24 °C

Във фирма "Искра" отново отчетоха трайно и стабилно присъствие в икономиката на общината

Изображение 1 от 2

  На 18.12.2018г. се проведе Общо събрание с целия трудов колектив на фирма „Искра“ гр.Първомай.

  Мажоритарният собственик Стойчо Шапатов запозна накратко целия личен състав с постигнатите резултати през 2018г. Той обяви, че има общо решение заедно с мениджърския екип да се изразходват 44 х.лв. за допълнителна коледна заплата, или средно по 550 лв. за всеки член на предприятието. От 01.01.2019г. всеки ще получи и увеличение на работната заплата с 10 – 14%.

  В държавният бюджет на Република България ще бъдат преведени около 764 х.лв. През Новата 2019г. е необходимо да се увеличи с 5% обема на промишлената продукция и привлекат нови перспективни клиенти.

  Управителят на фирмата – инж.Марин Маринов отчете успешното приключване на производствената 2018г.  Той очерта основните и приоритетни задачи за Новата 2019г.

  Особено важно е, подчерта инж.Маринов, да спечелим нов проект по Европейската програма „Иновации и конкурентноспособност“ за близо 1,5 млн. лв., от които 600 хил.лв. собствени финансови средства и 900 х.лв. финансиране от Европейската програма.

  Ръководството на фирма „Искра“  благодари сърдечно на своите работници и специалисти за положения висококвалифициран труд и постигнатите добри резултати през изминалата 2018 година.

  Управителят на фирмата връчи материални награди на две дългогодишни работнички по случай пенсионирането им от началото на следващата година.

  След края на последния работен ден 21.12.18г. е организирана специална другарска вечеря и Коледно тържество за всички служители и работници на фирмата.

  Parvomai.NET

  Източник: Parvomai.NET

  Коментари в сайта (10)

  • 1
   Пе
   Петката от В.Търново
   0 0
   06:22, 19 дек 2018
   Стойчо яко развързва кесията за Нова година.
  • 2
   До
   Долу ЕС
   8 -1
   07:46, 19 дек 2018
   Защо по Европейски програми?Срамота.... Капитализъм другари, вижте до къде ни докараха.
  • 3
   Ба
   Бай Иван
   10 0
   18:34, 19 дек 2018
   Тия бонуси да не са за сметка на отоплението, щото всички са с грейките?
  • 4
   Лу
   Лудото Коле
   2 -6
   09:49, 20 дек 2018
   каквото и да е - в Пасмантерията се работи градивн... Виж коментара
  • 5
   Бай иване тя колко ентая зима та да има отопление има няма 3 месеца
  • 6
   Ф-
   Ф-ма "Искра"
   4 -6
   13:44, 20 дек 2018
   Грейките на работниците са леки, изработени по специална технология и от специална материя, каквато бай Иван очевидно не познава. Вероятно той е порядъчно неграмотен! Неговото "компетентно" мнение още един път показва, че светът е пълен от към забавления! В модерния стол на ф-ма "Искра" работи модерен климатик. Температурата е 20-21 градуса, както при отглеждането на бебета!
   Поздрави от ръководството на ф-ма "Искра" с пожелания да обуздае злобата си и да посрещне Нова година пречистен и по-добър!
   • Ба
    Бай Иван
    0 0
    18:41, 21 дек 2018
    "Яббаа!" - както би се изразил някой порядъчно грамотен първомаец. Още едно доказателство, че светът е пълен с неадекватни хора.
  • 7
   Т.
   Т.Ж
   6 0
   15:37, 20 дек 2018
   Капитализъма" Иване" капитализъмаааааа....а социализъма е едно недоносче....
  • 8
   Пи
   ПИТАГОР
   5 0
   16:19, 20 дек 2018
   яваааа кък лъжите само ъм чи от тая снимка лъха на студь ва вижте фигуралната композиция ва сички хора на нея излъчват мъка борба със студа къде ви са тия 21 градуса ва. Яз ни мога да гледам през икрана на компа ва много студено . Само бай ти стойчо сиди по сако сигурно щото е втрил нещо или духа му е стоплен от спечелените парички през годината.
  • 9
   мога да уверя ръководството на фирма искра че уя ми е намазан по специална технология

  Хороскоп за 01.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  01 окт 2020
  Последни новини