Гамени посегнаха на дарителска кутия

Двама младежи, единият от които Васил Атанасов от Първомай, са посегнали на дарителска кутия в Пловдив. Още вчера trafficnews.bg съобщи най-напред за безчовечната им постъпка. Около 3 часа сутринта двамата влизат в административна сграда в Пловдив , виждат дарителската кутия и я отнасят. В нея служители и посетителите събирали помощи за 5-месечната Мартина. Тя е диагностицирана с остра лимфобластна левкемия и за лечението й са нужни около 150 000 евро - сума непосилна за родителите й. 

По-късно беше съобщено, че е заловен съучастника му на Васил – Костадин Костадинов е заловен и е направил пълни самопризнания, а първомаецът се издирва. Освен това стана ясно, че камери са запечатали лицата на двамата крадци.

Няколко часа по-късно е закопчан и Васил. Той е стар познайник на полицията и вече е влизал в полицейските хроники, макар още да е ученик.

Междувременно хора, потресени от сатанинската постъпка на младежите започват да дарят. Ако лечението на Мартина в чужбина бъде одобрено, набраната сума по дарителската сметка ще се използва и фондът ще ги дофинансира.

IBAN: BG68FINV91501317133190

Tитуляр: Мартина Ангел Петрова

BIC: FINVBGSF

Paypal акаунт: achkata6908@abv.bg – Ангел Петров (баща на Мартина Петрова)

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини