16 °C

Новогодишен поздрав от кмета на община Първомай Ангел Папазов

Скъпи съграждани,

Уважаеми госпожи и господа,

Отброяваме последните минути на 2017 година, която бе година на редица нови начала, на надежди и очаквания. Благодарение на съвместните усилия на граждани, институции и бизнес, успешно работихме в името на общата цел — доброто и просперитета на Първомайския край. Векове наред народът ни е посрещал Нова година с надежда за по-добър живот, за късмет и справедливост, за плодородие и здраве – “колкото зърно по полето, толкоз здраве и берекет в тази къща” – често ще повтарят тези дни сурвакарите. Нека бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове и в същото време – със съчувствие, искрена и реална подкрепа към хората, които се нуждаят от това. Нека в светлата празнична новогодишна нощ отворим душите си за повече доброта, човешка топлина и обич. Скъпи приятели,да вдигнем последната наздравица за изминалата година и първата – за Новата 2018-та година. Вярвам, че с ваша подкрепа ще прескочим задаващите се трудности на икономическата криза и ще продължим да развиваме и подобряваме живота в нашата община. Желая Ви кураж, сили и вяра за по-добър живот, защото от опита си се учим, как да преодоляваме трудностите. С надеждата за по-добри дни и с пожелания за здраве, щастие, благополучие и изпълнени мечти честитя на всеки един от Вас, на всеки дом, на всяко семейство в община Първомай, Новата 2018 година!

Желая от сърце на всички приятели на община Първомай новата година да бъде мирна, благодатна, изпълнена с повече успехи, много радост и сполуки!

ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2018 ГОДИНА!

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  12
  123
  21 -4
  18:46, 28 дек 2017
  Няма да коментирам празнословия !
 • 2
  До
  до кметЯ
  32 -1
  10:05, 29 дек 2017
  Кмете , кмете , води си хорото и не се занимавай с новогодишни речи. Какви надежди и просперитет виждаш в града(селото). Поне имай малко чест и се скрий някъде. Съсипа град с перфектно местоположение, климат и дадености. Населението преживя , а не живее, не го ли виждаш това.
 • 3
  Пи
  ПИТАГОР
  20 -2
  11:50, 29 дек 2017
  Кметя мноо хубу си води хорото веке четвърти мандат ни мо го барайте. Много знаете във форумете ама кът ви каже здрастииииии и ви умекват капачките. Ко искате за толкуз години кметя постоянно се стреми да напрай пърумай културен и най веке туристически център. Той дава надежда на хората и животните в пърумай. Изобщу той е голяма работа той даже жъ закрие пърумай след време щоту хората в пърумай нямат акъл колкото една фитка и за тва и заместник кмета ни е фитка демек по умен е от електурата. Ари честита да ви е новата година с ангу и фитката до негу.
  • Др
   Другия Питагор
   18 -2
   12:32, 29 дек 2017
   Питагоре бре, забрай ефендито бре!
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  17 -2
  13:19, 29 дек 2017
  Ефендито е пръднал във феса си ва. Другия пъть надали жъ го има тува явление в пърумайската пулитика. Слушайте ко ви приказва батю ви питагор едно време ефендиту стана зам кметь по милуст щото го издуфаха от всякъде другия пъть ангу надали жъ напрай такава грешка само фитката може да устане да управлява електурата и да си придава важности.
 • 5
  Ми
  мимиша
  18 -1
  14:51, 29 дек 2017
  Питагоре нещо повече Ангу много харесвал Ефендито и щял да му възлага още по-отговорна работа!!!Давал му ресор "Защита на жените от домашно насилие".
  • Па
   Пагадито
   12 -2
   21:28, 29 дек 2017
   Ми той Ефендито така ги защитавал с куршета по лицето,че на другия ден приятелката му избягала от него.
 • 6
  Ар
  Аристотел
  13 -1
  15:35, 29 дек 2017
  Пожеланията са хубаво нЯщо, но трябва и да се върши работа. Само с пожелания нищо не става!
 • 7
  44
  4444
  10 0
  17:47, 31 дек 2017
  Много рано тоя новогадишен поздрав - да не е заминал на канарските острови или по-далече!
 • 8
  До
  до кмета
  12 0
  12:48, 1 яну 2018
  Кмете,къде го видя тоз просперитет?Едни дупки по главните улици не можете да оправите,да не говорим по кварталите,там положението е плачевно.
  Стига си вял байряка,ами ходи до съседните общини да видиш колко нови предприятия се откриват.Какво ни говориш за кризи,стига вече оправдания ,действия трябват не приказки .Време е да се събудите в тая община ,че проспахте четири мандата.
 • 9
  Ме
  местен
  4 0
  17:03, 3 яну 2018
  Кмета ходи до съседните общини, ама за по ракийка и салатка. Няма време да гледа просперитета на другите общини, ажното е софри да има.

Хороскоп за 15.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
С намерение сте да се посветите на работните си ангажименти и няма да сбъркате. Шансовете ви за добър изход от предстояща делова среща са реални, но трябва да се постараете повече. Но не пренасяйте грижите си върху отношението ви към близките хора. Организирайте си излет сред природата, ще се обновите.
15 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Днес не са препоръчват участия във финансови операции и даване пари на заем. Повече време отделете на познатите ви неща, в които имате опит. Експериментите отложете за друг ден. Ще се заредите със свежи идеи и енергия, ако се посветите на занимания, развиващи интелектуалните ви и душевни качества.
15 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Като отговорни хора, ще се погрижите за задълженията си, оставяйки всичко останало на за по-късно. Общуването с приятели ще внесе повече настроение и желание за развлечения. Текат трансформации, които могат да повлияят на общото ви разположение, не се притеснявайте, ако се почувствате и раздразнителни.
15 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Както в деловото си общуване, така и в личните си дела ще се изявите с качествата и уменията си, а защо не и с чара си. Ще получите изгодни оферти, някои от които имат отношение към бъдещия ви дом. Не семейните ще мислят за по-сериозно обвързване с партньора си.
15 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работите усилено по даден проект, в чийто успех сте абсолютно убедени. Бъдете готови за промени и противоречия с деловите партньори. До голяма степен от вас зависи дали преговорите ви ще имат резултат. Ще трябва да запазите спокойствие и да изложите ясно и точно позициите си. Ценно за вас ще се окаже намирането на верен съюзник.
15 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Днешният ден е пълен с изненади, но част от тях едва ли ще ви удовлетворят. Имате конкретни очаквания за нещата, които ви се случват, но събитията днес напълно ще ги опровергаят. Въпреки това имате възможността да извлечете дивиденти от новото положение, затова не се колебайте да го сторите. В личен план направете вие крачката към подобрение.
15 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Не пропускайте момента да покажете какво можете, още повече, че той ще създаде предпоставки за финансов просперитет. Не ви липсва мотивация, а и сте наясно, че трябва да разчитате предимно на себе си. И ще се справите. Вслушвайте се в интуицията си и се водете от разума си.
15 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Превърнете идеите си в своя цел, станете активни и действайте. Наложете си да спазите уговорените срокове и ще се поздравите с придобивки. За съжаление около вас има хора, които не споделят амбициите ви и това може да ви огорчи. Силни сте и ще се справите. Вечерта си починете.
15 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.
15 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към плана и да импровизирате, важно е да постигнете целта си, а това със сигурност ще стане. Честито.
15 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Краят на работната седмица ще повиши напрежението на работното място. От много страни ще ви търсят за консултация и обяснения. Намерете време и за близките си, те очакват поетите от вас обещания да бъдат спазени. А вас ви очакват финансови придобивки и среща с желан човек.
15 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Дори и да сте се почувствали огорчени от неприемливо за вас мнение на партньорите ви, не падайте духом, и не си помисляйте за промяна на плановете си. Момента не е подходящ за това. Нещо повече. Заредете се с търпение, и спокойно обмислете кой и къде греши. Бъдете доволни от съдбата, че до вас имате добър човек, на когото можете да разчитате за съвет и помощ.
15 май 2021
Последни новини