5 °C

Бюджетът на общината – отново в дневния ред на сесията

Актуализацията на Бюджет 2018 се превръща в постоянна точка от дневния ред на общинските съветници. За трети път тя е предложена да бъде гласувана на предстоящата на сесия на ОбС на 31 октомври.

Преди почти два месеца, по време на редовната августовска сесия, промените бяха отхвърлени от местния парламент, а на последното заседание през септември кметът Папазов сам оттегли предложението си в последния момент.

С промените в Бюджет 2018 се очаква той да нарасне със 192 000 лв. като се увеличават приходите от данъци върху превозните средства, наеми на имущество и продажба на земя. Промените могат да бъдат видени тук.

Актуализацията на бюджета е една от 7-те точки в дневния ред на предстоящата сесия.

Теодора Кирякова

 

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Ам
  ами сега
  7 -2
  13:32, 25 окт 2018
  По гласуването, ще се разбере има ли мотивирани съветници!!!!
 • 2
  12
  123
  4 0
  16:33, 25 окт 2018
  Някой получава Полюция !!!!!
 • 3
  Въ
  въпрос
  0 -4
  17:03, 25 окт 2018
  Като говорим за бюджета, с оглед неминуемото навли... Виж коментара
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  5 -2
  06:47, 26 окт 2018
  Ава момче или мумиче ни тъ знам къкво си щото ся ие мудерно секи да е сякъв чича ти питагор от много дълги гудини броди из пърумайската земя и може да ти каже чи пърумай под ръководството на ангу винаги е бил в крак с последните технологични постижения. Ве може да сте млади и да мичтаете за изкуствен интилект убаче трябва да знаете чи ангу пръв гу наложе преди много много гудини ся жъ попитате кък ами много лесно идно време ангу беше назначил за зам. Председател на общинския съвет един истински искуствен интилект ну времето минава и пърумайци забравиха за него сига има двама заместнк кметове дето също са изкуствени интилекти. Ни трябва да чакаме да минат 15 гудини изкуствените интилекти сига в общинътъ са многобройни. Ще има резон въппроса ти къде съ виждаме след 15 години кугато ангу грохне и ни му съ занимава с упръвление и да вика здрастиии тугава на избурите предлагам сичкуту пърумаеец дето устане и сичкуту фиганин да гласуват за кмет който е изкуствен интилект който жъ е по нов мудел от сигашнните та да ни управлява справедливо и да вика здрастиии та да ни напомня за ангу дето напрай толкува много за общинътъ
 • 5
  Пи
  ПИТАГОРКА
  5 -2
  06:49, 26 окт 2018
  Аз съм герберче и тиква

  проста мене е родила,

  в изобилие на тикви

  крепне партията мила.

   

  Аз съм герберче. Обичам

  наш`те тиквички зелени,

  все по избори да ги избирам

  първа радост е за мене.

   

  Аз съм герберче без мозък,

  в свят измислен аз живея,

  всичко казано от ББ вожда

  любя, тача и милея.

   

  Аз съм герберче и расна

  в дни велики, в славно време,

  че затриваме страната,

  ама хич не ми и дреме!

   
 • 6
  Пи
  ПИТАГОР
  3 -1
  10:31, 26 окт 2018
  ието не минаха и 20 минути от кък чичя ви птагор направи кратък коментар за искуствения интилект и традициите във общинътъ по отношение на искуствения интилект и веднага непознат за мене искуствен интилект написа цяла ода на пулитическа тема. ей тъкъви интилекти трябват на общинътъ ся ангу кметя да издири този лирически настроен искуствен интилект и да му намери службица в общинътъ щото такъви кадри трябват на българяи.
 • 7
  Ba
  bay kulio
  1 0
  13:18, 28 окт 2018
  ето искуствения интелект създаде първото си стихотворение запомнете този ден

Хороскоп за 21.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
21 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
21 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
21 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
21 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
21 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
21 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
21 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
21 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
21 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
21 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
21 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
21 фев 2020
Последни новини