3 °C

Не пропускайте да заведете децата си на забавление от нов тип

Записаните за участие в двата дни на киноложката изложба кучета, са вече над 500. Само дни ни делят от събитие, което ще събере над 1000 гости на Първомай, а местните ще могат да видят забележителни кучета и това, което умеят.

Една част от провежданата изложба е строго специализирана и представлява интерес най-вече за собствениците на кучета, но програмата е много богата и би била интересна за хора с различни интереси.

Ето какво ви препоръчваме за деца от 3 до 103 години:

Събота- 29 април, между 9 и 12 на градския стадион ще се проведе състезанието аджилити. Едва ли има дете, което да не обича кучета, а в това състезание малчуганите ще видят по какъв начин кучетата могат да преодоляват препятствия, как ще си партнират със своите собственици и разбира се как се надпреварват с времето. Това, което предлагат организаторите е забавление от нов тип, каквото в Първомай никога не е имало.

На следващия ден – 30 април - за децата ще бъде интересно между 9 и 11 на сцената пред читалището. До 10 часа е времето, в което богата програма „от деца за деца“ ще предхожда Парада на шампионите. Зрителите ще могат да се включат в забавна викторина и да спечелят награда за своя любимец. Присъстващите ще видят най-красивите български кучета, печелили награди на големи международни форуми. В Парада ще се включат и гости от няколко европейски страни.

За любителите на фолклора организаторите предлагат концерт на певчески групи и танцови формации. Началото ще е в 12 часа на 29 април (след състезанието по аджилити). В същото време на площада пред читалището ще тече и фестивал на българските гозби и занаяти. Вечерта, след 17 часа, фолклорният калейдоскоп ще продължи с ритуала „Угар“ за здраве, берекет и успехи, след което ще се извие и едно Първомайско хоро.

Специлизиранит изложби на далматини, немски ловен териер и хрътки ще се проведат на 29 април от 11.15 часа

Централното събите – изложбата на САС, съденето на кучетата в различните рингове ще започне също в 11.15 но на следащия ден – 30 април.

Изборът на най-красиво куче на киноложката изложба – Supreme BEST IN SHOW ще стане около 15 часа на 30 април.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
03 мар 2021
Последни новини