20 °C

Лекарската колегия отличи д-р Добрин Кръстев

Д-р Добрин Кръстев беше отличен за работата си като акушеро – гинеколог и завеждаш АГО – отделението на МБАЛ - Първомай. Той е номинация на пловдивската колегия, която наброява 3280 лекари и е най-голямата в страната след Софийската.

Наградите бяха раздадени вчера, на официална вечеря по случай предстоящия 19 октомври – Ден на св. Йоан Рилски, избран за покровител на  българския лекар. Председателят на Районната лекарска колегия д-р Георги Кръстев и секретарят на обединението д-р Златко Илиев раздадоха призовете на най-заслужилите медици в тазгодишния конкурс "Лекар на годината 2017".

Призът за мениджър на лечебно заведение за 2017 получи управителят на УМБАЛ „Каспела” доцент Илиан Дойков, а за активен принос в специалността „Съдебна медицина” - доцент Светлозар Спасов от катедрата по „Съдебна медицина” в МУ.

Отличени бяха общо 9 лекари.

Д-р Добрин Кръстев работи като акушер-гинеколог в МБАЛ Първомай от 1982г., а става завеждащ АГО от 1994 година. Завършил е ВМИ – гр.Пловдив през 1982г., придобива специалност по Акушерство и Гинекология през 1989г. За колеги и пациенти д-р Кръстев е пример за всеотдайност в професията, еталон за човеколюбие, съпричастност и готовност да подадете ръка.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ве
  Венета Кичукова
  18 -6
  14:24, 18 окт 2017
  Напълно заслужено отличие!Един изключителен лекар,дал живот на децата ни!Поздравления и нови успехи,д-р Кръстев.
 • 2
  Ан
  Анна Будова
  22 -6
  14:26, 18 окт 2017
  Честито.Докторе! Напълно заслужена награда,да си жив и здрав и още дълги години да помагаш на хората !!
 • 3
  Га
  Ганев
  11 -2
  22:10, 18 окт 2017
  Дъщеря ми бе посрещната на белия свят под негово ръководство. Жена ми е възхитена от вниманието на целия екип към нея и новороденото.
  Уважения и бъдещи успехи от мен
 • 4
  Ки
  кики
  8 -12
  08:41, 19 окт 2017
  Всеки има право да харесва или не даден доктор. Д... Виж коментара
 • 5
  Ан
  Анелия
  12 -3
  13:21, 19 окт 2017
  Най добрия специалист много добър и всеодаен е доктор Кръстев
 • 6
  00
  00001
  5 -2
  21:54, 19 окт 2017
  Това може да го напише само неграмотна простакела.
 • 7
  00
  00001
  8 0
  21:58, 19 окт 2017
  Честито на д-р Кръстев! Много здраве и много успехи!
 • 8
  00
  00002
  4 -4
  10:40, 20 окт 2017
  Почти не остана булка, която да ходи при Кръстев. Затова му вдигат акциите.

Хороскоп за 08.05.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Добър енергиен тонус и физическа устойчивост. Радвате се на споделено внимание в работата си. Признанието, което получавате не е случайно. Положените усилия за да се приспособите към новата ситуация ви карат да се чувствате добре. Приемате градивно забележките и продължавате напред.
08 май 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви спокоен ден на работното място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви. От вас се излъчват добро настроение и оптимизъм, които действат стимулиращо на близките ви хора. Отложете ангажименти вечерта, за да прекарате повече време с любимия човек.
08 май 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Отдава ви се възможност да разширите дейността си и да завоювате нови територии. Възползвайте се от съветите на специалисти в дадената област. Инвестициите, които направите за компетентна консултация ще се възвърнат многократно. Не залагайте на нищо случайно, подсигурете се добре във всяка своя стъпка.
08 май 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Присъствието ви от много хора е търсено и желано. Знайте, че само с постоянство и воля можете да постигнете желанията си, нищо няма да дойде наготово. В отношенията с роднините са възможни разногласия, от вас зависи да ги убедите аргументирано в правотата на доводите си.
08 май 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приключете навреме започнатите задачи, денят е подходящ и за други занимания. Ще останете адекватни на ситуацията и ще покажете най-доброто от себе си, споделяйки идеите си пред когото трябва. Разбирателството помежду ви ще помогне по-лесно да се постигнете обща цел. Други ще се подготвят за предстоящо събитие, важно за професионалната им реализация.
08 май 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоят ви важни ви срещи, изискващи да сте в добра форма. Ще се концентрирате в сферата на професионалните си занимания и ще търсите по-добри пътища за изяви. Личен проблем е на път да бъде решен, но не проявявайте твърдоглавие, а се вслушвайте в съветите на онези, които милеят за вас.
08 май 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Посветете времето си за приключване на проект, по който работите от дълго време. Придържайте се към онова, което ви е познато. Всяко отклонение от пътя, може да ви навреди. Покажете на близките си колко много ги цените и се нуждаете от помощта им. Това ще ги мотивира да поемат част от грижите ви. Заемете се със самоусъвършенстването си - изучаването на чужда език е добро начало.
08 май 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще спечелите, ако не пренебрегвате предложенията на колегите си и заедно взимате решения по общите ви задачи. Може да се наложат и компромиси, за това не бъдете категорични. За реализацията на нова идея също се консултирайте със специалисти, за да не хвърлите труда си на празно.
08 май 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Доста напрежение и непредвидени ядове се очертават пред повечето от вас. Въпреки това денят има изгледи да се превърне в един от най-успешните ви в последно време. При по-голяма концентрация ще успеете да избегнете повечето неприятности и да се възползвате от шансовете, които ви се откриват. Важно е да не губите обзелия ви днес ентусиазъм.
08 май 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С творческо настроение ще се отнесете към работата си. Една от причинете за повишения ентусиазъм е зараждаща се нова връзка или вълнуващо ви познанство. Но не така ще бъде с онези, които са заети да раздават “правосъдие”. Ако нямате пряко отношение към проблемите се въздържайте от коментари, за да не дистанцирате публиката от себе си.
08 май 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете повече пестеливи. Сега не е желателно да си позволявате излишни харчове. Отваряйте си очите на четири, особено ако при работата си работите с пари. Помощта, която ще ви бъде поискана е много необходима. Не я отказвайте. Всяко ваше доброволно желание за подкрепа ще бъде многократно възнаградено.
08 май 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си. Други ще поставят условие пред партньора си за конкретни обвързаности, може да не са в личен план. Но това е начина да продължите спокойно напред, със защитени интереси.
08 май 2021
Последни новини