27 °C

Да върнем надеждата на Васко

Само спешно събрани 10 000 лева могат да върнат надеждата на Васко Найденов. Той се нуждае от тези средства в борбата си с тежка болест. Лекари от Република Турция са го уверили, че срещу 10 000 лв. ще може да започне лечение, което ще му даде шанс в тази битка. Направените изследвания показват, че при него има всички условия организмът му да се справи.

Семейството на Васко се обръща с молба към всички, които могат да му помогнат. В банка ДСК има открита банкова сметка за дарения

BG59STSA93000024754592 на името на Васко Благоев Найденов.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  По
  Познат.
  21 0
  16:26, 22 яну 2018
  Спокойно ще ги събереме и пак ще се виждаме на стадиона.
 • 2
  12
  123
  21 0
  18:30, 22 яну 2018
  къде е сега здравната комисия към общинския съвет ?Къде ще отидат гласуваните 16 милиона общински бюджет или за песни, хора, разходки и други глезотии пари има само за хората от града и общината няма?
  • 32
   321
   6 -1
   15:31, 23 яну 2018
   Ше идат за канарите...
  • 32
   321
   3 -3
   20:58, 23 яну 2018
   Ма не там сме са събрале се среднисти, се вишисти и един началник с основно образование! нии не давами пари ,само земами!
 • 3
  По
  потърпевш
  3 0
  05:56, 24 яну 2018
  Би било добре здравната комисия да има възможност за помогне на вички болни от...,но знаете ли те колко са много?! В Онкологията в Пловдив лекуват безплатно засега. Или диагнозата не е по силите им? Много хора отиват в Турция и в Израел и после споделят, че лечението е същото както и в Пловдив. Към момента лъчетерапията и химиотерапията у нас се прилагат на нивото на световния опит и приложение. А в Пловдив са едни от най-добрите онкохирурзи в България. Споделям го като патил и препатил и пациент на пловдивския онкодиспансер, където са и една голяма част от първомайци , за съжаление, твърде голяма. Дано момчето намери най-доброто лечение и скоро да е сред напълно здравите!!!Успех!!!
  • Мн
   мнение
   3 0
   15:22, 24 яну 2018
   до потърпевш или по-скоро потърпевша Знаем, че болните вече са огромно число и то благодарение на вносните боклуци, които сме принудени да консумираме ,но въпросът опира и до моралната страна.Нима не може на всеки обърнал се към тази комисия да се отдели макар и малка сума пари,знаем че не може да се плати цялото лечение ,но вниманието, което ще се даде на всеки носи кураж и вяра ,че си човек ,че си необходим!За мен е грозно хората да търсят сами изход от ситуацията като събират пари като подаяние!Къде са тук институциите,къде е държавата-нима не сме неин народ?
 • 4
  По
  потърпевш
  7 0
  06:59, 24 яну 2018
  Колко страшни болести овладяха медицината и човешкият гений през вековете, а тази кошмарна епидемия, заради скъпоструващите терапии, вилнее и покосява милиарди по света, за да печелят от тяхното нещастие малцина!!! Колко живота имат те? Колко потребности имат? Какъв морал трябва да притежаваш , за да бъдеш изверг?
 • 5
  Dr
  dr ameer
  0 0
  22:25, 20 авг 2018

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. По-малко се ангажирайте с чужди въпроси и се съсредоточете изцяло върху своята си работа. Ограничете разходите си и живейте по-спокойно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. Преценете добре плюсовете и минусите и се опитайте да комбинирате до колкото можете полезността от всяко ваше действие. Ще трябва да приложите всичката си способност да убеждавате, за да подредите нещата според желанията си. Това ще е трудно, но не и невъзможно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Ще чуете добри отзиви за доскорошната си работа и това ще се отрази благотворно на самочувствието ви. Опитайте се да отбягвате това, което ви носи напрежение, като се стремите само към най-доброто на което сте способни.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Внимателно се вслушвайте в това, което минава покрай ушите ви защото може да пропуснете много важна за вас новина, която ще е определяща за бъдещите ви планове. При късмета, който имате днес и който се очертава, в близките дни ще имате много поводи за радост.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. Ентусиазмът ви е похвален, но не бива да прекалявате с преждевременни действия. Контактите ви с представител на земните зодии ще ви балансира.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Съдбата ще ви срещне с подходящия човек, с когото ще реализирате намеренията си. Прагматично ще подновите връзката си с личност, от която може да имате полза за бъдещи свои проекти. Дайте повече свода на близките си, не взимайте решенията вместо тях.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Нещата ви ще потръгнат и ще се развиват според вложените от вас усилия. И правейки равносметка ще откриете, че сте могли много по-рано да решите проблема без да задълбочавате в него. Приятелска сбирка ще ви зареди с хубави емоции.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Оказва се че голяма част от проектите ви нямат резултатът, който сте очаквали, затова наистина ще трябва да промените подхода си. Нека обаче това става постепенно, тъй като така вие по-лесно ще свикнете. Дайте си необходимата почивка вечерта, имате нужда от релаксация.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Стремете се към по-високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е момента да планирате пътуванията, за които мечтаете. Ще се справите без усилие с проблеми с юридически характер, финансов и селскостопански. Някои ще търсят духовно извисяване чрез отдаване на философски размисъл. Направете го умерено.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Работата ви ще се улесни, защото много хора ще пожелаят да станат част от екипа ви. Настроението ви ще се подобри и от вест, имаща отношение към семейството ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. Финансови придобивки ще удовлетворят някои от вас и мотивират за други. Каквото и да изживеете, бъдете коректни в отношенията си към заобикалящия ви свят и спазвайте договореностите. Това са условия, носещи предимства на последващ етап.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
23 сеп 2020
Последни новини