15 °C

Не пропускайте да заведете децата си на забавление от нов тип

Записаните за участие в двата дни на киноложката изложба кучета, са вече над 500. Само дни ни делят от събитие, което ще събере над 1000 гости на Първомай, а местните ще могат да видят забележителни кучета и това, което умеят.

Една част от провежданата изложба е строго специализирана и представлява интерес най-вече за собствениците на кучета, но програмата е много богата и би била интересна за хора с различни интереси.

Ето какво ви препоръчваме за деца от 3 до 103 години:

Събота- 29 април, между 9 и 12 на градския стадион ще се проведе състезанието аджилити. Едва ли има дете, което да не обича кучета, а в това състезание малчуганите ще видят по какъв начин кучетата могат да преодоляват препятствия, как ще си партнират със своите собственици и разбира се как се надпреварват с времето. Това, което предлагат организаторите е забавление от нов тип, каквото в Първомай никога не е имало.

На следващия ден – 30 април - за децата ще бъде интересно между 9 и 11 на сцената пред читалището. До 10 часа е времето, в което богата програма „от деца за деца“ ще предхожда Парада на шампионите. Зрителите ще могат да се включат в забавна викторина и да спечелят награда за своя любимец. Присъстващите ще видят най-красивите български кучета, печелили награди на големи международни форуми. В Парада ще се включат и гости от няколко европейски страни.

За любителите на фолклора организаторите предлагат концерт на певчески групи и танцови формации. Началото ще е в 12 часа на 29 април (след състезанието по аджилити). В същото време на площада пред читалището ще тече и фестивал на българските гозби и занаяти. Вечерта, след 17 часа, фолклорният калейдоскоп ще продължи с ритуала „Угар“ за здраве, берекет и успехи, след което ще се извие и едно Първомайско хоро.

Специлизиранит изложби на далматини, немски ловен териер и хрътки ще се проведат на 29 април от 11.15 часа

Централното събите – изложбата на САС, съденето на кучетата в различните рингове ще започне също в 11.15 но на следащия ден – 30 април.

Изборът на най-красиво куче на киноложката изложба – Supreme BEST IN SHOW ще стане около 15 часа на 30 април.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 30.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. С търпение и такт ще постигнете повече, отколкото с демонстрация на изключителността си. Денят е различен и интересен, а при желание може да го завършите в компанията на любим човек.
30 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Дава ви се шанс да реализирате плановете си, не се колебайте да действате. Избягвайте конфликтите, особено с хора, с които сте свързани, било служебно или емоционално.
30 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Повече внимание отделете на здравето си.
30 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате от тях. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично.
30 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Денят може да се окаже решаващ в тази посока. Непредвидени събития значително ще ви улеснят. Не придавайте толкова голямо значение на дреболиите. Ситуацията около вас е много благоприятна и просто трябва да се възползвате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза за ваш близък приятел. Сигурно ще съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с интригуваща личност ще ви вълнува вечерта.
30 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Отдават ви се добри възможности, опитайте се да ги оползотворите без чужда помощ. Ще имате успех, ако продължите да работите по начина, по който сте работили досега. Ще останете доволни от предложението, което съвсем случайно получавате.
30 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Денят е добър за вас, тъй като ще получите добри новини, които отдавна очаквате. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Насочете усилията си в правилната посока и доброто няма да закъснее.
30 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.
30 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.
30 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Въпрос чието разрешаване отдавна отлагате, днес ще ви застави да се заемете по-сериозно с него. Моментът е много подходящ за уреждане на проблеми свързани с дома или семейството. Ще бъдете много улеснени в това отношение.
30 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. С вътрешното си озарение ставате привлекателни за околните, а вие знаете как да използвате даденостите си. Възможни са разочарования поради разминаване на реалностите с мечтите ви. Трудът ви няма да остане неоценен, не се щадете.
30 сеп 2020
Последни новини