Венета Кичукова е отличена за споделения опит с клуб "Млад предприемач"

Изображение 1 от 2

    Още един учител от община Първомай е отличен на Четвъртия международен конкурс „Извънкласните и извънучилищните дейности - за устойчиво качествено обучение, възпитание, развитие и социализация на децата и учениците“– 2017 г.

    Специалната награда на председателя на СБУ получава Венета Кичукова за разработка в област Извънкласни дейности от 1 – 12 клас.

    Венета Кичукова е старши учител по икономически дисциплини в ПГСС „Васил Левски“ - Първомай и от няколко години води клуб „Млад предприемач“. На форума в Камчия тя презентира своята работа като „Клуб „Млад предприемач“ - динамичен и проспериращ начин за насърчаване на младежката инициативност“.

    На проведената среща, семинари и дискусии участие взеха над 200 учители, директори, експерти и университетски преподаватели. Отличени бяха тези, които представиха добри практики, отговарящи на критериите и мнението на компетентно жури. Сред наградените беше и Нели Томаатанасова, за която parvomai.net вече писа. Наградата ѝ беше връчена от министъра на образованието Красимир Вълчев и председателя на СБУ - Янка Такева

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ко
      колега
      4 -2
      18:07, 11 сеп 2017
      Честито г-жо Кичукова!
    • 2
      Ни
      Нина Ангелова
      2 -2
      00:11, 12 сеп 2017
      Честито!!!...и с пожелания за нови успехи!
    Последни новини