10 °C

Вятърът събори дърво в близост до детската площадка в парка

Силният вятър събори дърво близо до детската площадка в градската градина на Първомай, пред ресторант "Белибрези". Снимката ни е пратена от читатели на Parvomai.NET.

Поривите на вятъра са съборили табели, знаци, разкъсали са винили от билбордове и са разнесли отпадъци. За сега няма  съобщения за пострадали.

При проблем гражданите могат да потърсят помощ от общината или да се обадят на телефон 112,

Обявените кодове за бурен и селен вятър вече са заменени от предупреждения за рязко застудяване.

Че дърветата в парка имат нужда от прочистване става ясно не само от многото съборени клони. Само преди дни голям клон се отчупи и падна в близост до дете при спокойно и слънчево време.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Да
  Даню
  9 -3
  18:49, 18 мар 2018
  А ве що нищо не пише за новия Борислав който вече пише новата история на футола в Първомай
 • 2
  Фе
  Фен
  8 0
  19:52, 18 мар 2018
  Имаме отбор отличници -вкарват им по 6 гола , готови са да атакуват Б група.
 • 3
  Ye
  yess
  2 -2
  20:47, 18 мар 2018
  Всичко е точно !!!
 • 4
  За
  запалянко
  4 -4
  09:12, 19 мар 2018
  Не пишат за Борислав, защото този сайт се финансира от общината , а Здрастито е виновен за падението на отбора. Пишат ли за Борислав, значи да критикуват Здрастито
  • Фи
   финансист
   3 -7
   10:10, 19 мар 2018
   Сайта е собственост на еском и здрастито не им дав... Виж коментара
 • 5
  55
  5555
  7 0
  13:47, 19 мар 2018
  Не се разбра дървото в градската градина от вятъра ли е паднало или от силен удар с футболна топка.
 • 6
  Ка
  Какал
  2 0
  12:21, 20 мар 2018
  Дървото е паднало като е научило резултата в Асеновград

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини