Сигналът: Димитър видян в Равда, забелязали го и в Сандански. Последно набрал по телефона баща си от Пампорово

Изображение 1 от 2

    Преди дни полицията получава сигнал, че Димитър Кисьов е забелязан в с.Равда, Бургаско. Момчето изчезна на 11-ти май като за последно е видяно да тръгва от с.Кутела с автомобила си. Три дни след изчезването граждани подават сигнал, че са го забелязали край Лидъл в с.Равда. Униформените изискали записи от търговския обект, изгледали часове кадри, но следа от Димитър и колата му не открили и сигналът не се потвърдил, каза началника на Районното управление в Смолян, Костадин Бундов. Заедно с мобилен оператор проследили разговорите на младия мъж. Следите обаче стигат до деня на изчезването му. Последният разговор е локализиран от к.к Пампорово, от където Димитър е говорил с баща си. Какво точно са си казали обаче не става ясно. От тогава мобилния телефон и сим картата са изключени.

    “Когато телефона и сим картата не са включени, сигнал до тях не може да се проследи по никакъв начин, обясни Бундов.“. Шефът на районното полицейско управление е категоричен, че издирването на Димитър не е спряло нито за миг. Акцията разчита предимно на технически средства -проверка на всички пътни видеокамери, следене на гранични пунктове и др., защото Димитър е с кола и е възможно да бъде на територията на цялата страна. Мистерия е , че до момента никъде не е засечено Пежо-то на 27 годишния мъж. Заедно с роднини и близки екипи обходили всички реки и дерета по пътя Смолян-Асеновград и Смолян-Девин. „Проверявахме да не би момчето да е пропаднало с колата си под пътя и да се нуждае от помощ“, уточни Бундов. За щастие тази версия не се потвърдила. Мистерия, е че за последно колата му е засечена в к.Пампорово, но след това камерите не са я локализирали никъде по пътищата. Възможно е Димитър, да е отбил по черни пътища. За това с ДРОН са огледани от високо горите в ски-комплекса и местностите край Левочево и Стойките . Диапазонът за търсене обаче е много голям и издирването продължава. От полицията потърсили съдействие от всички дървосекачи и гъбари в района, да следят за „Пежо“ модел 307, комби, сив-металик с рег. № СМ1509АХ.

    Преди дни майката на Димитър, предположи че той най-вероятно е решил да се усамоти някъде. Единствената мисъл, която я успокоява, че имал в себе си около 200 лв. Чашата преляла след като разбрал, че негова съученичка се е самоубила. Подтискало го и това, че бил без работа половин година, разказа пред еТВ Валентина Семерджиева. През сълзи съсипаната майка, моли сина си поне да се обади по телефона. 

    Димитър е облечен е със сини дънки, сива блуза с дълъг ръкав и черни маратонки. Близките умоляват всички, които имат информация за Димитър, да съобщят на телефон 112 или в най-близкото управление на МВР!

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини