0 °C

Половината от сумата за имплантите на Валя вече е събрана, операцията ѝ - насрочена

Изображение 1 от 3

  Над 20 000 лв. е сумата по сметката на Калинка Тонева за импланти на дъщеря ѝ Валентина. Само 2 седмици бяха нужни, за да помогнем на Валя да направи първата голяма крачка към живот без болка. Това даде възможност да бъде определена и дата за операция – 8 януари. Вече и най-големите скептици са убедени, че до тогава така нужните 40 000 лв. ще бъдат събрани. Все още не са отворени огромният брой кутии, поставени в редица училища в Пловдив и Първомай. А в събота стартира и поредица благотворителни прояви с разнообразна програма за всякакъв вкус – рап, фолклор, рок, театър.

  Първата ще е в кафе „FX“, където на 18 срещу 19 ноември е организирано благотворително парти с черна музика. Входът е 5 лв, а началото – малко след полунощ.

  Следващата изява ще бъде на учениците от СУ „Златаров“, които подготвят концерт с вход за желаещите 5 лв., на 22 ноември от 18 часа. Мястото на събитието е актовата зала на училището.

  На 24 ноември от 18.30 часа в салона на читалище „Св.св. Кирил и Методий“ ще се проведе голям благотворителен концерт с участието на Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Ваня Вълкова, Атанаска Тенева, танцов клуб „Евридика“ и КСТ „Меджик Степ“ - Чирпан. Цената на билетите е 5 лв.

  Рок групи ще свирят в полза на Валя на 3 декември в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив от 10.30 часа

  На 5 декември, от 19 часа в залата на СУ „Златаров“ ще бъде благотворителното представление на „Неотразима на 50“. Цена на билета – 10 лв.

  Майката на Валя, Калинка, разказа за впечатляващи и трогателни случаи на милосърдие от съученици и приятели на дъщеря ѝ. Дете, което е дарило спестените си 260 лв., за да може приятелката му да живее нормално. Момичета, които лично са обикаляли търговци от сергия на сергия, за да разказват за Валя и да съберат парички за имплантите ѝ. Нека да изпълним оставащите 53 дни до операцията с още много доброта!

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 16.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Денят ви ще премине по-леко, наситен с приятни емоции и срещи. Ще ви се отдава без затруднения да решавате въпроси от професионален, обществен и личен характер. С колегите си бъде коректни, както и с всеки друг, ако искате да приключите навреме и без нежелани последствия общите ви задачи.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Несвойствени за вас занимания ще отнемат част от времето ви, но няма да съжалявате. Добри попадения в сферата на недвижимите имоти, както и в рекламата и бизнеса, като цяло. Нищо не е случайно, за успеха си сте работили много, днес ще берете плодовете от този труд. Движете се повече и общувайте с приятни хора.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Денят ви ще е успешен и наситен с преживявания. Преуморявате се с работа, но има защо. Ще получите добра оценка и предложение за промяна на работното място. Финансовите придобивки ще ви радват, а също и доверието на хората към вас. Ще получите нови възможности за реализация и социален възход.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Отнасяйте се с разбиране към градивната критика по ваш адрес. Със сигурност има какво да научите за себе си, въпреки опита и квалификацията ви. Истина е, че имате повече разходи през тези дни, но по-важно е, че ги правите с желание – за подаръци и други удоволствия. Настроението ви в никакъв случай няма да пострада.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате върху какво да се съсредоточите, за това ще си спестите излишните приказки. Отдадени на работата си, ще се вглеждате в променящите се бързо събития и ще търсите своето място в тях. Няма да ви бъде трудно, с логичното си мислене и действия бързо ще си осигурите добри позиции.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Активността ви ще ускори развоя на делата, насочвайки събитията в благоприятна за вас посока. В общуванията си бъдете търпеливи и не създавайте напрежение на хората, които не се отличават с вашите качества. По-възрастен човек ще ви заяви намеренията си относно предстоящо събитие.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес сте особено привлекателни за околните, чувството ви за хумор и младежкото ви излъчване до голяма степен ще ви помогнат в деловите ви срещи. Дори по време на напрегнати преговори успявате деликатно да разведрите обстановката.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Готовността ви да сте полезни и добрата ви подготовка, ще направят възможно постигането на всичко, с което се захванете днес. Ще получите потвърждение на казаното много скоро. Смелите ви ходове и вниманието на което се радвате, ще доведат до положителни развития в живота ви.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Други от вас ще засилят общуването си с колеги и познати, помагайки им да подобрят душевното си равновесие. Силни сте и внушавате доверие и надежда, когато го желаете.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Възползвайте се от собствената си изобретателност. Можете да бъдете доволни от себе си по отношение на деловите си ангажименти и това няма да е случайно. Стремете се към повече прозрачност във взаимоотношенията си с хората около вас. Забравете миналото и се съсредоточете върху настоящето.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Поставяте си постижими цели, които няма да ви затруднят. Успявайки в намеренията си, ще подобрите вярата в собствените си сили, а с нея и мотивацията си да продължите напред. За награда ще изживеете вълнуващи мигове с човек, когото харесвате. Също така ще се ползвате от услугите на тези, които ви обичат.
  16 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Здравословното и физическото ви състояние е отлично. Започвате добре новата работна седмица, имате много нови планове, върху които съсредоточавате усилията си. Напрежение е възможно да се появи от страна на интимния ви партньор, затова бъдете внимателни. Вие сте решаваща страна в случая.
  16 яну 2021
  Последни новини