22 °C

НКЖИ е готова на среща за преодоляване на разделението на града

Във връзка с изпратеното до НКЖИ писмо и проведения на 29 октомври митинг заради неизпълнените обещания, изпълнителният директор на компанията е изпратил писмо, адресирано до кмета на общината, председателя на ОбС и Янко Диков – в качеството му на председател на инициативния комитет.

В писмото се казва, че се проявява разбиране за транспортно-комуникационните проблеми на гражданите в Първомай“. Затова те предлагат в началото на следващата година да бъде проведена среща с общинското ръководство и в присъствието на Инициативния комитет, „където да бъдат обсъдени проблемните въпроси и да бъдат предприети конструктивни действия, които са в правомощията на двете страни и които биха довели до удовлетворяващи резултати.

В края на писмото, изпълнителният директор заявява, че в компанията са отворени за конструктивен диалог по всички въпроси.

За писмения отговор като резултат от общите усилия съобщи самия Янко Диков, публикувайки писмото в своя фейсбук профил.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ча
  Чана Вана
  14 -2
  21:28, 24 ное 2017
  Този на снимката така и не разбра, че по- скоро човешки крак ще стъпи на Плутон , от колкото да отворят нов път през ЖП линията до магазина му. Че после професор Христов виновен като даде характеристика на онези дето вярват че ДикОФФФФФФ ще успее!!
 • 2
  Ре
  Реалист-пророк
  12 -2
  09:23, 25 ное 2017
  Това е вече нелепо! тепърва срещи и обсъждания? Че те десетки срещи бяха направени в последните 6-7 години вече! Какво повече може да се каже?
  И второ - ако някога този ЗИГЗАГООБРАЗЕН подлез стане факт, животите, които ще бъдат отнети от катастрофи в него ще тежат на съвестта ви!!! Как си представяте S-образен подлез без видимост, под голям наклон? те ще се изтрепат хората!
  • Пр
   Пророк-реалист
   12 -2
   17:28, 25 ное 2017
   Виждам в бъдещето ще има още три пъти по толкова срещи и когато на небето се появи звезда тогава НКЖИ ще покаже среден пръст на ДиКофф. До тогава жална ни майка на хората и пророците в пърумай. АнгУ ще кметува още барем 5 мандата пет пъти по четири години ще вика на пърУмайци ЗДРАСТИИИИ Дикоф Толкова пъти ще пребъде в местния парламент обещаващ на фитките от пърумай с-образен, щ-образен и накрая безобразен прокар. Фитлето и червените маймуни заедно с ангУ жъ унищужът пърумай герберите горките ще се олизват от страни и нищУ нема да напраят. След като минат пет пъти по четири години тогава ангУ ще бъде сразен и свален от престола си в общинътъ с умекнала вече фишка и неспосбен да прай нищо от човек с черен тен приличащ на арапин. Щото само децата на днешните фигани ще са останали да бродят из пърумайската пустош.
 • 3
  55
  5555
  8 0
  14:46, 25 ное 2017
  НКЖИ трябваше да направи пътя за квартал Любеново който разби при строежа на ЖП линията както и да си родържа подлезите
 • 4
  12
  123
  7 -1
  18:27, 25 ное 2017
  Пророкът-реалист е прав и всички съзнават това,но понеже в тази пародия на град останаха само дебили,никой нищо не казва.
 • 5
  Ду
  Дуньо Просия
  8 -2
  00:20, 26 ное 2017
  Казваме Дикофф спри се това твоето е ГЛУПОСТ!!!
 • 6
  Aтанасов А.
  4 0
  18:40, 26 ное 2017
  Нали трябва да се отклонява вниманието на хората с нещо друго ,за да не Ви идва на ума да питате и недоволствате от реалните проблеми на града и общината.Ето Ви един банален случай кой как си гледа работата.Движейки се по улица "Братя Миладинови" север ,покрай оградата на "старата гимназия" в посока изток -запад или обратно, има едни дървета които са се надвесили над тротоара и плачат за "грижи". Да бъдат подрязани но на никой не му дреме за този проблем.Има огромен клон надвесил се над тротоара на височина около ,1,70-1,80 м. над земята,на който съпругата ми тази вечер си нарани главата.Не ,че тя е 2 метра.Само 1,80 м.,представете си ако от там мине по висок човек какво може да се случи.Трябва ли винаги да се чака да се появи проблем и тогава да се решава?А когато зимата навали сняг и клоните натежат и още повече се приведат?Уверен съм ,че на десетки места е така.А само това ли е?Такива "дребни" и несъществени за някои проблеми в града ни са цял куп.Защо са толкова много?Явно тези които трябва да си вършат работата за да не съществуват ,не си я вършат.
  • Гъ
   Гъливер
   9 0
   19:35, 26 ное 2017
   труден стана живота за великаните в оърумай може би защото ангУ е джудже ли за нещо друго но все по трудно се живее в пърумай. После хората ще викат защо великаните напускат пърумай ами ей заради това щото има клони които висят по на 2 метра от земята щото има пътни знаци поставени на същата височина. Миналия ден един мой познат великан без да гледа се удари в един знак стоп и се наложи да спре даже и да падне. Затова съберете се всички великани, ентове троли и всички извънгабаритни приказни герои и идете да протестирате пред общинътъ за да се подобри градската среда и да стане подходяща за обитание и за великани а не само за жужета.
  • Хх
   хх
   2 0
   21:48, 27 ное 2017
   В общината има на щат 8 озеленители.
 • 7
  Ат
  Атанас А.
  1 -1
  10:56, 27 ное 2017
  "Гъливер", всичко с времето си ! Няма да е нужно да сме се родили стрълдбръги. И надявам се не сме в страната на хоинъмите. Знам ,че с ръченица няма да стане.Все пак е нещо, в сравнение с нищо .Случката си беше реална.Благодаря.

Хороскоп за 01.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
01 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
01 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
01 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
01 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
01 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
01 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
01 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
01 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
01 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
01 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
01 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
01 окт 2020
Последни новини