20 °C

Със сребро приключи спортният календар за отбора по приложно колоездене

  „На състоялия се последен IV кръг от националния шампионат по приложно колоездене по правилата на FIA с международно участие, провел се на 29 и 30 юни 2018 година в гр. Първомай, нашите състезатели се представиха достойно и останаха втори на нищожните 2 точки разлика от победителите от гр. Берковица, разказа треньора на първомайския и националния отбори Минко Павлов. Ако можем да кажем, че 2017 година беше годината на бронза за първомайските колоездачи, то настоящият сезон 2018 приключи с множество сребърни отличия.“

  Третото място бе спечелено от представителите на Пирдоп.

  Фаворитката на домакините Яна Иванова завърши втора, което беше достатъчно за да запази водещата си позиция в шампионата и да се поздрави с шампионската титла през 2018 състезателна година. Освен това тя придоби правото да бъде включена в проектонационалния отбор по приложно колоездене на Република България, ръководен през тази година от първомайския наставник Минко Павлов.

  Иван Попов също се окичи със сребърен медал, а Мирослав Христозов отстъпи бронзовата награда след балотаж за третото място срещу противник от Пирдоп и се нареди четвърти.

  Стойчо Димов и Иван Стоянов влязоха в десетката със своите съответно 8 и 10 място, а Мария Попчева и Антония Янчева заеха петото и седмото място.

  Нашият тим беше най-подготвен относно умения за оказване на спешна долекарска помощ и спечели първото място в състезанието за наградите на БЧК. Съставът ръководен от треньорите Минко и Ваня Павлови, бе награден от фирма „ОфисиТЕ“, като най-масов отбор (12 участници), със 20" велосипед за подготовка на млади състезатели.

  Първомайският общински екип се включи в борбата за победа с 3 формации, които заеха съответно II място за I отбор, V място за II отбор и VI място за III отбор.

  Отборът на село Градина също се класира на шестото място с равен брой точки с III отбор на Първомай.

  В надпреварата взе участие и сборен тим на областите Гюргево и Търговище от северната ни съседка Румъния, които заеха четвъртото място и завоюваха купата на Кмета на Община Първомай от 7 отбора. Румънските водачи отправиха приятелска покана към своите домакини за среща между българските и румънски състезатели на територията на тяхната страна.

  Представителите на всички гости и г-н Светослав Кръстев - ръководител на Федерацията по приложното колоездене в България публично изразиха впечатленията и задоволството си от отличната организация на състезанието пред Кмета на Община Първомай г-н Ангел Папазов, осъществена въпреки неблагоприятното време, от служители на общинската администрация и директорите, учителите и обслужващия персонал на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ гр. Първомай и НУ „Христо Ботев“ гр. Първомай.

  Много настроение внесоха и малчуганите от ДГ „Марица“, които откриха събитието с кратка програма.

  Parvomai.NET

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  19 сеп 2020
  Последни новини