Бюджетът на общината – отново в дневния ред на сесията

Актуализацията на Бюджет 2018 се превръща в постоянна точка от дневния ред на общинските съветници. За трети път тя е предложена да бъде гласувана на предстоящата на сесия на ОбС на 31 октомври.

Преди почти два месеца, по време на редовната августовска сесия, промените бяха отхвърлени от местния парламент, а на последното заседание през септември кметът Папазов сам оттегли предложението си в последния момент.

С промените в Бюджет 2018 се очаква той да нарасне със 192 000 лв. като се увеличават приходите от данъци върху превозните средства, наеми на имущество и продажба на земя. Промените могат да бъдат видени тук.

Актуализацията на бюджета е една от 7-те точки в дневния ред на предстоящата сесия.

Теодора Кирякова

 

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ам
    ами сега
    7 -2
    13:32, 25 окт 2018
    По гласуването, ще се разбере има ли мотивирани съветници!!!!
  • 2
    12
    123
    4 0
    16:33, 25 окт 2018
    Някой получава Полюция !!!!!
  • 3
    Въ
    въпрос
    0 -4
    17:03, 25 окт 2018
    Като говорим за бюджета, с оглед неминуемото навли... Виж коментара
  • 4
    Пи
    ПИТАГОР
    5 -2
    06:47, 26 окт 2018
    Ава момче или мумиче ни тъ знам къкво си щото ся ие мудерно секи да е сякъв чича ти питагор от много дълги гудини броди из пърумайската земя и може да ти каже чи пърумай под ръководството на ангу винаги е бил в крак с последните технологични постижения. Ве може да сте млади и да мичтаете за изкуствен интилект убаче трябва да знаете чи ангу пръв гу наложе преди много много гудини ся жъ попитате кък ами много лесно идно време ангу беше назначил за зам. Председател на общинския съвет един истински искуствен интилект ну времето минава и пърумайци забравиха за него сига има двама заместнк кметове дето също са изкуствени интилекти. Ни трябва да чакаме да минат 15 гудини изкуствените интилекти сига в общинътъ са многобройни. Ще има резон въппроса ти къде съ виждаме след 15 години кугато ангу грохне и ни му съ занимава с упръвление и да вика здрастиии тугава на избурите предлагам сичкуту пърумаеец дето устане и сичкуту фиганин да гласуват за кмет който е изкуствен интилект който жъ е по нов мудел от сигашнните та да ни управлява справедливо и да вика здрастиии та да ни напомня за ангу дето напрай толкува много за общинътъ
  • 5
    Пи
    ПИТАГОРКА
    5 -2
    06:49, 26 окт 2018
    Аз съм герберче и тиква

    проста мене е родила,

    в изобилие на тикви

    крепне партията мила.

     

    Аз съм герберче. Обичам

    наш`те тиквички зелени,

    все по избори да ги избирам

    първа радост е за мене.

     

    Аз съм герберче без мозък,

    в свят измислен аз живея,

    всичко казано от ББ вожда

    любя, тача и милея.

     

    Аз съм герберче и расна

    в дни велики, в славно време,

    че затриваме страната,

    ама хич не ми и дреме!

     
  • 6
    Пи
    ПИТАГОР
    3 -1
    10:31, 26 окт 2018
    ието не минаха и 20 минути от кък чичя ви птагор направи кратък коментар за искуствения интилект и традициите във общинътъ по отношение на искуствения интилект и веднага непознат за мене искуствен интилект написа цяла ода на пулитическа тема. ей тъкъви интилекти трябват на общинътъ ся ангу кметя да издири този лирически настроен искуствен интилект и да му намери службица в общинътъ щото такъви кадри трябват на българяи.
  • 7
    Ba
    bay kulio
    1 0
    13:18, 28 окт 2018
    ето искуствения интелект създаде първото си стихотворение запомнете този ден
Последни новини