Съпрузи ще разменят партньорите си в комедия на 26 юни

Познати лица от малкия екран смело ще разменят „брачните си партньори“ на сцената на читалище „Св.св. Кирил и Методий“ – Първомай на 26 юни от 19 часа.

Постановката на  Андрей Калудов „Любов за четирима“ е по комедията на Щефан Фьогел „Двойка, четворка, секс“.

Приятелите на театъра ще видят любимите актьори Десислава Бакърджиева, Васил Драганов в партньорство с младите  Ивана Стоянова и Мартин Властанов от Драматичния театър в Търговище. Сценографията на спектакъла е дело на Галина Абаджимаринова

Размяна на партньори и секс с непознати – рисковано приключение, в което се впускат две млади семейства. Правят го с идеята, че бракът им няма да пострада и по този начин ще успеят да запазят интереса на партньора си. Но съдбата може да е намислила друго. Ако пожелаеш телата да се сливат без любов, кой може да каже какво ще поиска сърцето?

Очевиден майстор на диалога и ловките обрати на действието, Щефан Фьогел поднася на зрителя най-сериозните теми с тънко чувство за хумор и ирония.

Авторът смело поставя нравствените проблеми за любовта и морала, като засяга и една тема табу за нашето общество – размяната на брачни партньори.

Билети се продават на касата пред читалището. Цената им е 8 и 6 лв.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини