Руснак отвлече Мис България 2009

26-годишната Антония Петрова, носителка на титлата „Мис България 2009”, е била отвлечена вчера вечерта, но спасена от полицията, съобщиха от СДВР, цитирани от Дарик радио.

Три часа след инцидента е арестуван похитителят й - 46-годишният руснак Александър Бередин. Той е бивш приятел на Петрова.

Перничанката е била издърпана от ресторант в кв. „Бояна”, където е вечеряла с рап певеца Адриан Рачев-Румънеца. Около 20 ч. пред заведението спрял бял джип „Мерцедес”, управляван от руснака. Той влязъл в заведението и издърпал бившата си приятелка пред очите на околните, след което я вкарал в автомобила.

След сигнал от родителите на Антония, че е отвлечена, полицията блокирала улиците на София. Джипът е спрян на кръстовището на булевардите „Александър Стамболийски” и „Мария Луиза”. Петрова е открита в колата, увита в одеяло и с охлузвания по тялото.

Александър Бередин е задържан за 24 часа. Пред полицаите той разказал, че Антония се качила доброволно в автомобила, тъй като обичала да се вози. Полицията разследва инцидента.

Антония Петрова спечели титлата "Мис България" през 2009 г. Изборът й за най-красива българка беше широко коментиран и критикуван в обществото. Момичето беше избрано чрез SMS-гласуване измежду други 10 кандидатки. Този начин за избор на победителката се прилага за първи път в това издание на конкурса.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини