В Дебър избраха "Мис и Мистър По-по-най"

    Цветелина Илиева и Теодор Семерджиев са "Мис и Мистър По-по-най“ на квартал Дебър.

    За единайста поредна година, под патронажа на съпругата на кмета д-р Мария Павлова, в навечерието на Великден в Дебър се проведе детски празник „Кой е по-по-най…

    За първи път се наложи малчуганите да минат през предварителен кастинг и да бъдат проверени кой какво е подготвил за състезанието. До официалната част бяха допуснати всички които можеха да представя стихотворение или песен. Останалите обещаха догодина да дойдат отново.

    На сцената се явиха 17 участници готови да станат принцеси, докторки, военни, адвокати и дори инженер. Те показаха най-доброто на което са способни, а Цвети и Теди грабнаха титлите Мис и Мистър.

    Празникът беше организиран от НЧ „Пробуда – кв.Дебър – 1905 г.”, а водеща тази година беше учителката Марияна Запрянова. 

    Журито в състав Гергана Колева, Петър Тенев, Емилия Ангелова, Маринка Бояджиева и Мариана Янчевска беше председателствано от д-р Мария Павлова. То определи награди за всички участници. За малчуганите имаше атрактивна великденска почерпка с мъфини, предоставена от Гергана Колева.

    Децата бяха поощрени заради своите мечти, за подготовката им, за изпълненията. Празникът завърши с весела дискотека за всички присъстващи.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини