14 °C

НКЖИ е готова на среща за преодоляване на разделението на града

Във връзка с изпратеното до НКЖИ писмо и проведения на 29 октомври митинг заради неизпълнените обещания, изпълнителният директор на компанията е изпратил писмо, адресирано до кмета на общината, председателя на ОбС и Янко Диков – в качеството му на председател на инициативния комитет.

В писмото се казва, че се проявява разбиране за транспортно-комуникационните проблеми на гражданите в Първомай“. Затова те предлагат в началото на следващата година да бъде проведена среща с общинското ръководство и в присъствието на Инициативния комитет, „където да бъдат обсъдени проблемните въпроси и да бъдат предприети конструктивни действия, които са в правомощията на двете страни и които биха довели до удовлетворяващи резултати.

В края на писмото, изпълнителният директор заявява, че в компанията са отворени за конструктивен диалог по всички въпроси.

За писмения отговор като резултат от общите усилия съобщи самия Янко Диков, публикувайки писмото в своя фейсбук профил.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Ча
  Чана Вана
  14 -2
  21:28, 24 ное 2017
  Този на снимката така и не разбра, че по- скоро човешки крак ще стъпи на Плутон , от колкото да отворят нов път през ЖП линията до магазина му. Че после професор Христов виновен като даде характеристика на онези дето вярват че ДикОФФФФФФ ще успее!!
 • 2
  Ре
  Реалист-пророк
  12 -2
  09:23, 25 ное 2017
  Това е вече нелепо! тепърва срещи и обсъждания? Че те десетки срещи бяха направени в последните 6-7 години вече! Какво повече може да се каже?
  И второ - ако някога този ЗИГЗАГООБРАЗЕН подлез стане факт, животите, които ще бъдат отнети от катастрофи в него ще тежат на съвестта ви!!! Как си представяте S-образен подлез без видимост, под голям наклон? те ще се изтрепат хората!
  • Пр
   Пророк-реалист
   12 -2
   17:28, 25 ное 2017
   Виждам в бъдещето ще има още три пъти по толкова срещи и когато на небето се появи звезда тогава НКЖИ ще покаже среден пръст на ДиКофф. До тогава жална ни майка на хората и пророците в пърумай. АнгУ ще кметува още барем 5 мандата пет пъти по четири години ще вика на пърУмайци ЗДРАСТИИИИ Дикоф Толкова пъти ще пребъде в местния парламент обещаващ на фитките от пърумай с-образен, щ-образен и накрая безобразен прокар. Фитлето и червените маймуни заедно с ангУ жъ унищужът пърумай герберите горките ще се олизват от страни и нищУ нема да напраят. След като минат пет пъти по четири години тогава ангУ ще бъде сразен и свален от престола си в общинътъ с умекнала вече фишка и неспосбен да прай нищо от човек с черен тен приличащ на арапин. Щото само децата на днешните фигани ще са останали да бродят из пърумайската пустош.
 • 3
  55
  5555
  8 0
  14:46, 25 ное 2017
  НКЖИ трябваше да направи пътя за квартал Любеново който разби при строежа на ЖП линията както и да си родържа подлезите
 • 4
  12
  123
  7 -1
  18:27, 25 ное 2017
  Пророкът-реалист е прав и всички съзнават това,но понеже в тази пародия на град останаха само дебили,никой нищо не казва.
 • 5
  Ду
  Дуньо Просия
  8 -2
  00:20, 26 ное 2017
  Казваме Дикофф спри се това твоето е ГЛУПОСТ!!!
 • 6
  Aтанасов А.
  4 0
  18:40, 26 ное 2017
  Нали трябва да се отклонява вниманието на хората с нещо друго ,за да не Ви идва на ума да питате и недоволствате от реалните проблеми на града и общината.Ето Ви един банален случай кой как си гледа работата.Движейки се по улица "Братя Миладинови" север ,покрай оградата на "старата гимназия" в посока изток -запад или обратно, има едни дървета които са се надвесили над тротоара и плачат за "грижи". Да бъдат подрязани но на никой не му дреме за този проблем.Има огромен клон надвесил се над тротоара на височина около ,1,70-1,80 м. над земята,на който съпругата ми тази вечер си нарани главата.Не ,че тя е 2 метра.Само 1,80 м.,представете си ако от там мине по висок човек какво може да се случи.Трябва ли винаги да се чака да се появи проблем и тогава да се решава?А когато зимата навали сняг и клоните натежат и още повече се приведат?Уверен съм ,че на десетки места е така.А само това ли е?Такива "дребни" и несъществени за някои проблеми в града ни са цял куп.Защо са толкова много?Явно тези които трябва да си вършат работата за да не съществуват ,не си я вършат.
  • Гъ
   Гъливер
   9 0
   19:35, 26 ное 2017
   труден стана живота за великаните в оърумай може би защото ангУ е джудже ли за нещо друго но все по трудно се живее в пърумай. После хората ще викат защо великаните напускат пърумай ами ей заради това щото има клони които висят по на 2 метра от земята щото има пътни знаци поставени на същата височина. Миналия ден един мой познат великан без да гледа се удари в един знак стоп и се наложи да спре даже и да падне. Затова съберете се всички великани, ентове троли и всички извънгабаритни приказни герои и идете да протестирате пред общинътъ за да се подобри градската среда и да стане подходяща за обитание и за великани а не само за жужета.
  • Хх
   хх
   2 0
   21:48, 27 ное 2017
   В общината има на щат 8 озеленители.
 • 7
  Ат
  Атанас А.
  1 -1
  10:56, 27 ное 2017
  "Гъливер", всичко с времето си ! Няма да е нужно да сме се родили стрълдбръги. И надявам се не сме в страната на хоинъмите. Знам ,че с ръченица няма да стане.Все пак е нещо, в сравнение с нищо .Случката си беше реална.Благодаря.

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини