17 °C

Половината от сумата за имплантите на Валя вече е събрана, операцията ѝ - насрочена

Изображение 1 от 3

  Над 20 000 лв. е сумата по сметката на Калинка Тонева за импланти на дъщеря ѝ Валентина. Само 2 седмици бяха нужни, за да помогнем на Валя да направи първата голяма крачка към живот без болка. Това даде възможност да бъде определена и дата за операция – 8 януари. Вече и най-големите скептици са убедени, че до тогава така нужните 40 000 лв. ще бъдат събрани. Все още не са отворени огромният брой кутии, поставени в редица училища в Пловдив и Първомай. А в събота стартира и поредица благотворителни прояви с разнообразна програма за всякакъв вкус – рап, фолклор, рок, театър.

  Първата ще е в кафе „FX“, където на 18 срещу 19 ноември е организирано благотворително парти с черна музика. Входът е 5 лв, а началото – малко след полунощ.

  Следващата изява ще бъде на учениците от СУ „Златаров“, които подготвят концерт с вход за желаещите 5 лв., на 22 ноември от 18 часа. Мястото на събитието е актовата зала на училището.

  На 24 ноември от 18.30 часа в салона на читалище „Св.св. Кирил и Методий“ ще се проведе голям благотворителен концерт с участието на Росица Пейчева, Здравко Мандаджиев, Ваня Вълкова, Атанаска Тенева, танцов клуб „Евридика“ и КСТ „Меджик Степ“ - Чирпан. Цената на билетите е 5 лв.

  Рок групи ще свирят в полза на Валя на 3 декември в Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив от 10.30 часа

  На 5 декември, от 19 часа в залата на СУ „Златаров“ ще бъде благотворителното представление на „Неотразима на 50“. Цена на билета – 10 лв.

  Майката на Валя, Калинка, разказа за впечатляващи и трогателни случаи на милосърдие от съученици и приятели на дъщеря ѝ. Дете, което е дарило спестените си 260 лв., за да може приятелката му да живее нормално. Момичета, които лично са обикаляли търговци от сергия на сергия, за да разказват за Валя и да съберат парички за имплантите ѝ. Нека да изпълним оставащите 53 дни до операцията с още много доброта!

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 13.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Задълженията ви на работното място се повишават и за нечие съжаление това не събужда ентусиазма ви. Защитете интересите си, като поискате повишение на възнаграждението. Имате шанс да го получите, предвид промените. Ще покажете щедростта си към друг, с което ще го изненадате приятно, но нали това целите.
  13 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Тактично ще се намесите там, където считате, че е наложително, разчиствайки пътя за развитие на идеите ви. По този начин ще покажете на когото трябва, че не търпите възражения, но деликатно, без да влизате в открит спор или конфликт. Бъдете сговорчиви и ще ви бъде по-лесно.
  13 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Уверени във възможностите си излизате от пасивността, която ви беше обгърнала и поемете нещата в свои ръце. Ще покажете гъвкавост в непредвидена ситуация. Не отклонявайте покана за среща, ще ви бъде интересно и приятно. Общувайте, развличайте се, станете отново себе си.
  13 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. В много отношения се чувствате водещи и заслугата си е изцяло ваша. Стремежът ви към овладяване на повече знания ще ви обогати, като на първо място ще подобри позициите ви на работното място, а по-късно и в обществото.
  13 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Днес се опитайте да удържате емоциите си, особено на работното място. В противен случай рискувате да си навлечете гнева на високопоставен човек. Не натоварвайте вашите близки с проблемите си. Те самите сигурно също имат свои вълнения. Имате нужда от спокойствие и уединение към края на деня.
  13 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Изпълнението на служебни или семейни ангажименти може да създаде напрежение в отношенията ви с околните, но проявете търпение. Интересно запознанство или предложение ще ви накара да промените част от плановете си. Не след дълго със задоволство ще установите, че точно този човек сте търсили.
  13 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Въпреки натовареността ви с проблеми ще бъдете на висота и уверено ще ги отхвърляте. Може да лансирате идеите си по отношение развитието на бизнеса и те ще се възприемат положително. Бъдете оптимисти, случващото се идва да покаже качествата ви. Любовта ви дава допълнителни сили, действайте.
  13 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
  13 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Стои пред вас въпрос, който не търпи отлагане. Ситуацията ще ви предложи избор и колкото по-бързо реагирате, толкова по-добре ще бъде за вас. Печелите доверието на човек от обкръжението си и това ви помага да наложите вижданията си по предстоящи промени. На дамите им предстои да изживеят романтичен уикенд.
  13 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Доброто ви настроение е гаранция за добре свършена работа, както и за подобряване на общия климат. До толкова влияете на околните, че би трябвало да си давате по-често сметка за това. Ще създавате повече и полезни контакти, които бихте могли да използвате за каузата си. Запомнящи се изяви за хората, чиято работа е свързана със социални ангажименти.
  13 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Повярвайте в перспективата на начинанията си и не давайте ухо на съмненията. Страхът не е добър съветник, ще ви връща назад. С част от задачите ще приключите успешно още днес. Това ще ви стимулира и направи оптимисти за бъдещето ви. Любовни вълнения ще ви настроят романтично и ще търсите близостта на любимия си човек.
  13 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявявате силно чувство за отговорност и с търпение, стъпка по стъпка ще се добирате до върха. Работохолизма ви е пословичен. Бъдете овладени и спокойни, и не се поддавайте на провокации. Ако това се случи опитайте се да контролирате страстите. Денят ви е динамичен и многообещаващ. Бъдете откровени и открити и ще се справите.
  13 май 2021
  Последни новини