2 °C

Мечка отново тече покрита с пяна

Изображение 1 от 4

  Река Мечка отново тече замърсена. Още вчера по нея е забелязано да плува бяла и миризлива пяна. Днес от двата квартала на Първомай – Дебър и Любеново бяха подадени сигнали, че реката е замърсена.

  В общинска администрация е подаден устен сигнал от гражданин. В момента се правят опити да бъде установен източникът на замърсяване, след което ще бъдат предприети мерки. 

  От Зеления телефон на РИОСВ – Пловдив казаха, че сигнали при тях не са постъпвали. След като им бяха пратени снимки с описание на мястото еколозите казаха, че ще бъдат взети спешни мерки, а пресцентъра на инспектората ще ни информира за резултатите.

  Теодора Кирякова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   См
   Смешници
   14 0
   16:09, 6 фев 2018
   Безхаберието и мързела на институциите няма край! Смешници! До кога ще си прехвърлят топката?
  • 2
   Пи
   ПИТАГОР
   9 -2
   16:31, 6 фев 2018
   Така е като не сизирате фитлето и ангу те от къде да знаят че ряката се е запенила и от къде да знаят че в общинътъ има еколог за сичко трябва да се сезират. Ако примерно на ангу му се пика трябва някой да го сезира ако му се ака също иначе ще стане беля.
   • 12
    1234_1517985755
    1 -2
    08:42, 7 фев 2018
    Хей,питагор, нау1и се да пишеш и тогава се обаждай!
   • Пи
    ПИТАГОР
    3 -1
    11:13, 7 фев 2018
    Чи за ко ми е да съ науча да пиша ва. Кът та гледам ти си съ научил да пишеш ама научи ли са да мислиш ей тва е въпроса.
  • 3
   Am
   aman
   11 0
   19:01, 6 фев 2018
   Всяка година тровят Мечка по един, два пъти. Къде са институциите - община, еколози,ИАРА, полиция, прокуратура, кой трябва да вземе мерки? Или трябва да дойде телевизия за да се размърдат по-бързо?
  • 4
   Со
   Сократ
   6 0
   22:13, 6 фев 2018
   Как да се размърдат разни патки и кокошки из общинъта като тоз нарушителя де е наш човек спонсор на всички избори? Чудни хора сте !
  • 5
   Бб
   ББ
   0 0
   21:34, 17 фев 2018
   Аз се обадих за реката на 112 и от общината ме смъмриха

  Хороскоп за 10.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не си позволявайте да оставате длъжници някому. Изчистете дълговете си и ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите за да се подобрите напълно. Телефонно обаждане ще ви зареди с приятни усещания за предстоящи събития.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Енергетиката на деня ще ви въздейства мотивиращо и без да се щадите, ще дадете всичко от себе си в изпълнение на поети ангажименти и нови проекти. По свой начин, позитивно въздействащ, ще предадете от настроението си и на околните, от което ще се почувствате всички по-добре. Чрез спорт ще укрепите имунната система, духа и ще преборите стреса.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Отдавна планирани мероприятия ще погълнат времето ви днес. Ако ви се наложи да свършите и чужда работа, не се дразнете, приемете, че вие ще направите това най-добре. Настроението ви е отлично, затова не позволявайте на дребните неща да ви пречат да се чувствате така. Роднини ще ви потърсят с покана за тържество.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Служебните ви задължения днес изискват пълно отдаване, затова се заемете сериозно и работете концентрирано. Опитайте се да отклоните личните си ангажименти, близките ви ще ви разберат. Моментът е много подходящ както за реални резултати, така и за трупане на опит, затова не бива да го изпускате. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Запазете спокойствие и потиснете раздразнението си, ако имате такова. Психическото ви състояние се отразява на околните, което се връща отново върху вас. Ще имате приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не потискайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С точни и правилни действия ще се реализирате в службата и в бизнеса. Шанса да получите изгодни предложения е реален, ще влезнете в полезрението на високо стоящите. Не пропускайте да поискате своето, колкото и нескромно да се вижда на някои. Вечерта полейте успеха си в приятна обстановка.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа и по-често ще се допитвате до мнението на хора, запознати с материята. Не пренебрегвайте вътрешните си желания и слушайте сърцето си. Осигурете си повече спокойствие.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете миролюбиви и не търсете спора на всяка цена, с компромиси ще стигнете по-далече. Ще реализирате бизнес-идея с човек, когото харесвате не само като бизнес-партньор. Внимавайте да не прекрачите границата на позволеното, от което да пострада и работата ви. С роднини ще планирате предстоящо събитие.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  На занимаващите се активно с бизнес им се дава да реализират финансови сделки. Други ще засилят интереса си към сфера или друго проявление, с което да разширят дейността си, въпреки трудностите, които срещат. Хранете се балансирано и повишете физическата си активност, за да се чувствате в подходяща форма и сила на духа.
  10 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. В интимен план също няма от какво да сте недоволни.
  10 дек 2019
  Последни новини