14 °C

Задържаха трима докато отмъкваха преден мост на трактор

Трима първомайци били задържани непосредствено след извършена кражба вчера, съобщиха от Полицията. Около 15 часа двама мъже на 27 и 21 години и 17-годишно момче били засечени от екип на районното управление да се придвижват в село Караджалово с каруца, натоварена с преден мост на трактор. При предприетата проверка станало ясно, че частта била отнета минути преди това от частен имот в споменатото село. Срещу извършителите е образувано бързо производство, задържани са за едно денонощие.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Пъ
  Първомай без бъдеще!
  14 0
  17:24, 27 мар 2018
  Трима ******и от първомайски произход с каруца без регистрационен номер,без светлоотразители и без платнище за конските отпадъци...и без лични карти....5 бр. нарушения...ай честито...ей такива човекоподобни избраха кмета заедно с партизаните от БСП..да ни е Честита Новата Година!
 • 2
  Лю
  Любеновец
  5 -1
  21:47, 27 мар 2018
  Град Първомай отново е обгазен със слънчогледова миризма от Хелиос ойл! Предпочитам аромата на какао, защото не е съпроводен с димна завеса от изгорели газове. Предлагам parvomay.net да добавят функция за добавяне на снимки и видеоклипове към коментарите, за да добият по-ясна представа читателите за какво става въпрос!
  Шоколада само го миришем, а слънчогледа в Любеново го и дишаме!
  • За
   западен Пърумай
   0 -2
   08:48, 28 мар 2018
   Какъв си ти да казваш кое е за предпочитане бе охлюв? ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО Е ГАДНО ОТ ТОВА КАКАО?? Още малко да се постопли и ще има патаклама!
 • 3
  Тия от Караджалово са ромски Герберчета. Там кметицата от ГЕРБ я избират циганите. Пък и то ГЕРБ основните им избиратели са ц*****.
 • 4
  Ка
  каруцарин
  2 0
  08:55, 28 мар 2018
  Егати и разбитите улици. Това с каруца да си и нея ще потрошиш.
Последни новини