18 °C

Ивайло Захариев: Най-големият проблем са отсъстващите родители, дрогата и всичко останало е следствие

Изображение 1 от 2

  Най-големият проблем на тинейджърите е отсъствието на родителите, а всички останали проблеми са следствие от него, това каза Ивайло Захариев в разговор по повод на представената в Първомай от театрална формация „Улична банда“ пиеса „Спасителят“.

  Актьорът и колегите му не само разказаха една история за наркотици с трагичен край, но след това звездата от „Под прикритие“ беседва с присъстващите ученици, като се опита да ги убеди в безсмислието на дрогата. Той разговаря с тях без да се опитва да ги поучава, като сподели по близък за разбиранията им начин колко страшни могат да бъдат последствията. Разказа още, че като тийнейджър и той е имал своя бунт, търсил е своята свобода, но заниманията му с театър са дали цел в живота му и са го спасили. Шмекера, както е прякорът му в сериала „Под прикритие“, призна, че е пробвал дрога и подчерта – няма да ви лъжа -беше приятно, но това е измамно, защото е временно.

  Наркотиците и борбата с дрогата са социално изпитание, което е лесно за поставяне на сцена, разпознаваемо е, но и то е в следствие на изоставянето на децата от родителите, каза актьорът, който е социално ангажиран с това.

  Освен наркотиците, според него съвременните тийндейджъри страдат от агресията, от неразбираемите знания и четене, но отново подчерта – всичко това е функция от незаинтересоваността на родителите. По време на разговора, който той проведе с учениците стана ясно, че би искал да постави на сцена и друг младежки проблем – несподелената любов. Ивайло Захариев има още една кауза – той е лице на конкурса „Забавното четене“, в който деца трябва да дописват любими произведения.

  Ивайло Захариев е звезда от „Под прикритие“, но сподели, че е гледал филма само заради професионалния си ангажимент, иначе телевизия не гледа. Има две деца и е готов да им даде цялата необходима грижа, защото това е начинът да ги предпази от проблемите. Вярва, че децата се нуждаят от своите родители, но след определена възраст трябва сами да поемат по пътя си и възрастните да не им се месят в живота.

  Ивайло Захариев и колегите му от театрална формация „Улична банда“ гостуваха в Първомай по покана на МКБППМН и поделение „Образование“ - Първомай. 

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 02.10.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
  02 окт 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
  02 окт 2020
  Последни новини