15 °C

Лекарската колегия отличи д-р Добрин Кръстев

Д-р Добрин Кръстев беше отличен за работата си като акушеро – гинеколог и завеждаш АГО – отделението на МБАЛ - Първомай. Той е номинация на пловдивската колегия, която наброява 3280 лекари и е най-голямата в страната след Софийската.

Наградите бяха раздадени вчера, на официална вечеря по случай предстоящия 19 октомври – Ден на св. Йоан Рилски, избран за покровител на  българския лекар. Председателят на Районната лекарска колегия д-р Георги Кръстев и секретарят на обединението д-р Златко Илиев раздадоха призовете на най-заслужилите медици в тазгодишния конкурс "Лекар на годината 2017".

Призът за мениджър на лечебно заведение за 2017 получи управителят на УМБАЛ „Каспела” доцент Илиан Дойков, а за активен принос в специалността „Съдебна медицина” - доцент Светлозар Спасов от катедрата по „Съдебна медицина” в МУ.

Отличени бяха общо 9 лекари.

Д-р Добрин Кръстев работи като акушер-гинеколог в МБАЛ Първомай от 1982г., а става завеждащ АГО от 1994 година. Завършил е ВМИ – гр.Пловдив през 1982г., придобива специалност по Акушерство и Гинекология през 1989г. За колеги и пациенти д-р Кръстев е пример за всеотдайност в професията, еталон за човеколюбие, съпричастност и готовност да подадете ръка.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ве
  Венета Кичукова
  18 -6
  14:24, 18 окт 2017
  Напълно заслужено отличие!Един изключителен лекар,дал живот на децата ни!Поздравления и нови успехи,д-р Кръстев.
 • 2
  Ан
  Анна Будова
  22 -6
  14:26, 18 окт 2017
  Честито.Докторе! Напълно заслужена награда,да си жив и здрав и още дълги години да помагаш на хората !!
 • 3
  Га
  Ганев
  11 -2
  22:10, 18 окт 2017
  Дъщеря ми бе посрещната на белия свят под негово ръководство. Жена ми е възхитена от вниманието на целия екип към нея и новороденото.
  Уважения и бъдещи успехи от мен
 • 4
  Ки
  кики
  8 -12
  08:41, 19 окт 2017
  Всеки има право да харесва или не даден доктор. Д... Виж коментара
 • 5
  Ан
  Анелия
  12 -3
  13:21, 19 окт 2017
  Най добрия специалист много добър и всеодаен е доктор Кръстев
 • 6
  00
  00001
  5 -2
  21:54, 19 окт 2017
  Това може да го напише само неграмотна простакела.
 • 7
  00
  00001
  8 0
  21:58, 19 окт 2017
  Честито на д-р Кръстев! Много здраве и много успехи!
 • 8
  00
  00002
  4 -4
  10:40, 20 окт 2017
  Почти не остана булка, която да ходи при Кръстев. Затова му вдигат акциите.

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
03 мар 2021
Последни новини