8 °C

Със сребро приключи спортният календар за отбора по приложно колоездене

  „На състоялия се последен IV кръг от националния шампионат по приложно колоездене по правилата на FIA с международно участие, провел се на 29 и 30 юни 2018 година в гр. Първомай, нашите състезатели се представиха достойно и останаха втори на нищожните 2 точки разлика от победителите от гр. Берковица, разказа треньора на първомайския и националния отбори Минко Павлов. Ако можем да кажем, че 2017 година беше годината на бронза за първомайските колоездачи, то настоящият сезон 2018 приключи с множество сребърни отличия.“

  Третото място бе спечелено от представителите на Пирдоп.

  Фаворитката на домакините Яна Иванова завърши втора, което беше достатъчно за да запази водещата си позиция в шампионата и да се поздрави с шампионската титла през 2018 състезателна година. Освен това тя придоби правото да бъде включена в проектонационалния отбор по приложно колоездене на Република България, ръководен през тази година от първомайския наставник Минко Павлов.

  Иван Попов също се окичи със сребърен медал, а Мирослав Христозов отстъпи бронзовата награда след балотаж за третото място срещу противник от Пирдоп и се нареди четвърти.

  Стойчо Димов и Иван Стоянов влязоха в десетката със своите съответно 8 и 10 място, а Мария Попчева и Антония Янчева заеха петото и седмото място.

  Нашият тим беше най-подготвен относно умения за оказване на спешна долекарска помощ и спечели първото място в състезанието за наградите на БЧК. Съставът ръководен от треньорите Минко и Ваня Павлови, бе награден от фирма „ОфисиТЕ“, като най-масов отбор (12 участници), със 20" велосипед за подготовка на млади състезатели.

  Първомайският общински екип се включи в борбата за победа с 3 формации, които заеха съответно II място за I отбор, V място за II отбор и VI място за III отбор.

  Отборът на село Градина също се класира на шестото място с равен брой точки с III отбор на Първомай.

  В надпреварата взе участие и сборен тим на областите Гюргево и Търговище от северната ни съседка Румъния, които заеха четвъртото място и завоюваха купата на Кмета на Община Първомай от 7 отбора. Румънските водачи отправиха приятелска покана към своите домакини за среща между българските и румънски състезатели на територията на тяхната страна.

  Представителите на всички гости и г-н Светослав Кръстев - ръководител на Федерацията по приложното колоездене в България публично изразиха впечатленията и задоволството си от отличната организация на състезанието пред Кмета на Община Първомай г-н Ангел Папазов, осъществена въпреки неблагоприятното време, от служители на общинската администрация и директорите, учителите и обслужващия персонал на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ гр. Първомай и НУ „Христо Ботев“ гр. Първомай.

  Много настроение внесоха и малчуганите от ДГ „Марица“, които откриха събитието с кратка програма.

  Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 28.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От заниманията си ще спечелите, както в духовен, така и в материален план. От вас зависи дали ще постигнете очакваното удовлетворение от работата и срещите си. Преодолейте инерцията си и ще бъдете възнаградени. Любимият човек очаква повече от вас и вие знаете как да го удовлетворите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще се окажете в центъра на страстите на хората около вас и ролята на техен регулатор като ще ли е точно за вас. Приемате спокойно всяко нещо, случващо се на близките ви и сте в състояние трезво да прецените всяка ситуация. Възможно е обаче това да ви поизтощи, затова не забравяйте навреме да помислите за себе си.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Не разполагате с нужната ви информация и докато не си я набавите, сте възпрепятствани да вземете окончателно решение. Настроението ви ще се подобри и делата ви ще потръгнат напред, за това ще се погрижи доверен човек, с когото имате засилено общуване. Промените в семейството ще ви накарат да се съобразявате с тях.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Материални придобивки ще подобрят настроението ви. Нямате причини да сте недоволни от живота си. Дава ви се добра възможност да успеете, от вас зависи на къде ще насочите интересите и усилията си. Не търсете несъществуващи причини да се оплаквате, има толкова неща, заради които си струва да се живее.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Очаква ви натоварен ден, по време на който ще ви се налага да взимате решенията си в движение. Бъдете готови за всякакви изненади и не смятайте каквото и да било да абсолютно сигурно. Установявате връзка с изключително полезен за вас човек, който занапред много ще ви помага. Предстоят ви приятни мигове с любимия човек, не се лишавайте от тях заради работата си.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Изяви за онези, които се занимават с творческа дейност. Имате изострена чувствителност и това ви помага да усещате и претворявате вълненията си така, че да бъдат интересни за широката публика. Обърнете повече внимание на сърдечната си връзка и не наранявайте човека, дръзнал да търси от вас любов.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Добри новини свързани с професионалните ви ангажименти или тези на ваши близки ще ви радват днес. Може да се наложи да промените плановете си за близкото бъдеще и то в желана насока. Откриват ви се нови перспективи и е много вероятно мислите ви да бъдат изцяло насочени в тази насока и въобще да не ви е до забавления.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не пропускайте да поздравите близък човек за успеха му, както и да се погрижите за собствените си дела. Изглаждане на различията помежду ви може да направи чудеса за вас. С приятели ще ви бъде по-лесно да намерите верния тон и в компанията им да се забавлявате вечерта.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Повечето от вас ще се вълнуват от проблемите на работното място. Енергията, която влагате ще направи възможно постигането на целите, а също така няма да ви липсват и развлечения. Любовта е сред темите, които живо ви интересуват и ще й отделите подобаващо място в мислите и постъпките си.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес ще успеете да се справите с проблем, който сте смятали за много трудно разрешим. Наистина няма да ви е лесно, но вие сте упорити когато се касае за работата ви. Не прибързвайте в решенията си, а разчитайте на подкрепата и съветите на близките си хора. Предстои ви приятно прекарване вечерта, не го пропускайте.
  28 фев 2020
  Последни новини