15 °C

Вторият по големина проект, реализиран под надзора на РИОСВ - Пловдив, е в Буково

Изображение 1 от 2

  В село Буково е изградено допълнително водоснабдяване, съобщиха от пресцентъра на РИОСВ. Обектът е на стойност 1 137 239,88 лв. До момента всички строително-монтажни работи са изпълнени и се очаква включване от ЕVN на помпена станция. След провеждане на 72-часовите проби ще се въведе в редовна експлоатация. С реализацията на този обект се решава проблемът на селото, където до момента е имало питейна вода по 2 часа на ден.

  Това е вторият по стойност проект, реализиран по ПУДООС в Пловдивска област. Най-скъпата реализация е Водопроводната мрежа в квартал „Парчевич“ в Раковски, обновена за2 669 046,33 лв.

  Освен това, в Пловдивска област с помощта на Предприятието за Управление на дейностите по опазване на околната среда са изградени зони за спорт и отдих и 28 детски площадки по проекти от кампанията „Чиста околна среда-2017 г.“. Те са на стойност около 200 000 лв. Обектите са реализирани под контрола на РИОСВ – Пловдив. 

  Parvomai.net

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   45
   456
   3 -8
   22:06, 29 ное 2017
   Ужас Първомай тъне в аварии за вода, а държавата д... Виж коментара
  • 2
   12
   12345_1512056679
   5 -1
   17:44, 30 ное 2017
   Аз мисля че и тези хора са част от тази държава и след прекарани много години със режим на водата Наистина заслужават такъв един проект . Буковци да са благодарни на г-жа Попова кмета Али и целия екип ,който работи.
  • 3
   12
   12121212
   3 -5
   21:01, 30 ное 2017
   За какво сте благодарни г-д Али или д-р Попова ли направи,(асфалта)(водата) То проектите бяха направени по време на г-д Метин .Сега се отпуснаха парите и се прави .Благодарете на него и най вече на г-д Папазов.ВСИЧКИ ЗНАЯТ ТОВА
   • R
    R
    5 -1
    07:40, 1 дек 2017
    Г-н 1212121212 искам само да ти кажа че си един заблуден младеж и съм сигорен че знаеш истината но неможеш и ти като останалите да го признаеш има една максима когато фактите говрят и Боговете мълчат. А това което се случи в с.Буково последните 2 години е факт, благодарение на ГЕРБ и техния кмет г-н Баджакли.
   • 23
    232232
    3 0
    13:54, 2 дек 2017
    Колко има да си мечтаете още ,за 8 години само проекти ли е правил бившия кмет,и защо не бяха отпуснати тези пари ,знаете и се правите на интересни,не си приписвайте заслугите на други,които са по кадърни,
   • 23
    2323
    3 0
    23:37, 2 дек 2017
    неграмотен,какво пишеш и ти не знаеш, пиши го на разбираем език за да разберат повече от заинтересованите ,които не знаят ,как са станали тези чудеса

  Хороскоп за 14.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
  14 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
  14 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
  14 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
  14 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
  14 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
  14 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
  14 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
  14 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
  14 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
  14 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
  14 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
  14 май 2021
  Последни новини