17 °C

Беливанов договори бизнес сътрудничество с кметицата на Кавала

  Кметът на община Хасково Добри Беливанов се срещна и разговаря с кмета на Кавала Димитра Цанака. Те обсъдиха планове за бъдещо сътрудничество и възможностите за съвместно участие в проекти. Така също се ангажираха да работят за подобряване на връзките между бизнеса в двете страни, за разширяване на сътрудничеството в сферата на културата и социалните дейности.

  Димитра Цанака е първият кмет жена на Кавала. Тя е лекар, а една от бабите ѝ е бежанка от турска Тракия и е живяла в Хасковско. Това по думите ѝ прави Хасково по-близо до нея. Освен това е добре запозната с културното наследство на региона, а така също има огромно желание да види най-високата в света статуя на Богородица с младенеца в Хасково.

  Двамата кметове се обединиха около мнението, че сътрудничеството между двата града има огромен потенциал и те ще работят за развитието му.

  Срещата между Добри Беливанов и Димитра Цанака бе преди откриването на 25 – тото издание на „Кавала Експо“ в изложбения център „АпостолосМардирис“.

  Добри Беливанов се срещна и разговаря също с председателя на общинския съвет на Кавала, с областния управител на Източна Македония и Тракия Кристос Метиос и председателя на Търговската палата на Кавала Ангелос Цацулис, така също с представители на делегации от България и Гърция.

  Хасково се представи в „Кавала Експо“ с рекламен щанд, който привлече интереса на посетителите. В делегацията от Хасково бе и председателят на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янев и директорът на Туристическия информационен център Катя Гагова.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (17)

  • 1
   Ви
   Виктор Николаев
   33 -54
   17:50, 8 окт 2017
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Jo
    jo
    39 -13
    20:50, 8 окт 2017
    Браво...все такива новини да има!
   • Ja
    Jack Bauer
    25 -21
    00:54, 9 окт 2017
    Па щото стария много разбираше от управление и от бизнес, станахме като Димитровград по население.
   • Ne
    Nedev
    27 -9
    11:04, 9 окт 2017
    Работа на кмета е да търси сътрудничество. Да работа му е да договора размяна на делегации с цел по-добри контакти. Хубаво е направил, че се е срещнал с колежката си от Кавала, разбира се, че е на мястото си. Всички критикари могат само да дрънкат простотии. Имаме си кмет, който си върши работата въпреки безумните кални вълни срещу него. Дръж се Беливанов върши си работата, Хасково те избра да управляваш, не само ГЕРБ и другите хора гласуваха за тебе!
   • Ив
    Иванов
    3 0
    13:27, 10 окт 2017
    Като няма гербаджийски калинки да пречат, нещата ше потръгнат! Вижте анкетата, Хасково не иска предсрочни избори! Поздравления г-н Беливанов!
  • 2
   Пт
   Птп
   19 -44
   18:00, 8 окт 2017
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ср
    срам за Хасково
    27 -14
    06:22, 9 окт 2017
    Какъв щанд е имал Хасково бе, с микроксоп ли да го търсим? То транспаранта на Минерални бани е 10 пъти по-голям от хасковския. Срам и обида за Хасково е това "представяне". И този неадекватно ухилен старец какво си мисли че прави там?
  • 3
   Ян
   янко митев
   14 -15
   18:08, 8 окт 2017
   Продадени трътки! Научете се как се казва монумента....
   • Ив
    Иван Райчев
    9 -11
    18:59, 8 окт 2017
    Янко монумента вече е статоя.
   • Jo
    John
    1 -13
    11:28, 9 окт 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 4
   Th
   the dark side of the moon
   15 -4
   19:54, 8 окт 2017
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 5
   Тя
   тянка
   10 -2
   20:15, 8 окт 2017
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
   Wo
   WOW
   10 -2
   23:47, 8 окт 2017
   "...има огромно желание да види най-високата в света статуя на Богородица с младенеца в Хасково..."

   Тя пък...! Ами сега...!!!

  • 7
   Ro
   RODATA TI
   11 -21
   10:37, 9 окт 2017
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 8
   Пе
   петър
   5 -2
   15:17, 9 окт 2017
   тази госпожица най-смешния директор на туристическия център... наистина няма никакъв опит в тази сфера
  • 9
   Бъ
   Бъди прозрачен
   2 -1
   20:33, 9 окт 2017
   Кмете,
   наистина ще ти повярваме, че управляваш прозрачно, ако покажеш колко бонуси са взели твоите директори, експерти, специалисти и финансови контрольори по време на изборите за президент и парламент. След тези политически мероприятия някои си купиха коли, ателиета, его...
  • 10
   Бъ
   Бъди прозрачен
   3 -1
   20:47, 9 окт 2017
   Браво, Кмете! Днес от администрацията се похвалиха, че ще им увеличаваш заплатите отново!
   Браво, така се прави, за да ти пазят гърба – плащаш!
   И с това доказваш, че имаш “изключителен финансист”, който е спестил за гоолеми заплати.
   Евала!

  Хороскоп за 28.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
  28 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  28 мар 2020
  Последни новини