Победителката Мон стана майка на 8 кученца и пак ще дойде в Първомай

Прекрасната Мон – победител в първата киноложка изложба в Първомай и терапевт в детската онкология в Пловдив стана майка на 5 мъжки и 3 женски кученца. След 23 дена тя отново ще бъде в Първомай и не само, за да се състезава по красота и да дефилира в Парада на победителите. Тя вече е част от кампанията „Заедно в живота“.

След много тежко раждане, при което се е стигнало дори до цезарово сечение, Madam Fleur de Mon Smithfield Bear вече е майка.

Собственичката на Мон, Велислава Костадинова разказа, че до преди 20 дена те все още посещавали и се срещали с болни деца. След това вече станало трудно за бъдещата майка да се движи, да се качва в колата ида бъде къпана.

Сега животът им е запълнен с грижите за 8 малки кученца, които все още нямат имена. Всяко от тях има поставена чертичка с пастел в различен цвят, затова вместо с имена ги разпознават по цвят. Налагало се е да ги хранят с биберон и да ги топлят, но от днес Мон е поела грижите са своите деца и е започнала да ги кърми.

Велислава разказа, че все още не се знае какво е подготвила съдбата за новородените. Някои от тях ще са домашни любимци, а други ще ходят на състезания. Сигурно е само, че едно кученце ще остане при нея и ще започне да се подготвя за терапевт като майка си.

Бащата на 8-те малки кученца е един от най-титулуваните бобтейлър-и. Той е унгарец, казва се Bottom Shaker My Secret - Jimmy и е световен шампион BIS, заел е първо място на World Dog Show 2013 Budapest и Crufts шампион.

Очаквайте ни в Първомай, за да сме „Заедно в живота“. Всеки събран лев ще е полезен и ще помогне на децата и на лекарите – казва Велислава и добавя, че е готова да се включи във всичко, което се прави в Първомай, защото знае, че се прави със сърце.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини