Откриват отбивката за Плодовитово в четвъртък?

Изображение 1 от 2

    Въпреки, че пътен възел „Оризово“, известен като „отбивката на Плодовитово“ вече е напълно готов, и днес той няма а бъде отворен. По неофициални данни това ще стане факт на 20 юли – четвъртък.

    ­Проверка направена от parvomi.net установи, че ден преди изтичане на крайният срок, пътният възел беше почти готов. Поставени бяха необходимите табели и знаци и дори бяха засадени дръвчета. Каква е причината да се отложи откриването му, за сега, не се знае. Очакванията са това да стане в присъствието на министъра на регионалното развитие Николай Нанков ипредседателя на УС на АПИ Дончо Атанасов.

    Строителството на липсващата част от съществуващия пътен възел в посоките Бургас – Оризово /Плодовитово/ и Плодовитово /Оризово/ - София стартира в края на май. С изграждането им се осигурява връзката на транспортните потоци, движещи се по АМ "Тракия“ и АМ "Марица“ от Бургас, Свиленград и София и общините Първомай, Чирпан и Братя Даскалови, както и връзката с път II-66 Плодовитово - Чирпан - Стара Загора.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Ма
      Магистралата
      2 -3
      12:26, 17 юли 2017
      В заглавието пише „отбивката ЗА Плодовитово“, а в статията - „отбивката НА Плодовитово“

      Кое е вярното - ЗА или НА?
    • 2
      .
      .
      0 -1
      14:02, 17 юли 2017
      "Поставени бяха необходимите табли и знаци..."

      табли или табели?
    • 3
      Та
      ТАБЛЕТ
      4 -1
      14:33, 17 юли 2017
      Или таблети. На тедиту само дабли и са в главата. Типично по нашенски едно време обещаваха че на първи юли ще е готов но ей така за разкош се забавиха половин месец. А този половин месец нанесе огромни щети на община първомай от нереализиран транспортен трафик. Ако беше пуснат по рано общината щеше да вземе някой леф и ангу да сключи още по неизгодни договори за изхранване на децата язък
    • 4
      Ва
      ванко
      2 0
      21:35, 17 юли 2017
      Защо няма табела Първомай !!!!!,😬.......
    Последни новини