Новата „дясна ръка“ на премиера – с пушка на рамо

    Новият вицепремиер Марияна Николова, която само преди ден седна в стола на подалия оставка Валери Симеонов, вероятно е добър стрелец. В кабинета си Бойко Борисов вече има жена ловец в нейно лице. И това не само като метафора, но буквално.

    Вицепремиерът е в управителния съвет на първия Български ловен женски клуб „Бендида“, пише ловният портал Bglov.

    Основната цел на Клуба, в който Марияна Николова членува, е да съдейства и подкрепя жените-ловци.

    Тя има и сребърен медал от 62 Генерална асамблея на Световния съвет по лова и опазване на дивеча (CIC) в Правец през 2015 година.

    От галерията в официалния сайт на Клуб „Бендида“ става ясно, че новият вицепремиер упражнява хобито си активно. Много от снимките са запечатали Мирияна Ноколова нарамила пушка и с трофеи.

    haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Тая пръдла вместо да държи пушка е по добре да се върти в кухнята с черпак лъжици и тенджери Всичките му жени министри на Бойката са олеле- мале --и Теменушка и Ангелкова и Екатерина Шекерова
    • 2
      На
      Наблюдател
      1 0
      16:48, 24 ное 2018
      Някак грозничко е да се снимаш до избити птици или животни! Навремето от компартията другарите ходеха на лов и после се снимаха с убития дивеч. Другаря Първанов и него съм го виждал, а и други. Смирете се малко, лесно е с пушка да убиеш, що не пробват с лък и стрела!

    Случаен виц

    Последни новини