12 °C

Районната прокуратура не е започвала проверка за скандалното напускане на футболисти от "Борислав"

Районна прокуратура – Първомай не е образувала проверка по случая на напусналите 10 футболисти от местния отбор „ Борислав“, стана ясно след запитване до институцията. И двамата прокурори казаха, че не знаят за какво става въпрос.

Повод за запитването беше публикация в пловдивския сайт „Traffic, която твърди, че във вторник – 27 февруари, са били привиквани всички футболисти, за да обясняват твърдението си, че ръководството е искало от тях да играят симулативно.

Припомняме, че във фейсбук-пост напусналите футболисти се обърнаха към феновете и обясниха постъпката си с това, че не искат някой да им казва как да завърши мачът. Обвиненията им бяха отхвърлени от ръководството на клуба, а постът беше изтрит.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  11 -4
  10:43, 6 мар 2018
  Въпросните напуснали футболисти да отидат да подадът сигнал. ПРОВЕРКА СЕ ПРАВИ СЛЕД ПОДАДЕН СИГНАЛ! кът ни сте подали сигнал, нидейте рукайте!
 • 2
  От
  От момчетата
  4 -9
  12:16, 6 мар 2018
  Направих ме голяма глупост че ги казах ме тези нещ... Виж коментара
 • 3
  .
  .
  5 0
  16:43, 6 мар 2018
  "ПрокуратИра"?! Неграмотност човешка...
 • 4
  Ок
  ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА
  7 -2
  13:31, 8 мар 2018
  ТЕДО - журнале недорасло. Евентуално извършеното престъпление е подсъдно на Окръжна прокуратура - която от вчера 07.03.2018 вече върти проверка ,след като се е самосезирала за разлика от районната първомайска халтура. Всички футболери бяха строени и даваха обяснения за автоголове и пропуснати дузпи наредени им от арменския спонсор ГъзРазпран и известни на президента -кмет. По интересно е гузно-идиотското поведение на УС и президента-кмет,които вместо да извършат моралния акт който се очаква от тях дори само при евентуални съмнения за "черно тото" са се вкопчили в НЕПЪРВОМАЙСКИЯ Борислав който вече е само тяхна кауза и се ослушват кат свине кога пикаят на тенекия.
  • Ду
   Дупе и гащи
   1 0
   21:25, 11 мар 2018
   Ти пък си много компетентен по случая. Сигурно получаваш информация от самия извор, сиреч, водещия проверката.
 • 5
  Ко
  кольо спасов
  2 0
  22:54, 8 мар 2018
  Кажете къде да залага ме и ние,за първи път чувам мачове от Вгрупа да може да се залага!?Още повече контролни мачове,тук май тази информация не е много точна за черно тото!?Аз залагам от много години и доста се порових сега и никъде не видях да може да се залага!?Ако някой
  знае да каже?
 • 6
  Сп
  Споко
  1 -1
  10:55, 9 мар 2018
  Залозите за черното тото за сведение на тези които не знаят стават по азиатските заложни къщи и други. Залози могат да правят само определени хора членове на тези къщи и залога не може да бъде под определен праг за мач. Така че Коле порови се още малко и ще видиш,че в бета има контролните срещи на Борислав Първомай.
 • 7
  Ко
  кольо спасов
  1 -1
  11:52, 9 мар 2018
  Мерси за информацията!Значи ще изкара ме пари този сезон....давам ви иформация че Борислав няма да има загуба този сезон(освен в кърджали)....Залагай те смело за тях!А тези с черното тото ако искат да залагат че ще падат хахсххаха

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
19 фев 2020
Последни новини