Първомай беше домакини на националната кампания „ЗАЕДНО за Европа“

Изображение 1 от 2

    Повече от 50 души проявиха интерес и посетиха мобилния офис на Областен информационен център – Пловдив по време на гостуването му в Първомай. Присъстващите проявиха интерес към възможностите за кандидатстване по Програмата за развитие на селски райони. Те получиха информация за Европейските фондове в България и постигнатото до момента у нас, предстоящото председателства на страната ни на Съвета на ЕС през 2018 и актуални и предстоящи възможности за кандидатстване по Европейските структурни и инвестиционни фондове. Посетителите на мобилния офис получиха информационни и рекламни материали, осигурени от ОИЦ – Пловдив и Централния информационен и координационен офис.

    Информационните събития са посветени на националната кампания под мотото „ЗАЕДНО за Европа“ – обща инициатива на Мрежата от 28 Областни информационни центъра в страната за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България.

    Отбелязването на три годишнини са в плановете на ОИЦ – Пловдив – 60 години от създаването на Европейския социален фонд, 10 години членство на България в ЕС и 6 години мрежа на Областните информационни центрове.

    Областен информационен център – Пловдив осъществява своята дейност по проект „Ефективно функциониране на областен информационен център в гр. Пловдив“, финансиран по Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.  

    parvomai.net

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини