Нина Добрев и Орландо Блум са най-новата гореща двойка в Холивуд?

Нина Добрев (Nina Dobrev) и Орландо Блум (Orlando Bloom) са влюбени, съобщава списание People, а журналистите зад Океана ги обявиха за най-горещата холивудска двойка.

"Познават се от скоро, а напоследък се държат като нещо повече от приятели" - коментира източник на списанието. В потвърждение на слуховете идват и снимките, които показват Нина и Орландо заедно на премиерата на филма The Promise, фокусиран върху последните дни на Османската империя.

"Карибският пират" наскоро приключи романтичната си връзка с Кейти Пери (Katy Perry) и по този повод коментира пред Elle UK: "Ние сме приятели, това е добре. Пораснахме... По-добре е да дадем пример на децата и да им покажем, че разделите не трябва да водят до омраза". Преди това Орландо беше женен за един от "Ангелите на Victoria Secret" - Миранда Кер, от която има 6-годишен син.

От друга страна, най-дългата и коментирана връзка на българската гордост в Холивуд беше с колегата й от Vampire Diaries (Дневниците на вампира) Иън Самърхолдър (Ian Somerhalder). Двамата се разделиха през 2013 г. и също останаха приятели. Две години по-късно актьорът се ожени за Ники Рийд от The Twilight Saga, а съвсем наскоро Нина Добрев сподели снимка от приятно прекарана вечер с новото семейство на бившия си.

Междувременно Добрев махна фамилното си име от своя Instagram профил и вече може да бъде открита в бързата мрежа под името @nina! Дали да очакваме @ninabloom? 

Засега единственото сигурно е, че двамата актьори в новата двойка споделят една и съща зодия (Козирог) - 28-годишната Нина е родена на 9 януари, а 40-годишният Блум - на 13 януари. 

Източник: offnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини