Второ място за борците на Димитровград от Републиканското в „Дружба“

    Второ място завоюва борците на спортен клуб „Димитровград“ в Републиканското отборно първенство за кадети, което се проведе днес в зала „Дружба“ в Хасково. Във финалния кръг на надпреварата възпитаниците на треньора Салим Наим, който е и национален селекционер, отстъпиха на „Черноморец“ (Бургас) с 6: 5 срещи. Със същия резултат димитровградските борци отстъпиха на опонентите си в схватките вчера, които се играха в морския град.

    След крайния резултат днес борците на „Черноморец“ (Бургас) станаха шампиони. Те получиха купата на първенството от председателя на Българската федерация по борба Христо Маринов, който им връчи и чек за парична награда от 3000 лева, осигурени от спонсор. На церемонията присъства и почетния председател на федерацията Валентин Йорданов, който е и олимпийски шампион. Димитровградските борци също получиха купа и 2000 лева. Третите в крайното класиране са състезателите на „Локомотив“ Горна Оряховица, които получават 1000 лева.

    Държавното състезанието трябваше да протече в зала „Младост“ в Димитровград, но заради продължаващия ремонт там, беше преместено в областния град.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Бо
      Борец
      6 -1
      18:55, 8 окт 2017
      Болно ми е че отбора на Хасково го няма в класирането!!! Няма го и при мъжете и при юношите и при момчетата!! Жалко, а Хасково беше школа, беше Европейски Шампион. Нашите треньори да идат до Д-град да изгледат една тренировка на Салим, да видят как се работи, а не да се снимат и позират във вестниците! Тръгнали да се хвалят с успехи в женската борба. Жалки сте, ами те са по 1-2 в категория в България и Европа. Все едно Нешка Робева и Илияна Раева да се откажат от женската художествена гимнастика и да развиват и се хвалят с мъжка художествена гимнастика! СРАМОТА!!
    Последни новини