23 °C

Читател: "Дупките на пътя за Брягово заемат и двете платна"

Изображение 1 от 3

  Снимки от разбития път за Брягово ни изпрати наш читател. Той пита към кого да се обърне за да бъде направен ремонт: "Дупките са толкова големи, че заемат и двете платна. Всеки ден пътят се руши, а никой не обръща внимание"

  Показахме снимките на ресорния заместник-кмет Николай Митков, който отговори, че е запознат с проблема. „Кметът на Брягово непрекъснато подава сигнали. Наясно сме, че има две много невралгични места. Пътят Брягово – Първомай е в графика ни.“

  От утре започва кърпенето на първомайските улици. Работата ще се върши от специално създаденото за това звено. След приключване на ремонтите в общинския център ще се мине и към междуселските пътища. Това ще стане след около месец. Освен пътя Първомай- Брягово, от спешно запълване на дупки се нуждае и пътя Виница – Татаревска чешма.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Вн
   внимание
   11 -1
   12:27, 18 май 2017
   А Николай Митков дали е минавал по моста на р.Мечка на пътя към Бяла река? А след същия този мост дали е видял ДУПКАТА върху канала на 200м. след моста? Там ако попадне гумата на автомобил сигурно ще е фатално-ще пропадне-вижда се водата на канала през дупката! Не чакайте някой да пострада за да се оправдавате после кой какво не е видял и свършил! Това последното е към отговорните за това общинари!
  • 2
   Ми
   Минувач от там
   5 -3
   13:29, 18 май 2017
   Драги ч4итатели,А пък Тодора Кирякова обеща за угре на същото това място да слоижи снимка на църквата в село Добри дол.Селото има и кмет,ама негова снимка няма да се слага.
   • До
    Добрю
    2 0
    00:12, 19 май 2017
    Светле поздрави от градина хисаря сливен и от немските турци
  • 3
   От
   От града
   5 0
   13:29, 18 май 2017
   Ако може и улицата на Бачо Киро да видят, че всички улици около нея оправиха. А Бачо Киро я оставиха на половина. Незнам защо, останаха едни 100метра от нея да асфалтират, обаче някой реши сигурно да си прибере парите за нея.
   Пътя ми минава през нея и няма откъде да се мине. Избягваш идна дупка и директно влизаш в друга.
  • 4
   Па
   Пастоль
   3 0
   13:47, 18 май 2017
   А улица ,,Аида,,? Вчера тука закъсаха автомбилчетата на две деца,като си ги вдеха с конците след себе си.
  • 5
   Па
   Пастоль
   3 0
   15:02, 18 май 2017
   Днес с.Крушево е с двама житела по-малко- паднаха през дупките на моста във водите на р.Омуровка и....вероятно са .........защото тази сугрин ги нямаше на разпивка при Бакала... иначе селото си има кмет,овчари,но нямаме говедари.
  • 6
   Те
   Теди
   2 0
   18:44, 20 май 2017
   Дупките на Първомай са най-малкият проблем. Безработни,възрастни,болни и намаляващо население.
  • 7
   Ив
   Иван Маринов
   3 -1
   23:35, 20 май 2017
   Още в понеделник дадохте обещание,че ще публикувате снимки на черквата в село Добри дол, а и до днес- събота - такива не се появиха в,, Първомай. нет,,.Не е хубаво така.
  • 8
   Ми
   Минувач от там
   2 -1
   16:21, 21 май 2017
   Утре на това място ще бъде снимката на черквата в село Добри дол. Заповядайте да и се любувате. Сниман поп до нея няма да има по разбираеми причини.

  Хороскоп за 01.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
  01 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  01 окт 2020
  Последни новини