7 °C

Победителката Мон стана майка на 8 кученца и пак ще дойде в Първомай

Прекрасната Мон – победител в първата киноложка изложба в Първомай и терапевт в детската онкология в Пловдив стана майка на 5 мъжки и 3 женски кученца. След 23 дена тя отново ще бъде в Първомай и не само, за да се състезава по красота и да дефилира в Парада на победителите. Тя вече е част от кампанията „Заедно в живота“.

След много тежко раждане, при което се е стигнало дори до цезарово сечение, Madam Fleur de Mon Smithfield Bear вече е майка.

Собственичката на Мон, Велислава Костадинова разказа, че до преди 20 дена те все още посещавали и се срещали с болни деца. След това вече станало трудно за бъдещата майка да се движи, да се качва в колата ида бъде къпана.

Сега животът им е запълнен с грижите за 8 малки кученца, които все още нямат имена. Всяко от тях има поставена чертичка с пастел в различен цвят, затова вместо с имена ги разпознават по цвят. Налагало се е да ги хранят с биберон и да ги топлят, но от днес Мон е поела грижите са своите деца и е започнала да ги кърми.

Велислава разказа, че все още не се знае какво е подготвила съдбата за новородените. Някои от тях ще са домашни любимци, а други ще ходят на състезания. Сигурно е само, че едно кученце ще остане при нея и ще започне да се подготвя за терапевт като майка си.

Бащата на 8-те малки кученца е един от най-титулуваните бобтейлър-и. Той е унгарец, казва се Bottom Shaker My Secret - Jimmy и е световен шампион BIS, заел е първо място на World Dog Show 2013 Budapest и Crufts шампион.

Очаквайте ни в Първомай, за да сме „Заедно в живота“. Всеки събран лев ще е полезен и ще помогне на децата и на лекарите – казва Велислава и добавя, че е готова да се включи във всичко, което се прави в Първомай, защото знае, че се прави със сърце.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 04.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Създавате добри взаимоотношения с хората от обкръжението ви и това ви помага да разширите обхвата на интересите си. Ще спечелите, ако запазите позициите си независимо от трудностите и подготвите следващите си изяви. Други ще бъдат принудени да търсят нова работа, заради невъзможността да продължат на досегашната си.
04 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се заемете с важните си задачи, но не са изключени и изненади, които да наложат промяна в плановете ви. Денят е свързан и с развития от личен характер, ще имате придобивки и срещи с хора, към които храните очаквания по интересуващ ви въпрос. С колегите си бъдете общителни, но не разкривайте пред тях интимния си живот.
04 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако представите аргументирано и по достъпен начин намеренията си, няма да се затрудните в изпълнението им. Овладени и без излишна показност, ще работите по текущите си задачи, едновременно с това договаряйки и условия по предстоящи проекти. Решаване на финансов въпрос и добри очаквания за предстоящите дни.
04 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Коректното ви поведение ще се оцени от хората, с които си сътрудничите, и в замяна ще получите същото. Не се притеснявайте излишно за проблем, касаещ близък човек. Ще съумее да се справи сам, а ако поиска помощ – не му отказвайте. Парични вложения ще ви накарат да потърсите съвет от хора, занимаващи се с инвестиции.
04 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
И творческите и професионалните ви амбиции ще намерят реализация днес. Не се колебайте да се обграждате със сътрудници, защото те ще се окажат от решаваща роля при един служебен проблем, който ще доведе до финансов успех. Едно запознанство е възможно да прерасне в голяма любов.
04 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Ще се погрижите за детайлите в работата си, за да елиминирате изненадите и постигнете очакванията си. Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате. Занимаващите се с бизнес ще реализират търговска сделка или доведат споразуменията с клиенти и партньори до предстояща такава.
04 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
04 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За някои от вас работа ще продължи и то с придобивки. Ще постигнете това, за което се борите, като оставате доволни. Погрижете се за близките си, те очакват това от вас. По отношение на личните си амбиции е добре да посветите в тях и партньорите си, ако имате такива.
04 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Финансовите ви успехи ще зависят от това, доколко добре ще изиграете картите си. Предстоящо събитие ви зарежда с вълнения, но и с известно притеснение. Мълчанието ви може да се изтълкува двузначно.
04 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Някои от вас ще се занимават с организационни въпроси, свързани с работата им. Имате възможност да работите на спокойствие и да напреднете наистина много. Не се отказвайте от идеята, дадена ви от ваш близък. Впоследствие ще откриете безспорни предимства и възможности за в бъдеще.
04 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите ви, свързани с близък човек ще отпаднат. Нещата около него започват да се развиват в благоприятна светлина и това внася спокойствие в семейството. Благодарение на последователните си действия имате шанс да реализирате отдавна планувано начинание.
04 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ще премине изцяло под знака на деловите ви успехи. Усетът ви за изгодни инвестиции ще ви открие добра възможност да увеличите финансовото си състояние. С помощта на нови партньори ще укрепите позициите си в избраната от вас сфера на действие.
04 мар 2021
Последни новини