19 °C

Да върнем надеждата на Васко

Само спешно събрани 10 000 лева могат да върнат надеждата на Васко Найденов. Той се нуждае от тези средства в борбата си с тежка болест. Лекари от Република Турция са го уверили, че срещу 10 000 лв. ще може да започне лечение, което ще му даде шанс в тази битка. Направените изследвания показват, че при него има всички условия организмът му да се справи.

Семейството на Васко се обръща с молба към всички, които могат да му помогнат. В банка ДСК има открита банкова сметка за дарения

BG59STSA93000024754592 на името на Васко Благоев Найденов.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  По
  Познат.
  21 0
  16:26, 22 яну 2018
  Спокойно ще ги събереме и пак ще се виждаме на стадиона.
 • 2
  12
  123
  21 0
  18:30, 22 яну 2018
  къде е сега здравната комисия към общинския съвет ?Къде ще отидат гласуваните 16 милиона общински бюджет или за песни, хора, разходки и други глезотии пари има само за хората от града и общината няма?
  • 32
   321
   6 -1
   15:31, 23 яну 2018
   Ше идат за канарите...
  • 32
   321
   3 -3
   20:58, 23 яну 2018
   Ма не там сме са събрале се среднисти, се вишисти и един началник с основно образование! нии не давами пари ,само земами!
 • 3
  По
  потърпевш
  3 0
  05:56, 24 яну 2018
  Би било добре здравната комисия да има възможност за помогне на вички болни от...,но знаете ли те колко са много?! В Онкологията в Пловдив лекуват безплатно засега. Или диагнозата не е по силите им? Много хора отиват в Турция и в Израел и после споделят, че лечението е същото както и в Пловдив. Към момента лъчетерапията и химиотерапията у нас се прилагат на нивото на световния опит и приложение. А в Пловдив са едни от най-добрите онкохирурзи в България. Споделям го като патил и препатил и пациент на пловдивския онкодиспансер, където са и една голяма част от първомайци , за съжаление, твърде голяма. Дано момчето намери най-доброто лечение и скоро да е сред напълно здравите!!!Успех!!!
  • Мн
   мнение
   3 0
   15:22, 24 яну 2018
   до потърпевш или по-скоро потърпевша Знаем, че болните вече са огромно число и то благодарение на вносните боклуци, които сме принудени да консумираме ,но въпросът опира и до моралната страна.Нима не може на всеки обърнал се към тази комисия да се отдели макар и малка сума пари,знаем че не може да се плати цялото лечение ,но вниманието, което ще се даде на всеки носи кураж и вяра ,че си човек ,че си необходим!За мен е грозно хората да търсят сами изход от ситуацията като събират пари като подаяние!Къде са тук институциите,къде е държавата-нима не сме неин народ?
 • 4
  По
  потърпевш
  7 0
  06:59, 24 яну 2018
  Колко страшни болести овладяха медицината и човешкият гений през вековете, а тази кошмарна епидемия, заради скъпоструващите терапии, вилнее и покосява милиарди по света, за да печелят от тяхното нещастие малцина!!! Колко живота имат те? Колко потребности имат? Какъв морал трябва да притежаваш , за да бъдеш изверг?
 • 5
  Dr
  dr ameer
  0 0
  22:25, 20 авг 2018

Хороскоп за 05.06.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За много от вас денят се свързва с начало на проект или друга заетост, която ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие. Душевната ви нагласа ще ви подтикне към по-задълбочено общуване с подходящия човек и няма да съжалявате. Денят е подходящ и за лични занимания.
05 юни 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажименти от различен характер ще запълват времето и мислите ви днес. Гледайте на тях отговорно и обмислете възможните варианти за действие. Нетрадиционен подход също може да ви донесе успех. Интересна среща ще постави началото на нови предизвикателства, за каквито сте подготвени.
05 юни 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С настроение ще се заемете с подобряване организация на работното място. В тази връзка ще вземете и съответните решения, подобрявайки чрез тях ефективността на труда си. В семейството ще посрещате или изпращате някого. Ако заложите на самоподготовка, ще постигнете бърз напредък, предвид потенциала, който носите.
05 юни 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не допускайте липсата на пари да промени отношението ви към околния свят. Добри хора сте и направете така, че проблемите ви да не стават достояние на другите. Можете да се справите и ще го направите, като запазите достойнството си. Приключвайки започнат проект, ще подобрите финансите си и времето ще ви стигне за по-приятни занимания вечерта.
05 юни 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Навременните ви и правилни действия ще повишат авторитета и вярата в собствените ви сили и възможности. Смело атакувайте целите си, времето работи за вас. За сметка на деловата ви активност личния ви живот се нуждае от обновление. Покажете на партньора си, че очаквате от него конкретни действия, а не само приказки.
05 юни 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вие ще сте водещи днес, но не давайте воля на началническите си пристрастия. Успеха ще бъде с вас, стига да овладеете емоциите си. Съсредоточете се и действайте разумно и предвидливо. Можете с лекота да си осигурите съмишленици, ако покажете, че имате какво да научите от тях.
05 юни 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Има с какво да изненадате хората, които обичате. Поканете ги на разходка сред природата, ще ви се отрази тонизиращо на всички, а вие ще се постараете да направите приятна атмосфера наоколо. Самостоятелният ви бизнес ще наложи по-забързано темпо, което ще се отрази на времето и нервите ви.
05 юни 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Със сигурност днес ще ви се наложи да поработите сериозно, за да осъществите намеренията си. Не се притеснявайте от конкурентна на вас дейност, имате реални шансове да постигнете блестящи резултати. Вашите близки ще ви подкрепят.
05 юни 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С деловото си отношение към проблемите ще предизвикате добри резултати, но и ще събудите нечии интерес към себе си. Няма да липсват условия за конфликти, защото и вашата чувствителност е изострена. По добре да бъдете кротки и да не се поддавате на провокациите. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви хубава.
05 юни 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Промените при вас са в ход, но помислете дали това очаквате. Извличайте най-доброто за себе си, без да залитате по фалшиви обещания и представи за бляскаво бъдеще. Сами се погрижете за себе си, за да не обвинявате друг, в случай на различия в мисленето. Ще изненадате много хора с решенията си.
05 юни 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нечии съвет ще ви помогне да се справите по-леко с въпрос, който възприемате, като труден за решаване. Ще отбележите напредък в област, която изисква съобразителност, пъргава мисъл и навременни действия. Потърсете за себе си приятеля, с когото бихте се чувствали уютно и добре.
05 юни 2020

Хороскоп за Риби

Риби
С приключването на проект, който ви струваше немалко сили и средства ще сложите край на един период в живота си и ще започнете нов. По-ведро ще гледате на нещата, защото сте усвоили уроците си. Ще привлечете вниманието на някой, когото харесвате и ще се радвате на взаимния си интерес.
05 юни 2020
Последни новини