Дедовия
   2 -2
   05:01, 31 яну 2019
   Скоро и Ангу ще получи такава. Определено
 • 5
  Ле
  Лекар
  2 0
  22:42, 30 яну 2019
  Разбира се да не забравяме ваканция и на госпожица Давчева.

Хороскоп за 19.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
19 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
19 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
19 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
19 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
19 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
19 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
19 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
19 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
19 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
19 яну 2020
Последни новини