Новогодишен поздрав от кмета на община Първомай Ангел Папазов

Скъпи съграждани,

Уважаеми госпожи и господа,

Отброяваме последните минути на 2017 година, която бе година на редица нови начала, на надежди и очаквания. Благодарение на съвместните усилия на граждани, институции и бизнес, успешно работихме в името на общата цел — доброто и просперитета на Първомайския край. Векове наред народът ни е посрещал Нова година с надежда за по-добър живот, за късмет и справедливост, за плодородие и здраве – “колкото зърно по полето, толкоз здраве и берекет в тази къща” – често ще повтарят тези дни сурвакарите. Нека бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове и в същото време – със съчувствие, искрена и реална подкрепа към хората, които се нуждаят от това. Нека в светлата празнична новогодишна нощ отворим душите си за повече доброта, човешка топлина и обич. Скъпи приятели,да вдигнем последната наздравица за изминалата година и първата – за Новата 2018-та година. Вярвам, че с ваша подкрепа ще прескочим задаващите се трудности на икономическата криза и ще продължим да развиваме и подобряваме живота в нашата община. Желая Ви кураж, сили и вяра за по-добър живот, защото от опита си се учим, как да преодоляваме трудностите. С надеждата за по-добри дни и с пожелания за здраве, щастие, благополучие и изпълнени мечти честитя на всеки един от Вас, на всеки дом, на всяко семейство в община Първомай, Новата 2018 година!

Желая от сърце на всички приятели на община Първомай новата година да бъде мирна, благодатна, изпълнена с повече успехи, много радост и сполуки!

ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2018 ГОДИНА!

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

  • 1
    12
    123
    21 -4
    18:46, 28 дек 2017
    Няма да коментирам празнословия !
  • 2
    До
    до кметЯ
    32 -1
    10:05, 29 дек 2017
    Кмете , кмете , води си хорото и не се занимавай с новогодишни речи. Какви надежди и просперитет виждаш в града(селото). Поне имай малко чест и се скрий някъде. Съсипа град с перфектно местоположение, климат и дадености. Населението преживя , а не живее, не го ли виждаш това.
  • 3
    Пи
    ПИТАГОР
    20 -2
    11:50, 29 дек 2017
    Кметя мноо хубу си води хорото веке четвърти мандат ни мо го барайте. Много знаете във форумете ама кът ви каже здрастииииии и ви умекват капачките. Ко искате за толкуз години кметя постоянно се стреми да напрай пърумай културен и най веке туристически център. Той дава надежда на хората и животните в пърумай. Изобщу той е голяма работа той даже жъ закрие пърумай след време щоту хората в пърумай нямат акъл колкото една фитка и за тва и заместник кмета ни е фитка демек по умен е от електурата. Ари честита да ви е новата година с ангу и фитката до негу.
    • Др
      Другия Питагор
      18 -2
      12:32, 29 дек 2017
      Питагоре бре, забрай ефендито бре!
  • 4
    Пи
    ПИТАГОР
    17 -2
    13:19, 29 дек 2017
    Ефендито е пръднал във феса си ва. Другия пъть надали жъ го има тува явление в пърумайската пулитика. Слушайте ко ви приказва батю ви питагор едно време ефендиту стана зам кметь по милуст щото го издуфаха от всякъде другия пъть ангу надали жъ напрай такава грешка само фитката може да устане да управлява електурата и да си придава важности.
  • 5
    Ми
    мимиша
    18 -1
    14:51, 29 дек 2017
    Питагоре нещо повече Ангу много харесвал Ефендито и щял да му възлага още по-отговорна работа!!!Давал му ресор "Защита на жените от домашно насилие".
    • Па
      Пагадито
      12 -2
      21:28, 29 дек 2017
      Ми той Ефендито така ги защитавал с куршета по лицето,че на другия ден приятелката му избягала от него.
  • 6
    Ар
    Аристотел
    13 -1
    15:35, 29 дек 2017
    Пожеланията са хубаво нЯщо, но трябва и да се върши работа. Само с пожелания нищо не става!
  • 7
    44
    4444
    10 0
    17:47, 31 дек 2017
    Много рано тоя новогадишен поздрав - да не е заминал на канарските острови или по-далече!
  • 8
    До
    до кмета
    12 0
    12:48, 1 яну 2018
    Кмете,къде го видя тоз просперитет?Едни дупки по главните улици не можете да оправите,да не говорим по кварталите,там положението е плачевно.
    Стига си вял байряка,ами ходи до съседните общини да видиш колко нови предприятия се откриват.Какво ни говориш за кризи,стига вече оправдания ,действия трябват не приказки .Време е да се събудите в тая община ,че проспахте четири мандата.
  • 9
    Ме
    местен
    4 0
    17:03, 3 яну 2018
    Кмета ходи до съседните общини, ама за по ракийка и салатка. Няма време да гледа просперитета на другите общини, ажното е софри да има.
Последни новини