2 °C

Да върнем надеждата на Васко

Само спешно събрани 10 000 лева могат да върнат надеждата на Васко Найденов. Той се нуждае от тези средства в борбата си с тежка болест. Лекари от Република Турция са го уверили, че срещу 10 000 лв. ще може да започне лечение, което ще му даде шанс в тази битка. Направените изследвания показват, че при него има всички условия организмът му да се справи.

Семейството на Васко се обръща с молба към всички, които могат да му помогнат. В банка ДСК има открита банкова сметка за дарения

BG59STSA93000024754592 на името на Васко Благоев Найденов.

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  По
  Познат.
  21 0
  16:26, 22 яну 2018
  Спокойно ще ги събереме и пак ще се виждаме на стадиона.
 • 2
  12
  123
  21 0
  18:30, 22 яну 2018
  къде е сега здравната комисия към общинския съвет ?Къде ще отидат гласуваните 16 милиона общински бюджет или за песни, хора, разходки и други глезотии пари има само за хората от града и общината няма?
  • 32
   321
   6 -1
   15:31, 23 яну 2018
   Ше идат за канарите...
  • 32
   321
   3 -3
   20:58, 23 яну 2018
   Ма не там сме са събрале се среднисти, се вишисти и един началник с основно образование! нии не давами пари ,само земами!
 • 3
  По
  потърпевш
  3 0
  05:56, 24 яну 2018
  Би било добре здравната комисия да има възможност за помогне на вички болни от...,но знаете ли те колко са много?! В Онкологията в Пловдив лекуват безплатно засега. Или диагнозата не е по силите им? Много хора отиват в Турция и в Израел и после споделят, че лечението е същото както и в Пловдив. Към момента лъчетерапията и химиотерапията у нас се прилагат на нивото на световния опит и приложение. А в Пловдив са едни от най-добрите онкохирурзи в България. Споделям го като патил и препатил и пациент на пловдивския онкодиспансер, където са и една голяма част от първомайци , за съжаление, твърде голяма. Дано момчето намери най-доброто лечение и скоро да е сред напълно здравите!!!Успех!!!
  • Мн
   мнение
   3 0
   15:22, 24 яну 2018
   до потърпевш или по-скоро потърпевша Знаем, че болните вече са огромно число и то благодарение на вносните боклуци, които сме принудени да консумираме ,но въпросът опира и до моралната страна.Нима не може на всеки обърнал се към тази комисия да се отдели макар и малка сума пари,знаем че не може да се плати цялото лечение ,но вниманието, което ще се даде на всеки носи кураж и вяра ,че си човек ,че си необходим!За мен е грозно хората да търсят сами изход от ситуацията като събират пари като подаяние!Къде са тук институциите,къде е държавата-нима не сме неин народ?
 • 4
  По
  потърпевш
  7 0
  06:59, 24 яну 2018
  Колко страшни болести овладяха медицината и човешкият гений през вековете, а тази кошмарна епидемия, заради скъпоструващите терапии, вилнее и покосява милиарди по света, за да печелят от тяхното нещастие малцина!!! Колко живота имат те? Колко потребности имат? Какъв морал трябва да притежаваш , за да бъдеш изверг?
 • 5
  Dr
  dr ameer
  0 0
  22:25, 20 авг 2018

Хороскоп за 10.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
10 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Не си позволявайте да оставате длъжници някому. Изчистете дълговете си и ще отворите пътя на новостите пред себе си. Здравословно неразположение ще отшуми, но има още какво да направите за да се подобрите напълно. Телефонно обаждане ще ви зареди с приятни усещания за предстоящи събития.
10 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергетиката на деня ще ви въздейства мотивиращо и без да се щадите, ще дадете всичко от себе си в изпълнение на поети ангажименти и нови проекти. По свой начин, позитивно въздействащ, ще предадете от настроението си и на околните, от което ще се почувствате всички по-добре. Чрез спорт ще укрепите имунната система, духа и ще преборите стреса.
10 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Отдавна планирани мероприятия ще погълнат времето ви днес. Ако ви се наложи да свършите и чужда работа, не се дразнете, приемете, че вие ще направите това най-добре. Настроението ви е отлично, затова не позволявайте на дребните неща да ви пречат да се чувствате така. Роднини ще ви потърсят с покана за тържество.
10 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебните ви задължения днес изискват пълно отдаване, затова се заемете сериозно и работете концентрирано. Опитайте се да отклоните личните си ангажименти, близките ви ще ви разберат. Моментът е много подходящ както за реални резултати, така и за трупане на опит, затова не бива да го изпускате. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка.
10 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Запазете спокойствие и потиснете раздразнението си, ако имате такова. Психическото ви състояние се отразява на околните, което се връща отново върху вас. Ще имате приятни изживявания, за някои от вас и в интимен план. Не потискайте поривите на сърцето си, бъдете естествени и ще се радвате на пълноценна връзка.
10 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ако потърсите път, ще го откриете, независимо на къде сочи той. Съюзите ли се с любовта, ще развиете нови качества и ще станете по-добри. Това е сигурно, работете и за духовното си усъвършенстване, няма да ви липсва подкрепа. В бизнеса са възможни изненади от конкурентите ви.
10 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С точни и правилни действия ще се реализирате в службата и в бизнеса. Шанса да получите изгодни предложения е реален, ще влезнете в полезрението на високо стоящите. Не пропускайте да поискате своето, колкото и нескромно да се вижда на някои. Вечерта полейте успеха си в приятна обстановка.
10 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще инициирате среща, на която да обсъдите предстоящ проект или друга своя изява. В тази връзка ще търсите финансова подкрепа и по-често ще се допитвате до мнението на хора, запознати с материята. Не пренебрегвайте вътрешните си желания и слушайте сърцето си. Осигурете си повече спокойствие.
10 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете миролюбиви и не търсете спора на всяка цена, с компромиси ще стигнете по-далече. Ще реализирате бизнес-идея с човек, когото харесвате не само като бизнес-партньор. Внимавайте да не прекрачите границата на позволеното, от което да пострада и работата ви. С роднини ще планирате предстоящо събитие.
10 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
На занимаващите се активно с бизнес им се дава да реализират финансови сделки. Други ще засилят интереса си към сфера или друго проявление, с което да разширят дейността си, въпреки трудностите, които срещат. Хранете се балансирано и повишете физическата си активност, за да се чувствате в подходяща форма и сила на духа.
10 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Вашата интуиция едва ли ще ви излъже. В интимен план също няма от какво да сте недоволни.
10 дек 2019
Последни новини