12 °C

Новогодишен поздрав от кмета на община Първомай Ангел Папазов

Скъпи съграждани,

Уважаеми госпожи и господа,

Отброяваме последните минути на 2017 година, която бе година на редица нови начала, на надежди и очаквания. Благодарение на съвместните усилия на граждани, институции и бизнес, успешно работихме в името на общата цел — доброто и просперитета на Първомайския край. Векове наред народът ни е посрещал Нова година с надежда за по-добър живот, за късмет и справедливост, за плодородие и здраве – “колкото зърно по полето, толкоз здраве и берекет в тази къща” – често ще повтарят тези дни сурвакарите. Нека бъдем силни и упорити в осъществяването на своите планове и в същото време – със съчувствие, искрена и реална подкрепа към хората, които се нуждаят от това. Нека в светлата празнична новогодишна нощ отворим душите си за повече доброта, човешка топлина и обич. Скъпи приятели,да вдигнем последната наздравица за изминалата година и първата – за Новата 2018-та година. Вярвам, че с ваша подкрепа ще прескочим задаващите се трудности на икономическата криза и ще продължим да развиваме и подобряваме живота в нашата община. Желая Ви кураж, сили и вяра за по-добър живот, защото от опита си се учим, как да преодоляваме трудностите. С надеждата за по-добри дни и с пожелания за здраве, щастие, благополучие и изпълнени мечти честитя на всеки един от Вас, на всеки дом, на всяко семейство в община Първомай, Новата 2018 година!

Желая от сърце на всички приятели на община Първомай новата година да бъде мирна, благодатна, изпълнена с повече успехи, много радост и сполуки!

ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2018 ГОДИНА!

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  12
  123
  21 -4
  18:46, 28 дек 2017
  Няма да коментирам празнословия !
 • 2
  До
  до кметЯ
  32 -1
  10:05, 29 дек 2017
  Кмете , кмете , води си хорото и не се занимавай с новогодишни речи. Какви надежди и просперитет виждаш в града(селото). Поне имай малко чест и се скрий някъде. Съсипа град с перфектно местоположение, климат и дадености. Населението преживя , а не живее, не го ли виждаш това.
 • 3
  Пи
  ПИТАГОР
  20 -2
  11:50, 29 дек 2017
  Кметя мноо хубу си води хорото веке четвърти мандат ни мо го барайте. Много знаете във форумете ама кът ви каже здрастииииии и ви умекват капачките. Ко искате за толкуз години кметя постоянно се стреми да напрай пърумай културен и най веке туристически център. Той дава надежда на хората и животните в пърумай. Изобщу той е голяма работа той даже жъ закрие пърумай след време щоту хората в пърумай нямат акъл колкото една фитка и за тва и заместник кмета ни е фитка демек по умен е от електурата. Ари честита да ви е новата година с ангу и фитката до негу.
  • Др
   Другия Питагор
   18 -2
   12:32, 29 дек 2017
   Питагоре бре, забрай ефендито бре!
 • 4
  Пи
  ПИТАГОР
  17 -2
  13:19, 29 дек 2017
  Ефендито е пръднал във феса си ва. Другия пъть надали жъ го има тува явление в пърумайската пулитика. Слушайте ко ви приказва батю ви питагор едно време ефендиту стана зам кметь по милуст щото го издуфаха от всякъде другия пъть ангу надали жъ напрай такава грешка само фитката може да устане да управлява електурата и да си придава важности.
 • 5
  Ми
  мимиша
  18 -1
  14:51, 29 дек 2017
  Питагоре нещо повече Ангу много харесвал Ефендито и щял да му възлага още по-отговорна работа!!!Давал му ресор "Защита на жените от домашно насилие".
  • Па
   Пагадито
   12 -2
   21:28, 29 дек 2017
   Ми той Ефендито така ги защитавал с куршета по лицето,че на другия ден приятелката му избягала от него.
 • 6
  Ар
  Аристотел
  13 -1
  15:35, 29 дек 2017
  Пожеланията са хубаво нЯщо, но трябва и да се върши работа. Само с пожелания нищо не става!
 • 7
  44
  4444
  10 0
  17:47, 31 дек 2017
  Много рано тоя новогадишен поздрав - да не е заминал на канарските острови или по-далече!
 • 8
  До
  до кмета
  12 0
  12:48, 1 яну 2018
  Кмете,къде го видя тоз просперитет?Едни дупки по главните улици не можете да оправите,да не говорим по кварталите,там положението е плачевно.
  Стига си вял байряка,ами ходи до съседните общини да видиш колко нови предприятия се откриват.Какво ни говориш за кризи,стига вече оправдания ,действия трябват не приказки .Време е да се събудите в тая община ,че проспахте четири мандата.
 • 9
  Ме
  местен
  4 0
  17:03, 3 яну 2018
  Кмета ходи до съседните общини, ама за по ракийка и салатка. Няма време да гледа просперитета на другите общини, ажното е софри да има.

Хороскоп за 20.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
20 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
20 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
20 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
20 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
20 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
20 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
20 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
20 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
20 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
20 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
20 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
20 сеп 2020
Последни новини