По празниците задържаха пиян шофьор в Дълбок извор

Един шофьор, управлявал автомобил под въздействието на алкохол е задържан в община Първомай по време на Великденските празници. 46-годишен водач от село Дълбок извор е управлявал своя „Опел“, когато спрен за проверка, дрегерът е отчел 1,26 промила алкохол в кръвта му.

Бързи производства са образувани срещу осем пияни и двама дрогирани водачи, заловени през четирите почивни дни от служители на областната дирекция на МВР. В Пловдив, съобщават от пресцентъра на институцуята.

В ПЛовдив 31-годишен шофирал с 2,74 промила алкохол, а 23-годишен бил седнал зад волана с 1,35 промила. Пак в областния град с 2 промила на ул. „Славянска“ била 37-годишна жена, а на ул. „Ландос“ – 26-годишен мъж. Подобни стойности дрегерът отчел и при 40-годишен шофьор на микробус, засечен в село Труд и 19-годишен, който се преобърнал с автомобила си след удар в мантинела между селата Маноле и Рогош. Междувременно на пътя Пловдив – Пазарджик 63-годишен управлявал автомобила си с 1,83 промила. Около кантон „Мурла“ на Подбалканския път под въздействието на наркотици бил 35-годишен шофьор. Положително реагирал драг чекът и при  26-годишен, хванат с лек автомобил в Раковски.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини