Сексът по летищата – предпочитан пред този в самолета

Все повече американци предпочитат да правят сравнително по-спокоен секс на летищата, отколкото в самолетите, установи изследване, публикувано от в. "Метро".

Проучването обхванало 4 915 пълнолетни граждани на САЩ, които са пътували със самолет поне веднъж през последните две години. Напоследък обект на гордост за мнозина беше това, да се отдадат на любовни ласки високо във въздуха, на над 10 километра височина. Но като се имат предвид зловонните тоалетни в самолетите и оформящите се опашки пред тях, ако някой много се заиграе, сега трендът "слезе на земята", констатира таблоидът. И без това по летищата има прекалено много време за губене, докато се качиш на полета, така че със секс най-добре се оползотворявало.

42 на сто от анкетираните признали, че са го правили в просторните тоалетни на аерогарата, а 28 на сто - в сервизни помещения на летищата. 14 процента от респондентите доверили, че са се отдали на любовни раски само под прикритието на завивка, а 12 на сто - във VIP зоната.

Повечето от любителите на този вид рискован секс го правели с партньорите си, а 5 на сто - със съвършено непознати партньори. 17 на сто от анкетираните си признали, че са били изненадани по време на секс от персонала на летището. 

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини