17 °C

НКЖИ е готова на среща за преодоляване на разделението на града

Във връзка с изпратеното до НКЖИ писмо и проведения на 29 октомври митинг заради неизпълнените обещания, изпълнителният директор на компанията е изпратил писмо, адресирано до кмета на общината, председателя на ОбС и Янко Диков – в качеството му на председател на инициативния комитет.

В писмото се казва, че се проявява разбиране за транспортно-комуникационните проблеми на гражданите в Първомай“. Затова те предлагат в началото на следващата година да бъде проведена среща с общинското ръководство и в присъствието на Инициативния комитет, „където да бъдат обсъдени проблемните въпроси и да бъдат предприети конструктивни действия, които са в правомощията на двете страни и които биха довели до удовлетворяващи резултати.

В края на писмото, изпълнителният директор заявява, че в компанията са отворени за конструктивен диалог по всички въпроси.

За писмения отговор като резултат от общите усилия съобщи самия Янко Диков, публикувайки писмото в своя фейсбук профил.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ча
  Чана Вана
  14 -2
  21:28, 24 ное 2017
  Този на снимката така и не разбра, че по- скоро човешки крак ще стъпи на Плутон , от колкото да отворят нов път през ЖП линията до магазина му. Че после професор Христов виновен като даде характеристика на онези дето вярват че ДикОФФФФФФ ще успее!!
 • 2
  Ре
  Реалист-пророк
  12 -2
  09:23, 25 ное 2017
  Това е вече нелепо! тепърва срещи и обсъждания? Че те десетки срещи бяха направени в последните 6-7 години вече! Какво повече може да се каже?
  И второ - ако някога този ЗИГЗАГООБРАЗЕН подлез стане факт, животите, които ще бъдат отнети от катастрофи в него ще тежат на съвестта ви!!! Как си представяте S-образен подлез без видимост, под голям наклон? те ще се изтрепат хората!
  • Пр
   Пророк-реалист
   12 -2
   17:28, 25 ное 2017
   Виждам в бъдещето ще има още три пъти по толкова срещи и когато на небето се появи звезда тогава НКЖИ ще покаже среден пръст на ДиКофф. До тогава жална ни майка на хората и пророците в пърумай. АнгУ ще кметува още барем 5 мандата пет пъти по четири години ще вика на пърУмайци ЗДРАСТИИИИ Дикоф Толкова пъти ще пребъде в местния парламент обещаващ на фитките от пърумай с-образен, щ-образен и накрая безобразен прокар. Фитлето и червените маймуни заедно с ангУ жъ унищужът пърумай герберите горките ще се олизват от страни и нищУ нема да напраят. След като минат пет пъти по четири години тогава ангУ ще бъде сразен и свален от престола си в общинътъ с умекнала вече фишка и неспосбен да прай нищо от човек с черен тен приличащ на арапин. Щото само децата на днешните фигани ще са останали да бродят из пърумайската пустош.
 • 3
  55
  5555
  8 0
  14:46, 25 ное 2017
  НКЖИ трябваше да направи пътя за квартал Любеново който разби при строежа на ЖП линията както и да си родържа подлезите
 • 4
  12
  123
  7 -1
  18:27, 25 ное 2017
  Пророкът-реалист е прав и всички съзнават това,но понеже в тази пародия на град останаха само дебили,никой нищо не казва.
 • 5
  Ду
  Дуньо Просия
  8 -2
  00:20, 26 ное 2017
  Казваме Дикофф спри се това твоето е ГЛУПОСТ!!!
 • 6
  Aтанасов А.
  4 0
  18:40, 26 ное 2017
  Нали трябва да се отклонява вниманието на хората с нещо друго ,за да не Ви идва на ума да питате и недоволствате от реалните проблеми на града и общината.Ето Ви един банален случай кой как си гледа работата.Движейки се по улица "Братя Миладинови" север ,покрай оградата на "старата гимназия" в посока изток -запад или обратно, има едни дървета които са се надвесили над тротоара и плачат за "грижи". Да бъдат подрязани но на никой не му дреме за този проблем.Има огромен клон надвесил се над тротоара на височина около ,1,70-1,80 м. над земята,на който съпругата ми тази вечер си нарани главата.Не ,че тя е 2 метра.Само 1,80 м.,представете си ако от там мине по висок човек какво може да се случи.Трябва ли винаги да се чака да се появи проблем и тогава да се решава?А когато зимата навали сняг и клоните натежат и още повече се приведат?Уверен съм ,че на десетки места е така.А само това ли е?Такива "дребни" и несъществени за някои проблеми в града ни са цял куп.Защо са толкова много?Явно тези които трябва да си вършат работата за да не съществуват ,не си я вършат.
  • Гъ
   Гъливер
   9 0
   19:35, 26 ное 2017
   труден стана живота за великаните в оърумай може би защото ангУ е джудже ли за нещо друго но все по трудно се живее в пърумай. После хората ще викат защо великаните напускат пърумай ами ей заради това щото има клони които висят по на 2 метра от земята щото има пътни знаци поставени на същата височина. Миналия ден един мой познат великан без да гледа се удари в един знак стоп и се наложи да спре даже и да падне. Затова съберете се всички великани, ентове троли и всички извънгабаритни приказни герои и идете да протестирате пред общинътъ за да се подобри градската среда и да стане подходяща за обитание и за великани а не само за жужета.
  • Хх
   хх
   2 0
   21:48, 27 ное 2017
   В общината има на щат 8 озеленители.
 • 7
  Ат
  Атанас А.
  1 -1
  10:56, 27 ное 2017
  "Гъливер", всичко с времето си ! Няма да е нужно да сме се родили стрълдбръги. И надявам се не сме в страната на хоинъмите. Знам ,че с ръченица няма да стане.Все пак е нещо, в сравнение с нищо .Случката си беше реална.Благодаря.

Хороскоп за 17.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Стъпките, които предприемате ще бъдат резултатни. Необходимо ви е повече спокойствие, не бъдете припрени. Възможно е недоброжелатели умишлено да ви създават спънки, но увереността ви ще ви помогне да се абстрахирате от тях. Амбицирани сте да доведете до добър край начинанията си.
17 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви днес ще е ползотворна и изпълнена с емоции. Заобиколени сте от хора, с които се разбирате чудесно и успявате заедно да се справите с редица ситуации. Очаквате твърде много от неясен въпрос, за предпочитате е за момента да не възлагате големи надежди, за да не останете разочаровани. В личен план ви се налага да рискувате, направете го, струва си.
17 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За себе си изяснете какво точно искате и го направете.Успеете ли, ще се почувствате по-добре и ще добиете желание за нови развития. Започнати проекти могат да бъдат прекъснати, вина, за което носите и вие. Работейки върху себе си, ще постигнете вътрешна хармония и с повече доверие ще градите плановете си.
17 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
17 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Заели сте се с твърде усложнени дела, които сте решени да доведете до успешен край. Ще ви е необходимо сътрудничество с ваши колеги, така че бъдете готови да споделите работата си и с други хора. Това ще ви бъде полезно, тъй като ще узнаете ценни похвати и такива, които досега сте пренебрегвали. Положете повече усилия и ще останете доволни.
17 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Възможно е днес да научите нещо, което коренно да промени плановете ви за деня. Част от работата ви значително ще се улесни вследствие на нововъведенията, които ви предстоят. Организационните ви способности ви издигат в очите на хората, с които работите. В личен план ви предстои нещо приятно, което наистина заслужавате.
17 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Професионални новости ще ви подтикнат към повече активност, очаква ви повишение или преминаване на нова работа. На време ще предложите идеите си, които ще се оценят и реализират. Няма да ви липсват и трудности, но като истински воини няма да се огънете пред поредното изпитание.
17 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не омаловажавайте хората, които крачат редом до вас, предлагайки помощта си безусловно. Сред тях са близките и приятелите, които често остават в сянката на успехите ви. Взаимоотношенията ви се нуждаят от обновяване и е добре първата крачка в това отношение да бъде ваша. В тишина, далече от суетата и шума ще откриете отговорите, които търсите.
17 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В домашна обстановка ще се чувствате добре. Атмосферата предразполага към отмора и занимания с любими неща. Насладете се на спокойствието си, и ако имате време подгответе плановете си за предстоящата седмица. В тази връзка трябва да отделите време за сметките си, които сте изоставили.
17 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Повечето от вас се отдават на заслужена почивка днес. Постарайте се да стоите далеч от шумни мероприятия, които само ще ви подразнят. Имате възможност да прекарате повече време с любимия човек и вие ще успеете да се възползвате от нея. Вечерта ви очаква приятно прекарване сред близки хора. Получавате подкрепата на определен човек за своя идея.
17 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Активността ви ще е в синхрон с настроението ви за промяна. Ще работите по затвърдяване на новостите на работното място, чиито инициатор сте вие. Няма да сте сами в усилията си, а и конкуренцията ще ви подскаже, че вървите в правилната посока. Реализиране на финансови сделки и проекти.
17 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Времето ще ви притиска, а от вас се очакват едва ли не подвизи. Внимавайте какво приказвате, за да не нараните някого неволно в стремежа си да вземете отношение към всеки възникнал проблем. Освен всичко друго ще постигнете съгласие по спорни въпроси и делата ви ще се ускорят.
17 май 2021
Последни новини