21 °C

Читател: "Дупките на пътя за Брягово заемат и двете платна"

Изображение 1 от 3

  Снимки от разбития път за Брягово ни изпрати наш читател. Той пита към кого да се обърне за да бъде направен ремонт: "Дупките са толкова големи, че заемат и двете платна. Всеки ден пътят се руши, а никой не обръща внимание"

  Показахме снимките на ресорния заместник-кмет Николай Митков, който отговори, че е запознат с проблема. „Кметът на Брягово непрекъснато подава сигнали. Наясно сме, че има две много невралгични места. Пътят Брягово – Първомай е в графика ни.“

  От утре започва кърпенето на първомайските улици. Работата ще се върши от специално създаденото за това звено. След приключване на ремонтите в общинския център ще се мине и към междуселските пътища. Това ще стане след около месец. Освен пътя Първомай- Брягово, от спешно запълване на дупки се нуждае и пътя Виница – Татаревска чешма.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Вн
   внимание
   11 -1
   12:27, 18 май 2017
   А Николай Митков дали е минавал по моста на р.Мечка на пътя към Бяла река? А след същия този мост дали е видял ДУПКАТА върху канала на 200м. след моста? Там ако попадне гумата на автомобил сигурно ще е фатално-ще пропадне-вижда се водата на канала през дупката! Не чакайте някой да пострада за да се оправдавате после кой какво не е видял и свършил! Това последното е към отговорните за това общинари!
  • 2
   Ми
   Минувач от там
   5 -3
   13:29, 18 май 2017
   Драги ч4итатели,А пък Тодора Кирякова обеща за угре на същото това място да слоижи снимка на църквата в село Добри дол.Селото има и кмет,ама негова снимка няма да се слага.
   • До
    Добрю
    2 0
    00:12, 19 май 2017
    Светле поздрави от градина хисаря сливен и от немските турци
  • 3
   От
   От града
   5 0
   13:29, 18 май 2017
   Ако може и улицата на Бачо Киро да видят, че всички улици около нея оправиха. А Бачо Киро я оставиха на половина. Незнам защо, останаха едни 100метра от нея да асфалтират, обаче някой реши сигурно да си прибере парите за нея.
   Пътя ми минава през нея и няма откъде да се мине. Избягваш идна дупка и директно влизаш в друга.
  • 4
   Па
   Пастоль
   3 0
   13:47, 18 май 2017
   А улица ,,Аида,,? Вчера тука закъсаха автомбилчетата на две деца,като си ги вдеха с конците след себе си.
  • 5
   Па
   Пастоль
   3 0
   15:02, 18 май 2017
   Днес с.Крушево е с двама житела по-малко- паднаха през дупките на моста във водите на р.Омуровка и....вероятно са .........защото тази сугрин ги нямаше на разпивка при Бакала... иначе селото си има кмет,овчари,но нямаме говедари.
  • 6
   Те
   Теди
   2 0
   18:44, 20 май 2017
   Дупките на Първомай са най-малкият проблем. Безработни,възрастни,болни и намаляващо население.
  • 7
   Ив
   Иван Маринов
   3 -1
   23:35, 20 май 2017
   Още в понеделник дадохте обещание,че ще публикувате снимки на черквата в село Добри дол, а и до днес- събота - такива не се появиха в,, Първомай. нет,,.Не е хубаво така.
  • 8
   Ми
   Минувач от там
   2 -1
   16:21, 21 май 2017
   Утре на това място ще бъде снимката на черквата в село Добри дол. Заповядайте да и се любувате. Сниман поп до нея няма да има по разбираеми причини.

  Хороскоп за 13.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
  13 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
  13 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
  13 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
  13 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
  13 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
  13 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
  13 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
  13 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
  13 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
  13 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
  13 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
  13 май 2021

  Случаен виц

  Последни новини