Депутати-социалисти ще представят „Визия за България“

На среща - разговор със свои съмишленици и избиратели народни представители от БСП ще представят проекта „Визия за България“.

Общински съвет на БСП – Първомай кани всички желаещи на 17. 10. 2018 г. /сряда/ от 18, 00 часа в залата на Община Първомай. Там те ще се срещнат с представителите от парламентарната група на " БСП за България"  Васил Антонов – член на Парламентарната комисия по отбрана и Комисията по вероизповеданията и правата на човека; Илиян Тимчев - член на Парламентарната комисия по здравеопазване и

Донка Симеонова – член на Парламентарната комисия по образованието и науката

С тях присъстващите ще могат да обсъдят както прокта, така и въпроси, които ги вълнуват и по които са компетентни гостите.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    В моята визия за България изобщо не съществува БСП
  • 2
    Пи
    ПИТАГОР
    8 -6
    16:30, 15 окт 2018
    Комунизмъ си отива ама бавно. Нека другарите да се съберат и да си настроят визията за червеното бъдеще на българия. Убачи лошото е чи освен фитлето и некви други заблудени младежи сичкото друго е пенсионер и тяхната визия е ясна и тя сочи към парцела до фиганите.вместо да им говорят глупости да бяха решили някакъв спиритуалистичен сеанс да напраят да се свържат с баш комунистите и ония да им разпраят как е на оня свят има ли комунизъм няма ли. Изобщу ни знам тия изброени достойни комунисти ко жъ праят в пърумай ама пулитика ко да я прайш
  • 3
    Ко
    комунизма се завърна
    9 -5
    19:12, 15 окт 2018
    Комунизмът не е идеология,а вирус,който превръща човешкият мозък в червена пихтия. А другаря Гергов няма ли да изнесе лекция на тема:"На морето дупка чака рака дей"
  • 4
    Лу
    Лудото Коле
    6 -2
    10:24, 16 окт 2018
    Пичове, социализЪмЪт не е за балканските варваро-селяци като нас, нито за дивите руски племена и т.н. затова така се СГРОМОЛЯСА. Ние не ставаме - мат'ряла си е лош и некачествен. Истинският социализъм изгря и благоденства в държави като Швеция, Норвегия, Дания, Финландия(първите три са монархии). Там е истината, и там може да се каже че няма гладни, голи и боси. Демек - има за всички.
    Техния социализъм обаче, преля в див либерализъм и изповядване на гейо-пендераски ценности. Та там проблемите са други, тука други.
    Както и да е, това бе лирическо отклонение - среден пръст за българските червени тикви показвам!
  • 5
    Ив
    Иван Маринов
    0 0
    21:43, 20 окт 2018
    Тия веселяци не разбраха ли най-после, че с тоя архаичен средновековен ПиАр няма да я докарат доникъде...
Последни новини