Конкурс за Мис и Мистър Капчица обявява ОДК за Деня на детето

С богата програма за поредна година община Смолян и Обединения детски комплекс ще зарадват най-малките жители на областния град на 1 юни – Международния ден на детето. Празникът е предвиден да започне в 16 часа на площад „България” с музикалн и изпълнения на децата ОДК, в която ще се включи с танцова програма Клубът по спортни танци „Фен 85”. От 16.30 часа амфитеатъра ще стане арена за велосипедно състезание за деца от 4 до 14 години, разделени във възрастови групи. Паралелно с това в творчески ателиета ще се занимават децата от Ресурсния център.

Акцентът в програмата е конкурсът за Мис и Мистър Капчица, в който малчугани на 5-6 години ще покажат своята красота и талант. Конкурсът няма състезателен характер, поясняват от ОДК. Записването за участие в него родителите могат да направят както в ОДК-Смолян до 1 юни, така и на място, на сцената преди конкурса.

Програмата продължава с изпълнения на децата от Клуба по забавни песни към ОДК. А танцово студио „The one” с ръководител Златина Щонова е подготвило пъстра „Танцова фиеста”. Около 18.30 часа е предвидено награждаване на победителите в отделните конкурси, за които от ОДК са подготвили много изненади.

При лошо време праникът ще се проведе в зала 1 на РДТ, уточняват още организаторите.

Величка Петкова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини