5 °C

Да върнем надеждата на Васко

Само спешно събрани 10 000 лева могат да върнат надеждата на Васко Найденов. Той се нуждае от тези средства в борбата си с тежка болест. Лекари от Република Турция са го уверили, че срещу 10 000 лв. ще може да започне лечение, което ще му даде шанс в тази битка. Направените изследвания показват, че при него има всички условия организмът му да се справи.

Семейството на Васко се обръща с молба към всички, които могат да му помогнат. В банка ДСК има открита банкова сметка за дарения

BG59STSA93000024754592 на името на Васко Благоев Найденов.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  По
  Познат.
  21 0
  16:26, 22 яну 2018
  Спокойно ще ги събереме и пак ще се виждаме на стадиона.
 • 2
  12
  123
  21 0
  18:30, 22 яну 2018
  къде е сега здравната комисия към общинския съвет ?Къде ще отидат гласуваните 16 милиона общински бюджет или за песни, хора, разходки и други глезотии пари има само за хората от града и общината няма?
  • 32
   321
   6 -1
   15:31, 23 яну 2018
   Ше идат за канарите...
  • 32
   321
   3 -3
   20:58, 23 яну 2018
   Ма не там сме са събрале се среднисти, се вишисти и един началник с основно образование! нии не давами пари ,само земами!
 • 3
  По
  потърпевш
  3 0
  05:56, 24 яну 2018
  Би било добре здравната комисия да има възможност за помогне на вички болни от...,но знаете ли те колко са много?! В Онкологията в Пловдив лекуват безплатно засега. Или диагнозата не е по силите им? Много хора отиват в Турция и в Израел и после споделят, че лечението е същото както и в Пловдив. Към момента лъчетерапията и химиотерапията у нас се прилагат на нивото на световния опит и приложение. А в Пловдив са едни от най-добрите онкохирурзи в България. Споделям го като патил и препатил и пациент на пловдивския онкодиспансер, където са и една голяма част от първомайци , за съжаление, твърде голяма. Дано момчето намери най-доброто лечение и скоро да е сред напълно здравите!!!Успех!!!
  • Мн
   мнение
   3 0
   15:22, 24 яну 2018
   до потърпевш или по-скоро потърпевша Знаем, че болните вече са огромно число и то благодарение на вносните боклуци, които сме принудени да консумираме ,но въпросът опира и до моралната страна.Нима не може на всеки обърнал се към тази комисия да се отдели макар и малка сума пари,знаем че не може да се плати цялото лечение ,но вниманието, което ще се даде на всеки носи кураж и вяра ,че си човек ,че си необходим!За мен е грозно хората да търсят сами изход от ситуацията като събират пари като подаяние!Къде са тук институциите,къде е държавата-нима не сме неин народ?
 • 4
  По
  потърпевш
  7 0
  06:59, 24 яну 2018
  Колко страшни болести овладяха медицината и човешкият гений през вековете, а тази кошмарна епидемия, заради скъпоструващите терапии, вилнее и покосява милиарди по света, за да печелят от тяхното нещастие малцина!!! Колко живота имат те? Колко потребности имат? Какъв морал трябва да притежаваш , за да бъдеш изверг?
 • 5
  Dr
  dr ameer
  0 0
  22:25, 20 авг 2018

Хороскоп за 23.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мнозина от вас ще предпочетат да посветят времето си на полезни и приятни неща, с които да зарадват най-близките си. Забравете за грижите свързани с професионалните дела и се наслаждавайте пълноценно на почивката си. Можете също така да освободите голяма част от натрупаното напрежение, като се занимавате със спорт.
23 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Не се поддавайте на внушения и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очакват ви приятни часове с любимия човек. Не подценявайте желанието му да сте заедно. Ще се изненадате от едно предложение.
23 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Едва ли ще се задържате за по-дълго време на едно място днес и с право приятелите ви ще се оплакват, че не могат да ви открият. Имате нужда от свеж въздух, затова едва ли стоенето вкъщи ще е предпочетеният от повечето от вас вариант. Разходка сред природата ще ви се отрази чудесно и ще ви зареди с достатъчно свежа енергия.
23 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Мислете за себе си и за бъдещето си. Погрижете се за нещата, които ви дават сигурност и не пренебрегвайте мнението на близките си. С добра организация ще подобрите работата и материалното си положение, което ще се отрази на целия ви живот. Отношенията ви с партньора се нуждаят от повече яснота.
23 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще получите добри възможности за придобивки, от които ще се възползвате максимално. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Не избързвайте в нищо и внимателно обмисляйте действията си. Погрижете се да не пропускате важните моменти в живота на близките си.
23 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Голяма част от вас посрещат гости днес, затова е твърде възможно планираната почивка да остане на заден план. Затова пък бъдете сигурни, че приятното прекарване ви е сигурно. Имате конкретна идея за нещо, което отдавна ви вълнува и съвсем скоро ще се радвате на чудесна възможност, за да я осъществите. Намерете време и за почивка днес.
23 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви ще е забързан и често с напрежение, но не изпадайте в стрес. Ще работите по приключване на задача, резултатите от която имат отношение към финансите на семейството ви. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, потърсете подкрепа. Сигурно е, че такава няма да ви бъде отказана.
23 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес ще трябва да обърнете повече внимание на отношенията си със сърдечния партньор. Дайте всичко от себе си, за да предотвратите евентуалните конфликти. Ще срещнете хора, с чиято помощ може да повишите професионалната си квалификация, а също и финансовите си приходи. Не пренебрегвайте и духовното си здраве.
23 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е да се ангажирате с непредвидени задачи и да поемете чужди отговорности. Това ще обогати житейския ви опит, но ще ви по изнерви. Домашните проблеми също ще ви заставят да търсите решения и в края на деня се очаква да сте уморени. Починете си и не търсете причини да слизате в конфликт с близките си.
23 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени затруднения, които да ви разколебаят по отношение на планирано пътуване или друга подготвяна среща. Каквито и да са причините, не се гневете на околните. Избягвайте ненужни спорове и доказване на надмощие. Нуждаете се от почивка, за това приемете приятелска покана за среща.
23 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще трябва да положите усилия, за да постигнете разбирателството, към което се стремите. Нищо не идва от само себе си през този ден, но нека това не ви обезсърчава. Не се поддавайте на лошо настроение, а направете нещо, което ще ви накара да се почувствате добре. Дори да смятате, че това е прост каприз, не се колебайте да го изпълните.
23 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Едно събитие ще ви направи доволни и ще повиши самочувствието ви. Но не се изживявайте като първа инстанция, дайте правото и на другите да имат мнение. Така достойнството и авторитетът ви ще се запазят, освен това ще научите нещо полезно за себе си. Усещането ви за скорошна развръзка на личен проблем не е погрешно.
23 фев 2020
Последни новини