28 °C

Бюджетът на общината – отново в дневния ред на сесията

Актуализацията на Бюджет 2018 се превръща в постоянна точка от дневния ред на общинските съветници. За трети път тя е предложена да бъде гласувана на предстоящата на сесия на ОбС на 31 октомври.

Преди почти два месеца, по време на редовната августовска сесия, промените бяха отхвърлени от местния парламент, а на последното заседание през септември кметът Папазов сам оттегли предложението си в последния момент.

С промените в Бюджет 2018 се очаква той да нарасне със 192 000 лв. като се увеличават приходите от данъци върху превозните средства, наеми на имущество и продажба на земя. Промените могат да бъдат видени тук.

Актуализацията на бюджета е една от 7-те точки в дневния ред на предстоящата сесия.

Теодора Кирякова

 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ам
  ами сега
  7 -2
  13:32, 25 окт 2018
  По гласуването, ще се разбере има ли мотивирани съветници!!!!
 • 2
  12
  123
  4 0
  16:33, 25 окт 2018
  Някой получава Полюция !!!!!
 • 3
  Въ
  въпрос
  0 -4
  17:03, 25 окт 2018
  Като говорим за бюджета, с оглед неминуемото навли... Виж коментара
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  5 -2
  06:47, 26 окт 2018
  Ава момче или мумиче ни тъ знам къкво си щото ся ие мудерно секи да е сякъв чича ти питагор от много дълги гудини броди из пърумайската земя и може да ти каже чи пърумай под ръководството на ангу винаги е бил в крак с последните технологични постижения. Ве може да сте млади и да мичтаете за изкуствен интилект убаче трябва да знаете чи ангу пръв гу наложе преди много много гудини ся жъ попитате кък ами много лесно идно време ангу беше назначил за зам. Председател на общинския съвет един истински искуствен интилект ну времето минава и пърумайци забравиха за него сига има двама заместнк кметове дето също са изкуствени интилекти. Ни трябва да чакаме да минат 15 гудини изкуствените интилекти сига в общинътъ са многобройни. Ще има резон въппроса ти къде съ виждаме след 15 години кугато ангу грохне и ни му съ занимава с упръвление и да вика здрастиии тугава на избурите предлагам сичкуту пърумаеец дето устане и сичкуту фиганин да гласуват за кмет който е изкуствен интилект който жъ е по нов мудел от сигашнните та да ни управлява справедливо и да вика здрастиии та да ни напомня за ангу дето напрай толкува много за общинътъ
 • 5
  Пи
  ПИТАГОРКА
  5 -2
  06:49, 26 окт 2018
  Аз съм герберче и тиква

  проста мене е родила,

  в изобилие на тикви

  крепне партията мила.

   

  Аз съм герберче. Обичам

  наш`те тиквички зелени,

  все по избори да ги избирам

  първа радост е за мене.

   

  Аз съм герберче без мозък,

  в свят измислен аз живея,

  всичко казано от ББ вожда

  любя, тача и милея.

   

  Аз съм герберче и расна

  в дни велики, в славно време,

  че затриваме страната,

  ама хич не ми и дреме!

   
 • 6
  Пи
  ПИТАГОР
  3 -1
  10:31, 26 окт 2018
  ието не минаха и 20 минути от кък чичя ви птагор направи кратък коментар за искуствения интилект и традициите във общинътъ по отношение на искуствения интилект и веднага непознат за мене искуствен интилект написа цяла ода на пулитическа тема. ей тъкъви интилекти трябват на общинътъ ся ангу кметя да издири този лирически настроен искуствен интилект и да му намери службица в общинътъ щото такъви кадри трябват на българяи.
 • 7
  Ba
  bay kulio
  1 0
  13:18, 28 окт 2018
  ето искуствения интелект създаде първото си стихотворение запомнете този ден

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини