"Борислав" надигра "Секирово" без напрежение

Тимът на “Борислав” надигра с 3:1 четвъртодивизионния “Секирово” във втората си контрола от лятната подготовка. Мачът се състоя на стадион “Петър Парчевич” в Раковски.

През първата част възпитаниците на старши треньора Спас Колев наблегнаха на продължителното владеене на топката без да поглеждат към вратата на съперника. Превъзходството на първомайци бе видимо, а голови положения липсваха и пред двете врати.

Домакините успяха да открият резултата при първата си по-сериозна атака в 39-ата минута.

Първомайци обаче реагираха мигновено и в 43-ата минута опасен изстрел на Георги Какалов бе спасен от вратаря. Минута по-късно след центриране на Димитър Хубинов отляво, таранът Андрей Атанасов глава прати топката в ъгъла за 1:1.

Още с началото на втората част отборът на “Борислав” обсади вратата на съперника и головите положения заваляха едно след друго. Разписаха се Георги Какалов и Янко Матев. Това беше втората контрола на „Борислов“ от лятната им подготовка. Преди седмица те завършиха 2:2 в първата контролна среща. Нашите приеха “Атлетик” (Куклен) в мач за запознанство между футболистите и старши треньора Спас Колев.

Утре - 15 юли, бориславци щ се срещнат с "Топлика" - Минирални бани, в двубой, на който ще бъдат домакин.

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ни
    ники
    1 -3
    12:03, 15 юли 2017
    Всички пенсионери от Пловдив във ФК Борислав
Последни новини