Деца като звезди се включиха в конкурса за фото с народна носия

    Новите слънчеви участници се включиха във второто издание на конкурса „Аз раста патриот“. Децата са от Смолян и са изпратили прекрасни фотоси в народни носии. Катерина Спасова Стойнева е на 7 години, от гр. Смолян. Кати обича да пее и танцува. Силно я вълнува българския фолклор и мечтае да стане учител по народни танци.

    Александър Младенов Сираков от Смолян е само на 3 годинки и расте с обич към родината. Обича да танцува, а като порасне иска да стане полицай. Василена Иванова Славчева е на 9 години от Смолян. Обича да танцува и посещава занимания по танци. Рая Мария Згурова е на 7 години от гр. Смолян. Рая и децата от ДГ „Зорница“ тачат традициите и се гордеят, че са българи.

    Припомняме, че във второто издание на конкурса на областната управа за оригинална снимка в народна носия, тази година има и авторски разказ за доброто. Крайният срок за подаване на фотографиите и разказите на тема „Видях доброто“ е 00.00 часа на 15 октомври 2017 г. Очакваме материалите ви на имейл: governor@region-smolyan.org

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини