22 °C

Ивайло Захариев: Най-големият проблем са отсъстващите родители, дрогата и всичко останало е следствие

Изображение 1 от 2

  Най-големият проблем на тинейджърите е отсъствието на родителите, а всички останали проблеми са следствие от него, това каза Ивайло Захариев в разговор по повод на представената в Първомай от театрална формация „Улична банда“ пиеса „Спасителят“.

  Актьорът и колегите му не само разказаха една история за наркотици с трагичен край, но след това звездата от „Под прикритие“ беседва с присъстващите ученици, като се опита да ги убеди в безсмислието на дрогата. Той разговаря с тях без да се опитва да ги поучава, като сподели по близък за разбиранията им начин колко страшни могат да бъдат последствията. Разказа още, че като тийнейджър и той е имал своя бунт, търсил е своята свобода, но заниманията му с театър са дали цел в живота му и са го спасили. Шмекера, както е прякорът му в сериала „Под прикритие“, призна, че е пробвал дрога и подчерта – няма да ви лъжа -беше приятно, но това е измамно, защото е временно.

  Наркотиците и борбата с дрогата са социално изпитание, което е лесно за поставяне на сцена, разпознаваемо е, но и то е в следствие на изоставянето на децата от родителите, каза актьорът, който е социално ангажиран с това.

  Освен наркотиците, според него съвременните тийндейджъри страдат от агресията, от неразбираемите знания и четене, но отново подчерта – всичко това е функция от незаинтересоваността на родителите. По време на разговора, който той проведе с учениците стана ясно, че би искал да постави на сцена и друг младежки проблем – несподелената любов. Ивайло Захариев има още една кауза – той е лице на конкурса „Забавното четене“, в който деца трябва да дописват любими произведения.

  Ивайло Захариев е звезда от „Под прикритие“, но сподели, че е гледал филма само заради професионалния си ангажимент, иначе телевизия не гледа. Има две деца и е готов да им даде цялата необходима грижа, защото това е начинът да ги предпази от проблемите. Вярва, че децата се нуждаят от своите родители, но след определена възраст трябва сами да поемат по пътя си и възрастните да не им се месят в живота.

  Ивайло Захариев и колегите му от театрална формация „Улична банда“ гостуваха в Първомай по покана на МКБППМН и поделение „Образование“ - Първомай. 

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 13.05.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Не мислете за нищо, което ви натоварва и избягвайте хора, които ви създават притеснения. Посветете деня си на приятни занимания, за да се разтоварите от стреса. Направите ли го, ще имате спокоен ден в компанията на обичани хора. Други от вас ще се подготвят за гости от далече или сами ще пътуват.
  13 май 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще берете плодовете на усилията от последните дни. Може да възникнат непредвидени ситуации,но с вродената си интелигентност и находчивост ще се справите с лекота. Вземете инициативата в свои ръце, за да сте сигурни, че ще изкарате една чудесна вечер.
  13 май 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес сте изпълнени с енергия и желание за действие. Захващате се последователно с какво ли не, но успявате да го свършите по-най добрия начин. Затова ви съветвам да използвате момента и да изберете нещо наистина важно за професионалното ви развитие. Ще срещнете съпричастност и доброта, което е добър знак.
  13 май 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате конкретни планове за този ден и сте твърдо решени да ги свършите, особено ако вече сте били възпрепятствани да го сторите. Добре ще е ако работите съвместно с други хора, които могат да ви бъдат полезни с ценни идеи и съвети. На ваш близък му предстои пътуване, ще ви се наложи да отделите време и за него. Добри финансови постъпления.
  13 май 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Чувствате се объркани и се лутате ту в една ту в друга посока. Внимавайте ласкателствата на приближен човек да не ви подведат към необмислени действия. Спокойно можете да избягате от светската суета сред семейството си, което ще ви утеши с непринудеността си.
  13 май 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес заложете на умението си да общувате. Ще ви донесе възможности за изява на талантите и подготвеността ви. Наред с добрите новини обърнете внимание на здравето си, което може да ви създаде проблеми. Притеснения са възможни и по линия на по-възрастните родители или близки хора.
  13 май 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Доверието, с което се ползвате сред колегите си ще благоприятства участието ви в общ проект. Старанието ви е забелязано и в крайна сметка ще се отрази положително на финансите ви. Ще получите предложения, които с времето ще задълбочите в нови позиции. Може би трябва да се ориентирате в тази посока.
  13 май 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Прибягвате до изпитани методи, за да постигнете целите си. Нека обаче това не става за сметка на някой, от чиято помощ скоро може да имате нужда. Опитайте се да бъдете в крак с времето, дори ако трябва да пренебрегнете ваши стари прийоми.
  13 май 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Радвате се на подкрепата на близките си, които ще ви бъдат от полза със съвети по всяко време. Отношенията ви с любимия човек зависят в огромна степен от вас.
  13 май 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Финансовите ви постъпления днес ще ви позволят да си отдъхнете. Разчитайте на приятелите си в евентуален труден за вас момент. Събират ви се доста предизвикателства, но са напълно във възможностите ви. При работа с валута бъдете внимателни. За някои от вас - пътуване в чужбина, или ще сте привлечени от някой, който се връща от там.
  13 май 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени и съсредоточени в работата си. Сигурни сте в това, което правите и това проличава в добре свършената ви работа. Не се колебайте да използвате познанствата си относно разрешението на сериозен професионален въпрос.
  13 май 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С професионалният си подход към служебен проблем ще създадете нужната организация и условия за благоприятното му решаване. Не подценявайте качествата и на партньорите си, работете за общите си интереси и живейте в мир със себе си. Не бъдете мнителни, или поне не го показвайте.
  13 май 2021
  Последни новини