6 °C

Цяла седмица в Първомай ще има планирани изключвания на тока

През следващата седмица планирани изключвания на тока всеки ден в различни квартали на  град Първомай.

Провежданата профилактика ще бъде между 11 и 16 часа.

На 5 ноември, без електрозахранване ще са улиците „Ангел Войвода“, „Бачо Киро“ между номера 9 и 21, „Васил Левски“, „Гимназиална“, „Козлодуй“, „Неофит Рилски“, „Христо Смирненски“, Цар Иван Шишман“, „Черноризец Храбър“ и фирмите А1, „Асклеп“, БТК, НКЖИ, ЕСКОМ, ЯНА-ЯНА, Лора Фешън, Митреви (Маго – север), Общинска администрация и Пощата.

На 6 ноември между 11 и 16 часа без електрозахранване ще е квартала около „дългия блок към болницата“: улиците „8 март“, „Васил Друмев“, „Петър Берон“, „Княз БорисI“ до 45 номер, „Христо Ботев“. Аптека „Ремедия“, БТК, ЕСКОМ, Липа-2, кабинета на д-р Пламен Тодоров, Пл. Здравков, Емилия Маринова, Тера 57.

На 7 ноември – по същото време без ток ще е квартала около градския парк: улиците  „Орфей“, „Зорница, „Йоан Екзарх“, р-т „Бели Брези“, фирмите „Бели Брези“, Христо Вълчев, Напоителни системи, ДСК, ЕТ „Пецо“, Нотариус Костадинова, Емануилова, МВР, общ. Първомай, Районните съд и прокуратура, пожарна, адв. Кантора „ Легис“, Захариев и сие, „Финест – лео“, „Одесосстрой инвестмън.

На 8 ноември – без електрозахранване ще е районът между линията и ул. „Княз Борис I“ – ул. „Димитър Благоев“, „Кочо Честименски“, Любен Каравелов“, „Никола Вапцаров:, „Яворов“ и фирмите „Напоителни системи, ВиК, Топспорт медия, ЕСКОМ, ЕТ „Валдимар“, „Запрянов комерс“, Теоник ООД, Ловното.

На 9 ноември улиците „Георги Бенковски“, Княз БорисI –номера 1 и 3, „Орфей“, „Родопи“, „Стефан Стамболов“, Фирмите Запрянов комерс, Аргис, Бендида 66, Виес Прогрес, Сребрин Сребрев, Иванка Делчева, Радка Христозова, Община Първомай, Теолина прим, Златомира Димитрова, Ямбол комерс.

Планираните изключвания на тока ще продължат през целия месец ноември.Parvomai.NET ще публикува актуална информация, а желаещите могат да направят справка тук.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 21.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
21 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
21 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
21 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
21 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
21 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
21 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
21 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
21 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
21 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
21 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
21 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
21 фев 2020
Последни новини